Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 26. 9. do 7. 10. 2012

Které znamení vás nejvíc potrápí? Co ještě rychle dodělat na zahrádce, než přijde podzim? Přesně to vám prozradí lunární kalendář.

25. 9. – 27. 9. 2012 – Měsíc vstupuje do znamení Vodnáře
Vodnář působí na patu, kotník, lýtka a křečové žíly. Co je vhodné? Vše, co v těchto dnech uděláte pro svá lýtka, působí preventivně a léčebně. Co určitě ne? Chirurgické zákroky a mimořádná námaha, působí škodlivěji než jindy.
Zdraví: Také lýtka potřebují správnou péči, většinou se k nim chováme macešsky a zapomínáme, že jsou důležitou částí těla. Lýtkem prochází krevní řečiště, nervové dráhy a spousta šlach. Zajděte si k masérovi nebo alespoň lýtka důkladně a jemně, masírujte voňavým olejíčkem. Trápí vás křeče v lýtkách? Možná máte nedostatek hořčíku. Kde je obsažen? Např. mák, melasa, kakao, ořechy, šípky, sýry, obilné klíčky.
Zahrádka: Práce na zahrádce je spíš nevhodná. Vodnář příliš nepřeje, proto omezte aktivitu na nejnutnější činnost. Např. hnojení květin, které špatně kvetou, kypření půdy.

28. 9. – 29. 9. – Měsíc vstupuje do znamení Ryb
Ryby působí na nohy a prsty u nohou. Co je vhodné? Vše, co v těchto dnech uděláte pro nohy, působí preventivně a léčebně. Co určitě ne? Chirurgické zákroky a přílišná námaha nohou, vám může na dlouho znepříjemnit další dny.
Zdraví: Zajděte si jako správná rybka zaplavat, voda vás nabije a vyčistí tělo i duši od negativních emocí a starostí. Na závěr si dopřejte reflexní masáž nohou.
Zahrádka: Sázejte listovou zeleninu a nezapomeňte na zalévání pokojových i balkónových květin.

[[related]]

30. 9. – 1. 10. 2012 – Měsíc vstupuje do znamení Berana
Beran působí na hlavu, uši, oči, nos a horní čelist. Využijte nedělní den k odpočinku a relaxaci. Věnujte čas jen sami sobě a pořádně si odpočiňte. Dnešní úplňkový den vybízí k radosti a sebelásce.
Úplněk 5:19 LČ
V říjnu je dle čínské medicíny nejvíce ohrožen žaludek.

2. 10. – 4. 10. 2012 – Měsíc vstupuje do znamení Býka
Býk působí na štítnou žlázu, zuby, čelist, hrtan, mandle a uši. Co je vhodné? Vše, co v těchto dnech uděláte pro výše uvedené orgány, působí preventivně a léčebně. Co určitě ne? Chirurgické zákroky, odložte raději na vhodnější termín, pozor také na trhání zubů. Přílišná zátěž hlasivek může způsobit řadu nepříjemných potíží.
Zdraví: Trápí vás zánět dásní? Vyzkoušejte magickou šalvěj, dokáže opravdové zázraky. Pití čaje, kloktání, potírání nemocných dásní a zubů tinkturou, dokáže odstranit záněty bez antibiotik. Nic z toho se vám nechce? Nevadí, utrhněte lístky čerstvé bylinky a žvýkejte dle libosti.
Zahrádka: Sázejte nové stromky, křoviny a keře. Uskladňujte a konzervujte kořenovou zeleninu.

5. 10. – 7. 10. 2012 – Měsíc vstupuje do znamení Blížence
Blíženci působí na plíce, ruce, paže a ramena. Co je vhodné? Vše, co v těchto dnech uděláte pro ramena, paže a ruce, působí preventivně a léčebně. Co určitě ne? Chirurgické zákroky a přílišná námaha se nevyplácí, pozor dejte také na průvan, vše působí mnohem škodlivěji než v jiné dny.
Domácnost: vhodná doba k uskladnění letního oblečení a provětrání skříní. Zbavte se všeho, co už vám neslouží, nepotřebné oblečení rozdejte nebo vyhoďte. Úklid skříně znamená také úklid ve svém podvědomí, zbavte se starého, ať může přijít něco nového. Nezapomeňte také na úklid balkonových květin.

Citát pro vás:
„Ti, kteří nás milují, nemilují ty, jež my milujeme. Láska mezi lidmi není tedy nic harmonického. Krása je jen v představách. Ve skutečnosti to je jen boj o právo za každou cenu: na život a na smrt.“ EDUARD BASS

26.9.2012 8:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist