Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 29. 1. do 9. 2. 2014

Zajímá vás, kdy se s úspěchem pustit do velkého úklidu a kdy je lepší dát si nožky na stůl a odpočívat? Jak vyzrát na rozbouřený žaludek a přecitlivělé nervy? Co udělat pro tělo i duši abychom byli spokojení? Není nic snazšího než si přečíst nový lunární kalendář s afirmací jen pro vás.

29. 1. – 30. 1. – Měsíc vstupuje do znamení Kozoroha

Kozoroh působí na kůži, kolena, kotníky a klouby. Nechce se vám z postele? Překonejte nechuť a zkuste si alespoň pořádně protáhnout záda. Zahřejte tělo vydatnou polévkou a večer si dopřejte horkou koupel.

Co na to Luna?
Nejlépe vám bude v teple domova se svými nejbližšími. Klidně vyrazte do kina na romantickou komedii nebo pohádku. V práci pozor na sepisování smluv, díky Luně, jste nepozornější a roztěkanější. Nemuselo by se vám to vyplatit.

Co udělat pro krásu?
Před koupelí pořádně vydrhněte tělo přírodní žínkou, rozmazlete své nožky a odstraňte z pat tvrdou kůži. Do vany přidejte výživný olejíček a po koupeli tělo natřete kvalitním mlékem.

Do čeho se úspěšně pustit?
Velký úklid? Proč ne! Práce vám půjde od ruky. Nezapomeňte zaúkolovat také rodinu, společně zvládnete mnohem víc práce.

31. 1. – 1. 2. – Měsíc vstupuje do znamení Vodnáře

Vodnář působí na křečové žíly, lýtko a patu. Podrážděné nervy zklidníte hlubokým dýcháním. V žádném případě se nepouštějte do hádek nebo sporů. Zaměřte se raději na imunitu a povzbuďte ji čerstvou šťávou z citrusů, vynikající zdroj vitamínů je také domácí kysané zelí.

Co na to Luna?
Nervozita stoupá, proto je lépe nic zásadního neřešit a vše důležité odložte raději na příští týden. Psychiku zklidníte aktivním pohybem nebo procházkou v přírodě.

Co udělat pro krásu?
Rozmalujte své tělo a s láskou mu dopřejte důkladnou péči. Začněte péčí o vlasy, zábaly, výživné masky, na pleť si dopřejte jen to nejlepší. Jemná masáž lýtek a kotníků, uleví od bolesti.

Do čeho se úspěšně pustit?
Dnes to s domácí prací nepřehánějte, nenuťte ani své děti. Raději si společně zahrajte člověče, nezlob se.

článek

2. 2. – 3. 2. – Měsíc vstupuje do znamení Ryby

Ryby působí na lymfatický systém, chodidla a chůzi. Dopřejte svému organismu kvalitní a lehkou stravu. Pokud vás trápí nachlazení, vyzkoušejte starý – dobrý zázvor. Použít můžete také kandovaný zázvor a nezapomeňte na med a citron.

Co na to Luna?
Na Rybky se v tyto dny musí jemně a něžně. Nechtějte po nich žádné zázraky. Společná procházka působí jako balzám na citlivé nervy. Večeře při svíčkách a vzájemná masáž udělá z vašeho večera, nezapomenutelný zážitek.

4. 2. – 5. 2. – Měsíc vstupuje do znamení Berana

Beran působí na hlavu, mozek a životní sílu. Trápí vás bolesti hlavy? Zkuste ji včas předejít zdravější životosprávou a dostatečným přísunem čisté vody. „Vyhoďte z hlavy“ vše, co vás tíží a nemůžete to v danou chvíli změnit. Zapomeňte na stres a relaxujte při fyzické práci.

Co na to Luna?
Netrpělivost, impulsivní a zbrklé chování, to není to pravé ořechové. Díky Luně se stávají z hodných Beránků paličatí a hádaví Berani. Pozor na uzavírání různých dohod a smluv. Pokud jste jako sopka před výbuchem, počítejte do dvaceti a zhluboka dýchejte. Nezapomeňte, že vyřčené slovo se již nedá vrátit zpět a může pořádně ublížit.

Co udělat pro krásu?
Zaměřte pozornost na své oči. Světlík lékařský je balzám na unavený zrak. Obklady, výplachy, to vše vaším očím prospěje a dodá jim zpět sílu a jiskru.

Do čeho se úspěšně pustit?
S chutí do práce, vytírání, praní, žehlení nebo zametání dvorku, vám půjde od ruky. Pozor, na práci se sklem a porcelánem. Ještě stále nejste dostatečně trpěliví a byla by škoda, přijít o krásné kousky po babičce. Čištění a leštění starého porcelánu odložte na příznivější čas.

článek

6. 2. – 7. 2. – Měsíc vstupuje do znamení Býka

Býk působí na štítnou žlázu, zuby, čelist, hrtan, mandle a uši. Dávejte si pozor na průvan a prochladnutí, pokud jste citliví na páteř a krční šíji, pořádně se v tyto dny oblečte. Pokud máte zablokovanou šíji, vyzkoušejte teplý obklad s bylinkovým olejíčkem a jemnou masáž.

Co na to Luna?
Nalaďte se ráno na štěstí a tento pocit vám vydrží až do večera. Pokud vstanete se špatnou náladou, budete se vás držet jako „klíště“. Nezapomínejte, že s úsměvem jde všechno líp a nic vás nestojí.

Co udělat pro krásu?
Veškeré výživné kúry působí velmi intenzivně a do hloubky. Nepropásněte tento výborný termín a rozmazlujte své tělo. Účes, barva i trvalá výborně drží.

Do čeho se úspěšně pustit?
Domácnost zvládnete na jedničku, nejen, že uvaříte na výbornou, ještě stačíte připevnit na zeď novou poličku a vyleštíte stříbro.

8. 2. – 9. 2. – Měsíc vstupuje do znamení Blížence

Blíženec působí na plíce, ruce, paže a ramena. Trápí vás kašel a jste zahlenění? Vyzkoušejte cibulový sirup. Nakrájejte cibuli na plátky, ty prosypejte cukrem a zakryjte. Cibule pustí šťávu, kterou užívejte po lžičkách několikrát za den.

Co na to Luna?
Jste sami a hledáte partnera? Vyrazte do společnosti, možná právě tam, potkáte své budoucí partnery. Hvězdy vám přejí, váš šarm a výřečnost z vás udělají vynikajícího společníka. Navazujte nová přátelství a pořádně se rozhlížejte, ať vám láska neproklouzne.

Afirmace pro vás:
Dnes je kolem mě jen láska a klid. Luise L.Hay

Foto zdroj: profimedia.cz

29.1.2014 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist