Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 28. 8. do 9. 9. 2013

Kdy je nejlepší čas na sklizeň, kdy se vám bude dařit úklid a kdy máte vyrazit ke kadeřníkovi? A víte, že se můžete pomocí jednoduchého rituálu zbavit všech stínů z minulosti? Ne? Pak si přečtěte náš nový lunární kalendář. Najdete zde skvělý návod…

28. 8. – Měsíc vstupuje do znamení Býka

Býk působí na štítnou žlázu, zuby, čelist, hrtan, mandle a uši. Pozor, na průvan! I v tyto horké dny, je možné prochladnout. Potrápit by vás mohla bolavá šíje, krk i zuby. Na bolesti krku je výborná šalvěj. Kloktání i popíjení vlažného čaje, pomůže zahnat bolest i zánět.

Co na to Luna?
S Býčkem si užijete nejen zábavu, ale také dobrodružství. Neseďte doma a vyrazte do přírody, využijte poslední prázdninové dny, k načerpání nové energie a síly.

Co udělat pro krásu?
Chcete změnit účes? Objednejte se ke kadeřnici, všechny účesy i střihy, budou vypadat skvěle a vlasy dlouho drží tvar.

Zahrádka
Sklízejte a zavařujte úrodu, ovoce i zelenina, vydrží déle. Máte na zahrádce lilek a nevíte co s ním? Šup s ním přímo na gril. Nakrájejte tenké plátky, potřete olivovým olejem, ve kterém rozmícháte trošku soličesneku. Je vynikající a dá se připravit na mnoho způsobů, jen se nebát.

článek

29. 8. – 30. 8. – Měsíc vstupuje do znamení Blížence

Blíženec působí na plíce, ruce, paže a ramena. Známé heslo pro toto znamení je: „Dýchání.“ Prodýchejte se do nového dne. Hezky zrána ať máte dobrou náladu, nezapomínejte na hluboký náádech a výýdech. Zopakujte několikrát po sobě, nejlépe při otevřeném okně a příjemné hudbě. Jemně procvičte také ruce, pokud vás trápí bolest hlavy, nezapomínejte na dostatečný přísun tekutin a dobré nálady.

Co na to Luna?
Luna dodává Blíženci upovídanost a také hbitost. Pokud je váš partner právě v tomto znamení, určitě se vydejte do společnosti. Pokud jste osamělý Blíženec, tak vyrazte mezi lidi, máte velkou šanci potkat svoji osudovou lásku.

Co udělat pro krásu?
Nechejte se rozmazlovat v kosmetických salonech. Manikúra, pedikúra, péče o pleť, to vše se vám několikanásobně vyplatí.

Zahrádka
Stále ještě sbíráme a sušíme bylinky, majoránka, dobromysl, libeček a další.

31. 8. – 2. 9. – Měsíc vstupuje do znamení Raka

Rak působí na plíce, hrudník, žaludek, játra a žluč. V tyto dny je dobré dávat si pozor na žaludek. Velmi citlivě reaguje na stres a nevhodný jídelníček. Využijte volný víkend k relaxaci a odpočinku. Hoďte vše, nepodstatné za hlavu a věřte, že spousta starých záležitostí se vyřeší sama. Pokud máte rodinu, věnujte se ji, na plný úvazek. Děti milují společné chvíle s rodiči a dokážou ocenit jejich lásku. Užijte si poslední prázdninový víkend na maximum. Pokud jste bezdětní, navštivte své rodiče či blízké, uděláte jim radost. Rozhodli jste se raději lenošit doma? Výborně! Pečení, vaření i jakákoliv jiná domácí činnost vám půjde od ruky.

článek

3. 9. – 4. 9. – Měsíc vstupuje do znamení Lva

Lev působí na tepny, krevní oběh, srdce, záda a bránici. Smích je nejlepším lékem na všechny nemoci. Nevěříte? Existuje dokonce terapie smíchem a dokonce ve starověku doporučovali lékaři smích, jako prostředek k posílení plic. Víte, že děti se smějí zhruba 330 krát za den, kdežto dospělí pouze 15 krát? Zkuste být na chvíli dětmi a radujte se z maličkostí.

Co na to Luna?
Lvíček je díky Luně oslnivý a zářivý. Připravte svým dětem, malou oslavu na první školní týden. Večer se věnujte svému partnerovi. Pozor na peněženku, Lev je trošku marnotratný a rád utrácí.

Co udělat pro krásu?
Chcete mít vlasy silné a husté jako lev? Zastřihněte si je a po umytí si připravte bylinný odvar, např. z  kopřivy, lopuchu a přesličky. Opláchněte si vlasy a jemně namasírujte pokožku.

Zahrádka
Vhodná doba na sekání trávníků a stříhání živých plotů.

5. 9. – 6. 9. – Měsíc vstupuje do znamení Panny

Panna působí na trávicí orgány, slinivku břišní, slezinu a nervy. Nezatěžujte zbytečně střevní trakt. V tyto dny reaguje velmi citlivě a díky Novu až přecitlivěle. Pokud je to možné, omezte alkohol, cigarety a smažená jídla.

Co na to Luna?
Ve čtvrtek je Novoluní 13:36 LČ
Magický rituál na dokončení všech záležitostí z minulosti

V této době je velmi vhodné, udělat magický rituál na vše co se nezvládlo v minulosti. Připravte si pohár vody, který dáme buď na okno, nebo ven. Nachystejte si pohár vody s tím, že do ní vložíte všechny věci z minulosti, které nemají konec. S myšlenkou aby se vše zdárně uzavřelo a vše, nedodělané dokončilo. Rituál by se měl dělat při svitu Luny, pokud je schovaná za mraky, nevadí. Po západě slunce, zapálíte čajovou svíčku a necháte ji dohořet. Ráno, vezmete pohár s vodou a vylijete ji na zem – na hlínu aby země zpracovala tuto záležitost, a vše přenecháte Vesmíru. Nezapomeňte s pokorou poděkovat.

7. 9. – 9. 9. – Měsíc vstupuje do znamení Váhy

Váhy působí na močový měchýř a ledviny. Méně v tyto dny znamená víc – méně solte a více pijte! Chraňte ledviny před prochladnutím a popíjejte šípkový či mateřídouškový čaj. Využijte volný víkend k péči o sebe. Nechejte se rozmazlovat ať již na masáži nebo kosmetice. Nač určitě zapomenout? Na všechny úklidové a domácí práce, však ono se to pro jednou nezblázní. Udělejte si radost krásnou květinou či knihou a potěšte také svoji duši.

Foto zdroj: profimedia.cz

28.8.2013 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist