Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 3. 7. do 14. 7. 2013

Jaké kouzlo můžete udělat na Novoluní? Kam poslat Beránka, když se promění v zuřivého Berana a jak na něj? Nový Lunární kalendář vám prozradí ještě mnohem víc, čtěte a bavte se.

3. 7. – 4. 7. – Měsíc vstupuje do znamení Býka

Býk působí na štítnou žlázu, zuby, čelist, hrtan, mandle a uši. Trápí vás bolesti šíje? Zkuste se na bolest podívat jinak. Dřív než si zobnete prášek, hledejte příčinu vaší bolesti. Kdo nebo co ve vás vyvolalo tuto nepříjemnou zkušenost, ze které vznikla bolest? Páteř znamená, životní oporu, naložili jste si na sebe příliš mnoho starostí, stresu a teď se pod jejich tíhou doslova prohýbáte, nemůžete je již unést? Nechcete vidět také druhou stránku problémů a jste nepružní v hledání nových možností? To vše, souvisí s bolestí zad a šíje. Uvolněte se, relaxujte a neřešte co, nemůžete změnit. Požádejte partnera o masáž a jemně procvičte ramena a krční obratle.

Co na to Luna?
Jemný a klidný Býček dokáže náležitě ocenit krásy života, díky magické Luně, je dokonalý a neodolatelný. Užívejte tyto nádherné dny, s těmi, které milujete a dělejte vše, co máte rádi, prostě se bavte. Život není jen o povinnostech a starostech, zapomeňte na ně.

Co udělat pro krásu?
V tyto dny je pleť vysušená a špatně přijímá živiny, je zbytečné investovat do drahých kosmetických služeb. Obličej si jemně namasírujte kvalitním výživným krémem, to úplně postačí. Zajděte si raději ke kadeřnici, nový účes vás potěší.

Zahrádka
Sbírejte bylinky proti bolestem krku a ušním chorobám. Začněte sušit libeček, majoránku, tymián, bazalku, udrží si déle vůni. Nezapomínejte přihnojit půdu dobrým kompostem.

článek

5. 7. – 6. 7. – Měsíc vstupuje do znamení Blížence

Blíženci působí na plíce, ruce, paže a ramena. Heslo pro Blížence: „Dýýýchání.“ Jak se říká ve zdravém těle, zdravý duch a já přidávám čerstvý vzduch. Začněte dodávat plicím potřebný kyslík, ráno po probuzení. Dýchejte u otevřeného okna a zhluboka nasávejte, čerstvý vzduch – nááádech a výýýdech. Krev se okysličí a nervy zharmonizují. Pokud můžete, jděte do práce pěšky a pozorujte krásu přírody.

Co na to Luna?
Rozdvojený Blíženec, je díky magické síle Luny také roztěkaný. Chvíli nevydrží na místě, pokud zrovna nevypráví historky ze života, tak pobíhá po pracovišti a seznamuje se s dalšími lidmi. Jste nezadaní? Využijte tuto šílenou energii, k hledání vhodného protějšku, nikdy nevíte, kde na vás čeká štěstí a láska.

Co udělat pro krásu?
Svěřte se do rukou zkušených profesionálů, nechejte se hýčkat a rozmazlovat při masáži, kosmetice či vířivé koupeli. Nic z toho vás nezaujalo? Co, třeba akupresura u odborníka? Zharmonizuje nejen tělo, ale také duši.

Zahrádka
Pusťte se s chutí do likvidování plevele, půjde vám to mnohem lépe než v jiné dny.

7. 7. – 9. 7. – Měsíc vstupuje do znamení Raka

Rak působí na plíce, hrudník, žaludek, játra a žluč. Dávejte si pozor, co v tyto dny jíte. Neprovokujte citlivý žaludek a žlučník, smaženým jídlem. Vyhněte se těžkým tukům a dopřejte tělu odlehčený jídelníček. Jezte raději menší porce, ale častěji. Jídlo si krásně naservírujte na talíř a nezapomínejte, že jíme také očima.
Malé kouzlo na pondělní Novoluní 9:14 LČ
Překvapte své blízké, připravte hostinu pro rodinu a přátele. Jídlo požehnejte sdružováním a dobrým vztahům, stačí myšlenkou a zapálit svíčku, kterou necháte dohořet, postačí čajová. Pokud se vám nechce doma nic chystat, nechejte připravit hostinu v restauraci a na závěr rozdejte všem drobné dárky s myšlenkou na lásku. Budete překvapení reakcí svých blízkých.

Co na to Luna?
Velká síla Novoluní, dělají z Ráčka malého uplakánka. Je přecitlivělý a slzičky má stále na krajíčku. Buďte na ně milí a hodní, jednejte s nimi jako s dětmi, láskyplně a chápavě. Vyplatí se vám to. Kdy jste se naposledy objali? Nevzpomínáte si? Tak teď je ta nejlepší příležitost, pro něžnou náruč a velkou pusu.

Co udělat pro krásu?
Na přecitlivělé nervy je nejlepší harmonizující koupel s voňavými olejíčky. Rozmazlujte sebe i svého partnera a nešetřete něžnými slovíčky.

Zahrada
Zapomeňte na práci a relaxujte, povídejte si se stromy a květinami. Podívejte se, jestli mají všechny rostlinky dostatek vláhy a zalívejte nejen zahrádku, ale také domácí kytičky.

článek

10. 7. – 11. 7. – Měsíc vstupuje do znamení Lva

Lev působí na tepny, krevní oběh, srdce, záda a bránici. Mračíte se na svět? Víte, že špatná nálada škodí srdce i nervům? Zkuste se začít víc usmívat, prosmějte se do nového života a polechtejte bránici dobrou náladou. Jsou známé případy, kdy se smíchem lidé vyléčili z vážné nemoci, tak proč to nezkusit. Pokud máte zdravé srdíčko, jděte si zasportovat a na závěr dne, vyzkoušejte studenou sprchu.

Co na to Luna?
Pyšný a přátelský Lev, je lvem všech salonů, chce se bavit, smát, pít a dobře jíst. Neseďte doma a běžte se bavit, jen nezapomínejte, že váš Lvíček, bude chtít být středem pozornosti, za každou cenu. Netrapte se a nechejte ho zářit, další dny tomu bude již jinak.

Co udělat pro krásu?
Trápí vás slabé vlasy? Dopřejte jim vlasové zábaly a bylinkové koupele. Pozor na stříhání, vlasy jsou neposlušné, špatně drží tvar.

Zahrádka
Pozor, na sázení nových sazeniček, schnou a nedaří se jim. Likvidujte plevel a zbavte zahrádku plísní, nejlépe do oběda, kdy svítí nejvíc sluníčko.

12. 7. – 14. 7. – Měsíc vstupuje do znamení Panny

Panna působí na trávicí orgány, slinivku břišní, slezinu a nervy.  Trápí vás zácpa?  Vyzkoušeli jste něco z přírodní lékárny nebo raději polykáte prášky? Zkuste švestkový kompot, šťávu z kyselého zelí nebo známou šaratici, kterou mohou také těhotné ženy. Využijte volný víkend, k rozmazlování a relaxaci. Pokud chcete trvalou či novou barvu, neváhejte a objednejte se k dobré kadeřnici.

Afirmace pro pozitivní mysl:
S RADOSTÍ SE ZBAVUJI MINULOSTI. ŽIVOT JE PŘÍJEMNÝ. JE MI SLADCE.
Louise L. Hay

Foto zdroj: profimedia.cz

3.7.2013 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist