Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 27. 3. do 8. 4. 2013

Zalíbilo se vám úplňkové čarování? Nový lunární kalendář vám prozradí malé jarní kouzlo na probuzení těla. Dozvíte se, jaká semínka, je vhodné sázet, a kdy je ten správný čas na zkypření půdy.

27. 3. – 29. 3. – Měsíc vstupuje do znamení Váhy

Váhy působí na močový měchýř a ledviny. Trápí vás bolesti v oblasti beder? Z duchovního hlediska to znamená, že jste na svá bedra naložili příliš velkou zátěž. Ať již fyzickou nebo psychickou, vše má vliv na naše zdraví. Nesnažte se za každou cenu, zvládnout všechnu práci a zaúkolujte také ostatní. Nezapomínejte také na teplé oblečení a chraňte záda před prochladnutím. Dbejte také na dostatečný přísun tekutin.

Co na to Luna?
Ve středu máme Úplněk 10:28 a jedno malé kouzlo pro Vás.

Jarní probuzení těla
Do poháru napusťte čistou pramenitou vodu a postavte na místo, kam svítí Luna. Po probuzení, udělejte rituál a pokropte touto vodou čelo, ramena, prsa, bříško, pohlaví, kolena a chodidla. Přitom říkejte: „Mé tělo je čisté a připravené na další život.“ Bylo by dobré mít v blízkosti malou kytičku z Petrklíčů nebo alespoň obrázek. Zbytek vody, s úctou vylijte na rostliny nebo na svatý strom. Dřív na to měla každá rodina vlastní svatý strom a tomu dávala dary. Nezapomeňte poděkovat.

Co udělat pro krásu?
Váhy svou dokonalostí a harmonií vždy oslní. Rozmazlujte se a zkrášlujte vaše tělo. Pleťové masky, výživné vlasové kúry jsou to pravé. Pokud vás nic z toho neláká, začněte alespoň vysévat semínka květin a zeleniny. Magická Luna jim dodá krásu.

Jaká vůně je ta pravá?
Provoňte svůj byt kouzelnou vůní jemné a svůdné růže. Pár kapek této esence v aromalampě, probudí všechny smysly a budete se cítit jako v ráji. Růžový růženín vám pomůže vyléčit bolavé srdíčko a zároveň vám napomáhá otevřít se lásce. Je doslova ztělesněním upřímné lásky a říká: „Otevírám tvoji srdeční čakru a hojím všechny staré rány a bolesti.“

30. 3. – 31. 3. – Měsíc vstupuje do znamení Štíra

Štír působí na pohlavní orgány a močovody. Opět platí známé heslo: „Neprochladnout.“ Pokud vás trápí bolestivá menstruace nebo klimakterium, popíjejte čaj z kontryhelu. Připravte si také sedací koupele z této úžasné bylinky. Pokud vás netrápí žádná bolest, vyrazte do aqvaparku a užijte si volný víkend ať již s přáteli nebo s rodinou.

Zahrádka
Sázejte a vysévejte cibuli, česnek, rajčata, papriky, díky Luně v tomto znamení budou rychle růst a hodně plodit.

1. 4. – 2. 4. – Měsíc vstupuje do znamení Střelce

Střelec působí na stehna a žíly. Pokud jste se zatím nepustili do jarní očisty těla, je nejvyšší čas začít. To, co pro své tělo uděláte na jaře, se vyplatí a předejte tak po celý rok spoustě zbytečných nemocí a bolestí. Regeneraci si zaslouží žlučník a játra. Vynikající bylinka na očistu jater, je ostropestřec mariánský. Čaj z kořene pampelišky, třezalky nebo měsíčku pohladí vaše vnitřní orgány a vyléčí. Snažte se sbírat bylinky v čisté přírodě, čerstvé mají největší sílu.

Co na to Luna?
Střelec je malý neposeda, rád si hraje a nevydrží na jednom místě. Jakýkoliv sport, výlet, přednáška či výstava ho naplní radostí. Důležité je, nesedět doma a vyrazit si s přáteli nebo rodinou, jinak se z něj stane nudný, urážlivý a jízlivý partner.

Co udělat pro krásu?
Udělejte si radost a kupte si nové šminky, parfém nebo lak na nehty. Malá radost nás posouvá k mnohem větší radosti. Vhodná je také úprava nehtů, depilace a čistící kúry.

Zahrádka
Sestřihněte keře a živé ploty, vhodná doba také k ošetřování ovocných stromků.  Na řez však počkejte, až bude blíž k Novoluní.

[[related]]

3. 4. – 4. 4. – Měsíc vstupuje do znamení Kozoroha

Kozoroh působí na kůži, kolena, kotníky a klouby. Udělejte si z ranního vstávání malý rituál a pořádně si protáhněte celé tělo. Nezapomínejte na páteř a klouby. Stačí malá chvilka a budete se cítit skvěle. Do jídelníčku zařaďte více ovoce a zeleniny. Tělo se stále čistí a regeneruje po náročné zimě.

Co na to Luna?
Kozoroh je díky magické síle Luny, velmi důsledný. Práce vám půjde od ruky, dejte si však pozor, na lenošení, tentokrát by vám šéf mohl pořádně „zavařit.“ Ve středu Slunce, vyvolává neklid a nespokojenost, Mars přiostřuje spory a hádky, proto nic zbytečného neřešte a nehádejte se.

Co udělat pro krásu?
Pečujte s láskou o celé tělo, udělejte si pořádnou masáž, hrubou žínkou, do pokožky vmasírujte kvalitní tělové mléko.

Jaký kámen si vybrat?
Ametyst ve vás vyvolá pocit klidu a zároveň je vynikajícím pomocníkem při meditaci. Probouzí jasnozření a intuici.  Záhněda vyniká silnou univerzální energií a vy nebudete mít problém zvládnout jakýkoliv kompromis.

Zahrádka
Věnujte se půdě, zryjte záhonky a dodejte půdě kvalitní hnojivo.

5. 4. – 6. 4. – Měsíc vstupuje do znamení Vodnáře

Vodnář působí na křečové žíly, lýtko a patu. Po náročném pracovním týdnu, je potřeba zvolnit tempo a dopřát si odpočinek. Péči věnujte především nožkám a rozmazlete je masáží. Relaxační koupel nebo aromatická masáž, je přesně to, co potřebují. Udělejte si doma „průvan“ a zbavte se tak všeho starého nepotřebného, od myšlenek až po staré a nepotřebné věci, které se vám doma jen tak povalují. Nepotřebné oblečení nebo hračky darujte. Pokud vás stále ještě trápí negativní emoce a myšlenky, pořádně si zakřičte, zadupejte nebo mlaťte do polštáře.

7. 4. – 8. 4. – Měsíc vstupuje do znamení Ryb

Ryby působí na lymfatický systém, chodidla a chůzi. Volná neděle vybízí k návštěvě lázní. Vše, co se týká vody, je pro organismus očistné. Vyberte si to, co vám dělá dobře ať již plavání nebo návštěva bylinkové sauny, to vše podpoří očistu nejen těla, ale také duše. Pokud se vám nechce mezi lidi, připravte si doma koupel s vonnými olejíčky a nechejte se unášet krásným sněním.

Afirmace pro vás:
DOVOLUJI, ABY MNOU VOLNĚ PROUDILA RADOST. JSEM USMÍŘENÁ SE ŽIVOTEM.
Louise L. Hay

Foto zdroj: profimedia.cz

27.3.2013 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist