Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 31.7. do 12. 8. 2013

Chcete se dozvědět nač si dát pozor, při cestě na dovolenou? Co vám může znepříjemnit horké letní dny a jaké kouzlo udělat na Novoluní? Přečtěte si nový Lunární kalendář a dozvíte se ještě mnohem víc!

31. 7. – Měsíc vstupuje do znamení Býka

Býk působí na štítnou žlázu, zuby, čelist, hrtan, mandle a uši. Chystáte se autem na dovolenou? Dejte si pozor na průvan, příliš studený vzduch z klimatizace, vám může znepříjemnit dovolenou zánětem krku a chrapotem. Při dlouhé cestě, nezapomínejte na jemné procvičení šíje.

Co na to Luna?
Smyslný Býček bude skvělým společníkem na dovolené i doma. Cestování, výstavy, koupání to vše je prostě baví. Pokud se na dovolenou nechystáte, připravte si skvělý večer či víkend s přáteli, hlavně neseďte doma.

Co udělat pro krásu?
Skvělý termín na úpravu vlasů, nový účes, nový střih – vydrží déle. Využijte ovoce a zeleninu k přípravě výživné masky – okurky, avokádo, papája, broskve, to vše vaši pleť rozjasní.

Zahrádka
Sbírejte a sušte bylinky ze zahrádky či volné přírody. Sklízejte ovoce, zeleninu a přebytky zavařujte a zamrazujte.

článek

1. 8. – 3. 8. – Měsíc vstupuje do znamení Blížence

Blíženci působí na plíce, ruce, paže a ramena. Odpočíváte u moře nebo v přírodě? Nezapomínejte na správné dýchání. Vyběhnete k moři nebo do lesa a dýchejte, co vám plíce dovolí, náádech – výýdech, to vše vás čistí. Vydechujte strach a nadechujte lásku a začnou se dít zázraky.

Co na to Luna?
Díky magické Luně jsou Blíženci skvělí společníci. Jste sami? Nezoufejte a vyrazte mezi lidi klidně sami. Vždy se můžete s někým zajímavým seznámit a kdoví, třeba na vás venku čeká láska.

Co udělat pro krásu?
Nechejte se rozmazlovat u odborníků. Vyzkoušejte nové líčení nebo si jen dopřejte vyčištění pokožky s masáží.

Zahrádka
Sklízejte bylinky na koření, jejich vůně se udrží po celou zimu. Zbavujte se plevele, hned tak nevyroste.

4. 8. – 5. 8. – Měsíc vstupuje do znamení Raka

Rak působí na plíce, hrudník, žaludek, játra a žluč. Zapomeňte na starosti a stres, zbytečně vám zatíží játra a žlučník. Zvolte odlehčený jídelníček, nezatíží organismus a budete se cítit lehce. Nešetřete úsměvem, nic nestojí a uděláte radost také ostatním. Pokud máte rodinu, vezměte je do lesa na hřiby nebo borůvky a nezapomínejte na dobrou náladu. Koupání, plavání nebo jen brouzdání v ledovém potoku vyčistí nejen vaše tělo, ale také mysl.

6. 8. – 8. 8. – Měsíc vstupuje do znamení Lva

Lev působí na tepny, krevní oběh, srdce, záda a bránici. Držíte půst na Novoluní? Děláte dobře, vyplatí se to, zhubnete a vyčistíte si organismus. Pokud nevydržíte hladovět, nevadí, zvolte odlehčený jídelníček, rýži, pohanku, ovoce, zeleninu nebo čerstvé vymačkané šťávy.

Co na to Luna?
V úterý je Novoluní 23:51 LČ
Magický rituál na uzavření minulosti
V této době je dobrý rituál u tekoucí vody, na uzavření minulosti. Vezměte pohár a naberte vodu, pohár držte směrem ke slunci. Potom řekněte: minulost je za mnou, buduji svou přítomnost a naplno přejímám odpovědnost za svůj život. Pak vodu vylijte do potoka nebo řeky. Je dobré nechat dar vodě, např. chléb nebo to co máte nejraději – symbolicky. Doma zapalte svíčku a poděkujte za pomoc. Ženy by měly v tento den odpočívat a nechávat se rozmazlovat od svých partnerů, pokud jste sama, užijte si den podle svých přání a možností. Nezapomínejte, nic není nemožné.

článek

9. 8. – 10. 8. – Měsíc vstupuje do znamení Panny

Panna působí na trávicí orgány, slinivku břišní, slezinu a nervy. Zvládli jste půst na Novoluní? Pokud ano, tak opatrně přejděte na kvalitní a lehkou stravu. Dejte si klidně i moučník, ale uzeniny či tučné maso, raději ještě vynechejte. Vynikající jsou ovocné koktejly nejen, že v horku osvěží, ale také zasytí.

Co na to Luna?
Panna díky Luně, chce zvládnout absolutně všechno, nejen, že má ráda vše pod kontrolou, chce také poroučet a rozkazovat. Pozor na to! Pokud máte partnera v tomto znamení, raději nic nekritizujte a berte ho s nadhledem. Úsměv či objetí zmírní napjatou atmosféru.

Co udělat pro krásu?
Vyplatí se péče o vlasy. Zastřihnutí konečků vlasy posílí, barva déle vydrží a trvalá bude mít skvělý tvar.

Zahrádka
Chystáte se na sklízení ovoce? Pozor, rychle se kazí, proto sbírejte jen pro okamžitou spotřebu.

11. 8. – 12. 8. – Měsíc vstupuje do znamení Váhy

Váhy působí na močový měchýř a ledviny. Nezapomínejte na dostatečný přísun tekutin. Ledviny potřebují pořádně propláchnout, čistá pramenitá voda nebo neslazené – doma připravené ledové čaje, jsou to pravé. Využijte volnou neděli, k odpočinku a relaxaci. Práce neuteče, je třeba dát tělu harmonii i lásku.

Afirmace pro vás:
Jsem dokonalá-ý.

Foto zdroj: profimedia.cz

31.7.2013 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist