Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 27. 8. do 9. 9. 2012

V následujících dnech si nechejte zajít chuť na kámasútru, neboť jsme náchylní k úrazům. Vyhněte se operacím křečových žil a nohou. Namísto k lékaři se vydejte na bylinky, nebo si zkuste splnit svá nejtajnější přání. Kdy je na to nejlepší čas? To vám prozradí náš lunární kalendář.

27. 8. – 28. 8. – Měsíc vstupuje do znamení Kozoroha

Kozoroh působí na kolena, držení těla, kostru a pokožku. V tyto dny si dávejte velký pozor na silné přetížení kostry, jakoukoliv větší námahu, odložte raději na jiné dny. Co se může stát? Projevit se mohou skryté bolesti, o kterých ani nevíte, síla tohoto znamení je intenzivní a lékaři mají plné ruce práce s úrazy kolen nebo úpornými bolestmi zad. Doporučení pro mladé: pokud nejste hadí muž či žena, trénink Kámasútry nezkoušejte, vydržte na vhodnější znamení, nemuseli byste zůstat bez zranění.

Zdraví: Vše, co uděláte ve dnech Kozoroha pro pleť, kostru a kolena působí velmi pozitivně a léčebně. Čemu se vyhnout? Chirurgickým zákrokům na kostech a kůži. Co nepropásnout? Intenzivní vyčištění pleti, zakončené jemnou masáží a vitamínovým zábalem.

Zahrádka: Jelikož měsíc dorůstá, nedoporučuje se zavařování ani uskladňování kořenové zeleniny do sklepů, vhodné pouze při ubývajícím měsíci.

29. 8. – 30. 8. – Měsíc vstupuje do znamení Vodnáře

Vodnář působí křečové žíly, lýtko a patu. Pokud vás trápí začínající křečové žíly, vyvarujte se dlouhého stání, odlehčete svým nožkám a dejte si je nahoru – stůl, židle, polštáře s pohankou.

Zdraví: Vše, co uděláte ve dnech Vodnáře pro kotníky a lýtky, působí velmi pozitivně a léčebně. Čemu se vyhnout? Chirurgickým zákrokům dolních končetin a odstraňování křečových žil. Co nepropásnout? Již krátká masáž lýtek voňavým olejíčkem, vyvolá příjemné pocity nejen na těle, ale i na duchu. Nezapomínejte na péči svých končetin, nosí nás po celý dlouhý život a zaslouží si rozmazlovat, alespoň jednou v měsíci.

Zahrádka: Kypřete půdu a plevel nechejte volně tlít, nezapomeňte pohnojit květiny, které již nechtějí kvést.

[[related]]

31. 8. – 2. 9. – Měsíc vstupuje do znamení Ryb

V září je dle čínské medicíny nejvíce ohrožená slinivka a slezina
Ryby působí na lymfatický systém, chodidla a chůzi. Velmi vhodná doba na pročištění organismu. Úplněk nám pomůže nastartovat zdravé zhubnutí a splnění vašich přání či tužeb. Jak na to? Srovnejte si myšlenky v hlavě a ujasněte, co si přejete, napište si svá přání na papír a pokračujte tak dlouho až vám bude jasné, co vás učiní šťastnou. Papír spalte nebo spláchněte do záchodu a své přání řekněte Luně, není zapotřebí velkých kouzel, stačí dobrý úmysl a čisté srdce. Nevíte jak na to? Ale ano, máte spolehlivého pomocníka – to je vaše srdce a dobrý pocit.
V pátek je jeden ze dvou nejsilnějších Úplňků 15:58

Zdraví: Nepropásněte sílu Luny a zařaďte do svého jídelníčku odlehčenou stravu, rýži, ovoce či zeleninu. Nezapomínejte na bylinkové čaje, ovocné či zeleninové šťávy a dostatek čerstvé pramenité vody.

Zahrádka: Sázejte listovou zeleninu a hnojte květiny, pokud se chystáte na sázení brambor, vydržte na třetí den po úplňku.

3. 9. – 4. 9. – Měsíc vstupuje do znamení Berana

Beran působí na hlavu, mozek a životní sílu. Pokud trpíte na migrénu, předejděte úporným bolestem prevencí, nečekejte, až vám bolest znepříjemní den i noc. Jak na to? Pijte velké množství vody, vyhněte se čokoládě, kávě a cukru.

Zdraví: Vše, co uděláte ve dnech Berana pro své oči a hlavu, působí velmi pozitivně a léčebně. Obklady ze světlíku, pomohou unaveným a bolavým očím, získat zpět jiskru. Masáž hlavy se nemine účinkem, pokud chcete posílit vlasovou pokožku, jemně vmasírujte odvar či tinkturu z kopřiv, lopuchu či přesličky.

Zahrádka: Měsíc přibývá, proto je velmi vhodné sázení všeho, co roste rychle, např. různé druhy salátů. Hnojte obilí, ovoce i zeleninu.

5. 9. – 7. 9. – Měsíc vstupuje do znamení Býka

Býk působí na mandle, krk a ramena. Dávejte si pozor na prochladnutí a průvan, podzim se již blíží a chladná rána mohou způsobit zánět zubů či mandlí.

Zdraví: Vše, co uděláte ve dnech Býka pro svůj krk, mandle a ramena, působí velmi pozitivně a léčebně. Čemu se vyhnout? Operacím a chirurgickým zákrokům výše uvedených orgánu, trhání mandlí ani zubů se nedoporučuje. Co nepropásnout? Vyzkoušejte kouzelnou moc šalvěje a uvařte si čaj z čerstvé byliny, pokud vám zůstane, vypláchněte ústa i krk. Působí protizánětlivě a dokáže zlikvidovat záněty bez antibiotik, pokud bolest zachytíte včas. Rýmu i kašel, dokáže rozehnat zázvorový čaj, v teplých dnech, lze pít vlažný místo limonády.

Zahrádka: sklízejte a uskladňujte do sklepa, kořenovou zeleninu

8. 9. – 9. 9. – Měsíc vstupuje do znamení Blížence

Blíženci působí na průdušky, plíce, paže a ruce. Správné držení těla a dýchání je základ zdraví. Zastavte se na chvíli a zkontrolujte váš dech. Jak dýcháte? Povrchově, plytce, trhaně, to vše je špatně. Otevřete si okno a pořádně se nadechněte náádech a zhluboka vydechněte ústy, výýdech, sledujte jak čerstvý vzduch plní vaše plíce, cítíte se svěže a odpočatě, protože se prokrvuje také mozek. Nádech, výdech a hezky několikrát po sobě, ústy i nosem a nezapomeňte se narovnat.

Zdraví: Vše, co uděláte ve dnech Blížence pro své průdušky, plíce, paže a ruce, působí velmi pozitivně a léčebně. Čemu se vyhnout? Operacím a chirurgickým zákrokům výše uvedených orgánů. Co nepropásnout? Masáž na posílení organismu, reflexní masáž spojená s aromaterapií.

Zahrádka: Sklízejte zelí a kapustu, krouhejte do sudů a nakládejte, sázejte vše, co se má pnout.

Afirmace pro vás:
„Mé příjmy neustále rostou a daří se mi vše, na co sáhnu.“
Louise L. Hay

27.8.2012 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist