Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 4.12. do 16.12.2012

Snažíte se zhubnout a nevíte jak na to? Chcete se dozvědět, jak si zkrátit čas předvánočním úklidem a zároveň si pořádně namazat bolavé klouby? Podívejte se na nový lunární kalendář a dozvíte se ještě mnohem víc.

4. 12. – 5. 12. 2012 – Měsíc vstupuje do znamení Lva

Lev působí na tepny, krevní oběh, srdce, záda a bránici. Krevní oběh je právě nyní aktivnější než v jiné dny. Jak podpořit imunitu a krevní oběh? Dbejte na dostatečný přísun vitamínů a přiměřený pohyb k tomu. Nejlepší zkušenost mám se sypaným vitamínem C, podle potřeby nasypu do sklenice vody a ráno vypiju. V zimním počasí, používám převařenou vodu nebo alespoň odstátou. Svižná chůze vás dokonale naladí a rozproudí.

Zdraví a krása: Snažíte se ještě rychle zhubnout a výsledek žádný? Vyzkoušejte alespoň jednou týdně půst, pokud si netroufáte, postačí odlehčený jídelníček, např. rýže s mrkví, zeleninou, ovesné vločky, pohanková kaše nebo jen ovoce či zelenina. Poslouchejte své tělo, řekne vám nač má chuť. Pokud vás přepadne chuť na sladké, dejte si ořechy nebo mandle naložené v medu. Pozor! Nikdy se nesnažte upravit váhu, hladověním, tělo si začne energii ukládat v podobě tuku. Co je základní myšlenka pro správné hubnutí i život? Mám se ráda a jsem se sebou spokojená, milujte své tělo i sami sebe.
Co ještě ve Lvu? Zajděte si ke kadeřnici upravit účes, drobné radosti, dělají náš život pestřejší a veselejší.

6. 12. – 7. 12. 2012- Měsíc vstupuje do znamení Panny

Panna působí na trávicí orgány, slinivku břišní, slezinu a nervy. Máte nervy v „kýblu“ a nevíte jak najít zpět ztracenou rovnováhu. Tancujte! Tanec vám dodá sílu, energii a vrátí zpět ztracenou rovnováhu. Vytančete ze svých problémů a starostí. Zdá se vám směšné tančit jen tak sama? Vyrazte s kamarádkou či přítelem na taneční večer nebo seminář, dozvíte se spoustu zajímavých informací a kdoví, třeba tam potkáte osudovou lásku nebo přátele na celý život.

Zdraví a krása: Trápí vás zažívání? Vyzkoušejte jemnou masáž bříška. Masírujte ve směru hodinových ručiček, začínejte od nejmenších kruhů až po největší. Tip pro vás: postavte se rovně na zem a nohy dejte mírně od sebe, zatočte se ve směru hodinových ručiček, až se vám mírně zatočí hlava. Tanec je úžasný lék, protancujte se zpět ke štěstí a radosti.
Co ještě v Panně? Samozřejmě návštěva kadeřnice, nový střih či barva vám dodá „šmrnc“ a díky Panně, vydrží déle. Budete se cítit úžasně, i když je venku plískanice a mráz.

8. 12. – 9. 12. 2012 – Měsíc vstupuje do znamení Váhy

Váhy působí na močový měchýř a ledviny. Jak se vyhnout potížím s ledvinami? Více pijte, v zimním období, teplé či vlažné nápoje a ledviny dostatečně proplachujte. Co z duchovního hlediska působí škodlivě na ledviny a močový měchýř? Dlouhotrvající vztek a zloba na partnera – partnerku. Pravá ledvina – trápí mě partner. Levá ledvina – trápí mě partnerka. Komunikace vázne a problémy se hromadí v těle. Z praxe mám vyzkoušeno, že většina žen, která neřešila své vztahové problémy a zametala je „pod koberec“ trpěla na nemocí ledvin či močových cest. Jak jste na tom vy?
Předvánoční tip: Úklid domu, mytí oken a zbavování se starých nepotřebných věcí či oblečení, zvládnete v mnohem kratším čase, než v jinou dobu.

[[related]]

10. 12. – 11. 12. 2012 – Měsíc vstupuje do znamení Štíra

Štír působí na pohlavní orgány a močovody. Začínáte nový den snídaní nebo ráno nestíháte a pak vás celý den trápí pocit plnosti, i když jste nic nesnědli? Vyzkoušejte alespoň malou ranní snídani. Snězte, nač máte chuť a rozdělte si jídlo na několik menších porcí denně. Nemusíte vynechávat ani černou kávu pokud vám nezpůsobuje zdravotní potíže, důležité je jíst a pít s láskou a chutí. Výborná je také ovesná kaše s medem, zasytí vás až do oběda a nebudete mít chuť dobíjet energii čokoládou nebo sušenkami.

Zdraví a krása: Trápí vás bolest v podbřišku? Vyzkoušejte teplé obklady z přesličky nebo kontryhelu. Jemná masáž bříška se také nemine účinkem.
Co ještě ve Štíru? Překvapte svého partnera romantickým večerem při svíčkách a nezapomeňte na dotyky. Není nic krásnější než sdílení lásky s tím pravým. Jste sama? Nezoufejte a udělejte si svůj večer při svíčkách a vysněte si svého nastávajícího. Přání pošlete do Vesmíru a nechejte svíčku dohořet.

12. 12. – 13. 12. 2012 – Měsíc vstupuje do znamení Střelce

Střelec působí na stehna a žíly. Dřív než vyskočíte z postele, udělejte pár protahujících cviků, rozproudí se krev a budete se cítit svěže a odpočatě. Pohanková kaše na snídani, je vynikající prevencí proti žilním a cévním potížím. Jak ji dělám já? Koupím lámanou pohanku a nasypu do poloviny hrnku, zalívám vařící vodou a nechám dojít pod pokličkou. Tak se nezničí žádné vitamíny. Přisladím medem a teplou sním, studená kaše není moc chutná, proto si hlídejte teplotu. Kdo nemá rád sladké, může si pohanku připravit jako teplou polévku s mrkví a česnekem.

Zdraví a krása: V tyto dny jsou velmi vhodné různé druhy masáží na uvolnění svalstva.
Co ještě ve Střelci? Trápí vás celulitida? Nenechejte si namluvit, že jste tlustá. Příčina je jinde. Základem je správná strava, dostatek vitamínu E a masírování problematických částí těla. Nezapomínejte také na dostatečný přísun tekutin a pohybu.

14. 12. – 15. 12. 2012 – Měsíc vstupuje do znamení Kozoroha

Kozoroh působí na kostru, držení těla, kolena a kůži. Trápí vás bolesti kolen a kloubů? Návštěvu posilovny, vyměňte raději za návštěvu šikovného maséra či fyzioterapeuta. Prevence těchto orgánů se vám určitě vyplatí.

Zdraví a krása: Vyzkoušejte mast z chilli papriček, objevila jsem ji na internetu, u přátel sklízí velký úspěch.

Recept na Chilli mast na bolavé klouby
Potřebné suroviny na výrobu chilli masti:
žlutá lékařská vazelína (nebo jakýkoliv jiný tuk)
chilli papričky s vyšším obsahem kapsaicinu (Habanero), můžou být sušené i čerstvé
Postup výroby chilli masti:
Rozehřejeme vazelínu (teplota skápnutí je 50°C) a odstavíme. Na jemno nasekané chilli papričky vsypeme do vazelíny a zamícháme. Necháme odstát do druhého dne a znovu prohřejeme, po rozpuštění přecedíme přes punčochu nebo plátýnko a plníme do kelímků.
Použití chilli masti:
Zásadně nepoužívat na odřeniny a ani jinak poraněnou a podrážděnou pokožku, ruce po namazání si důkladně omyjte, je silně pálivá!
Pokud přidáme větší množství chilli, může se nám stát, že mast lokálně v místě namazání bude pálit/hřát. Odzkoušeno na spáncích a na noze, kde chilli mast pálí zhruba půl hodiny.

16. 12. – 18. 12. 2012 – Měsíc vstupuje do znamení Vodnáře

Vodnář působí na patu, kotník, lýtka a křečové žíly. Využijte nedělní den k odpočinku a relaxaci. Nic vám neuteče a předvánoční shon, vyměňte za odpočinek. Načerpáte sílu a energii do nastávajícího týdne a rodina či kolegové v práci ocení, vaši dobrou náladu.

Afirmace pro vás:
Minulost skončila. Jsem rozhodnut mít se rád a být spokojený s tím, jaký jsem. Louise L. Hay

Výroba masti čerpáno z internetu
Zdroj: http://www.free-grower.cz/viewtopic.php?f=40&t=1081

5.12.2012 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist