Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 3. 4. do 10. 4. 2016

Kdy je nejvhodnější čas na masáž, kdy na práci na zahrádce, kdy by ses měla pustit do uklízení a kdy naopak odpočívat? To a mnohem více ti prozradí náš nový lunární kalendář.

3. – 4. 4. – Vodnář

Luna putuje ve znamení Vodnáře, energie v tyto dny velmi intenzivně působí na kotníky, lýtko, patu a bérce. V neděli zkus vypnout mozek a odpočívej, zapomeň na běžné starosti všedních dnů a dopřej si to, nač nemáš normálně čas. Prospěje ti masáž nohou, od kotníku směrem ke kolenům, pokud se ti nechce, zajdi si k odborníkovi. Vynikající je reflexní masáž kombinovaná s aromaterapií, odpočine si nejen tělo, ale také duše. Nezapomínej také na dostatek vitamínů v přírodní formě – listový špenát, zeleninu nebo mladé výhonky kopřiv. Celozrnné pečivo je skvělá volba. Naslouchej tělu a zvol pestrou stravu, vždy je z čeho vybírat.

Máš zahrádku? Pokud máš ještě staré květy, odstraň je, ať mohou opět rostliny nabrat sílu a pustit se do nových výhonků. Můžeš také postříkat stromy roztokem proti škůdcům.

5. – 6. 4. – Ryby

Luna putuje ve znamení Ryby, které ovlivňuje chodidla a prsty u nohou. Všechno, co tvé tělo v tyto dny přijme, působí mnohem intenzivněji. Pokud se chystáš slavit a máš ráda dobré víno nebo jiný alkohol, bude ti stačit jedna sklenička, abys měla rozvernou náladu, stejně tak je to i s kávou, léky, nikotinem a stravou. Máš dvě možnosti, ušetřit své tělo i peněženku a mít čistou hlavu nebo nešetřit a způsobit si tak spoustu zdravotních problémů. Drž se hesla všeho s mírou a neuděláš chybu. Pokud tě trápí bradavice, potírej je vhodným roztokem, ale pozor, vyhni se chirurgickým zákrokům, zkus starý recept – potírat bradavičky šťávou z vlaštovičníku, někomu zabírá česnek nebo rozkrojené jablko. Zamysli se také, proč ti bradavice znepříjemňují život, kde se něco zaseklo, co nechceš pustit, čeho se nechceš zbavit, proč nevidíš žádnou možnost ani řešení? Ponauč se z minulosti a nechej ji za sebou, je to pryč!

Čemu je lepší se vyhnout? Pokud chceš udělat pokus a máš rovné vlasy, nevadí ti lupy, můžeš se zkusit ostříhat, ze slabých vlasů se prý stanou kudrlinky, samozřejmě až po několika pokusech. Osobně nemám vyzkoušené, já bych raději stříhala v Panně nebo ve Lvu, Rybce prostě nevěřím. Když potřebuji nutně umýt vlasy i v tomto znamení, jsou rozlítané a špatně drží tvar, někdy to prostě jinak nejde. Pokud plánuješ výlet, rozhodně nesedej na holou zem, ještě zdaleka není vyhřátá, vezmi si s sebou také raději deštník nebo nepromokavou bundu, ať zabráníš promoknutí, teplé ponožky by měly být samozřejmostí.

Máš zahrádku? Můžeš se pustit do sázení kopru, kerblíku a také letniček, pokud postřikuješ rostliny a stromy proti škůdcům s chutí do nich. Máš skvělou příležitost vyčistit sklep, květináče, truhlíky a také skla. Dobře se zbavuje špíny. Pokud nemáš chuť uklízet, alespoň pořádně vyvětrej.

7. – 8. 4 – Beran

Luna putuje ve znamení Berana, ten intenzivně působí na hlavu, mozek a oči. Pokud patříš do skupinky žen, které právě v tyto dny trápí migréna, věř, že v tom nejsi sama. Zkus začít s prevencí raději den dva dopředu. Co to znamená? Omezit sladkosti, tučná jídla a vše, co nadměrně zatěžuje tvé tělo. Zkus také nekouřit, nepít alkohol a neládovat tělo zbytečnou chemií, od léků až po různé chemické krémy a barviva. Máme Novoluní a to působení ještě znásobí. Nov je velmi důležitý pro tebe, Beránku, můžeš úspěšně vstoupit do nové fáze života. Ty, která ještě nemáš zcela jasno a nedaří se ti odstranit emoce a odpory, které jsi nasbírala během života, počítej s tím, že NOV vše umocní a znásobí. Moudré tělo ti totiž ukazuje, na čem bys měla zapracovat, čeho se máš zbavit a vzdát.

Pokud chceš opravdu posílit tělo i ducha, začni odlehčeným jídelníčkem, pokud si troufáš na půst, jdi do toho, dostatek vody a neslazených tekutin je samozřejmě základ. Leckdy opravdu postačí hodně pít a migréna se neobjeví. Nerozčiluj se, nehádej se a dovol ostatním, ať mají také svoji pravdu. Připrav se na to, že můžeš potkat člověka, se kterým jsi nestihla dořešit vztahovky, nelekni se, prostě to udělej a máš klid. Jak na to? S čistým srdcem a klidným nitrem sděluj své pocity, tak jak to umí žena – bohyně, trvej na svém a nedovol ostatním, aby tě tlačili tam, kde nechceš být.

Jaká je duchovní příčina bolesti hlavy? Bože, to mám zase honičku, všechno mi přerůstá přes hlavu, nestíhám, nezvládnu to, já se z toho snad zblázním? Neboj, nezblázníš, když tyto myšlenky přijdou, zastav se a rozděl práci také mezi ostatní, nedělej všechno sama a neboj se požádat o pomoc. Zklidni se a zajdi si raději do přírody a sleduj, co se děje kolem tebe. Budeš překvapená, kolik času najednou získáš. Nespěchej! V den Novu je schopnost těla zbavovat se jedů v těle nejvyšší, využij tuto sílu.

Novoluní máme ve čtvrtek ve 13:23 – začni s Novem nově, dokážeš to!

Máš zahrádku? Upřímně? Nechej práci na jindy, teď opravdu vychutnávej energii magické Luny a klidně si sedni pod strom a sleduj dění kolem sebe. Můžeš si jemně masírovat ušní lalůčky a snít, jak je na světě krásně. Na Nov se totiž pracovat nemá.

9. – 10. 4. – Býk

Luna putuje ve znamení Býka, který působí na hrdlo, orgány řeči, čelisti, zuby, mandle, šíji a uši. Co v těchto dnech budeš řešit? Hmotné záležitosti, finance nebo také péči o tělo a zdraví. Můžeš přijít na to, že je na čase mít potřebný materiální základ a velmi intenzivně začneš plánovat, jak zvýšit svůj příjem nebo změnit postoj k penězům. Myšlenky a reakce budou uvážlivé a zvládneš přejít plynule k praxi. Což znamená, že začneš hledat nové místo, rozhodneš se spořit, abys měla na dny, kdy přijde odliv a vše ti půjde velmi snadno. Dávej si pozor na průvan, raději zavři okno, ať neprochladneš, záněty krku, bolest šíje nebo zubů jsou teď mnohem intenzivnější, pokud jsi na tyto orgány citlivá, raději měj šátek na krku.

Využij volné dny k odpočinku, pokud se ti nechce mezi lidi, klidně zůstaň v pyžamu a užívej teplo domova. Práce ti neuteče. Masáž ramen a šíje je doslova balzám, pokud máš partnera, namasírujte se navzájem teplým olejíčkem, vyber si takový, který ti je příjemný.

Máš zahrádku? Máš chuť ponořit ruce do hlíny? Začni okopávat rostlinky a pořádně půdu provzdušni. Nespěchej, dnes totiž víc dělat nemusíš.

Foto zdroj: shutterstock.com

3.4.2016 6:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist