Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 24.10. do 4.11.2012

Co je vhodné, když měsíc právě narůstá? Jak si vyrobit peeling, kdy si určitě nemýt vlasy. Jakou masáž si dopřát a kdy bude úplněk? To se dozvíte v novém lunárním kalendáři.

23. 10. – 24. 10. – Měsíc vstupuje do znamení Vodnáře

Vodnář působí na křečové žíly, lýtko a patu. Věnujete péči i těmto orgánům nebo je přehlížíte? Silná energie tohoto znamení, přímo vybízí k masáži a relaxaci. Již krátká masáž působí na lýtka velmi léčivě a blahodárně. Jak na to? Opláchněte si nožky vlažnou sprchou a střídejte studenou a teplou vodu. Jemně osušte a masírujte kvalitním zeštíhlovacím olejíčkem.

Zdraví a krása: Jaký olejíček je ten správný? Vyzkoušejte Břečťan, je významnou léčivou rostlinou.
Kdy nám pomáhá? Při popálení sluncem, odstraňuje celulitidu, teplé obklady jsou dobré na pohmožděniny.

Mystika a magie: Břečťan je symbolem nesmrtelnosti, přátelství a věrnosti. V antickém Řecku byl předáván při svatbě svatebním párům. Břečťan měl dále účinkovat jako lék na kocovinu, a to když se upletl do tvaru věnce a dal se chorému na hlavu.

25. 10. – 26. 10. – Měsíc vstupuje do znamení Ryb

Ryby působí na lymfatický systém, chodidla a chůzi. Víte, že se na chodidlech nacházejí reflexní zóny, které souvisí s jednotlivými orgány v těle? Co s tím? Kvalitní reflexní masáž vašich nožek, je přesně to pravé!

Zdraví a krása: Pokud se chystáte ke kadeřníkovi, změňte si termín na znamení Panny nebo Lva. V Rybách vlásky řídnou, vypadají splihle a mohou se také tvořit lupy. Pozor na peřiny – nevětrat, nasají vlhkost. Vzpomínáte si na staré dobré masážní podložky? Zašlapejte si, hezky po ránu, budete se cítit svěže a povzbudíte organismus.

[[related]]

27. 10. – 29. 10. – Měsíc vstupuje do znamení Berana

Beran působí na hlavu, mozek a životní sílu. Všímáte si, jaká slova používáte, mluvíte pozitivně o svém životě nebo si jen stěžujete? Naučte se řídit si svůj život a myslete pozitivně, nikdy nevíte co vás má daná zkušenost naučit, někdy nás jen brzdí strach z neznámého. Odbourejte strach a vyměňte jej za lásku k sobě, přestane vás bolet hlava a zjistíte, že nejvíc své okolí naštvete dobrou náladou a smíchem.

Zdraví a krása: Smích léčí, smějte se a mějte! Odpočívejte a dělejte si radost, je víkend tak proč si pořádně neodpočinout. Udělejte si masáž obličeje, aktivují se buňky pokožky a omládnete.
V pondělí je Úplněk – 20:49
Vyzkoušejte odlehčený jídelníček, tělo se zbaví nečistot a vy se budete cítit svěže a krásně.

30. 10. – 31. 10. – Měsíc vstupuje do znamení Býka

Býk působí na mandle, krk a ramena. Velká síla tohoto znamení má výrazný vliv na oblast čelistí a krku. Co s tím? Pozor si dávejte především na prochladnutí výše uvedených orgánů a vyhněte se operacím zubů i mandlí. Do čeho s chutí? Měsíc právě ubývá a proto je velmi vhodné, navštívit kosmetický salon, všechna regenerační ošetření pro oblast krku a dekoltu, působí mimořádně účinně.

Zdraví a krása: Trápí vás bolest v krku? Vyzkoušejte léčivou šalvěj, kloktání, pití nebo jen vyplachovaní úst, působí léčivě a antibakteriálně. Masáž šíje odborníkem je skvělý nápad.

1. 11. – 3. 11. – Měsíc vstupuje do znamení Blížence

V listopadu jsou podle čínské medicíny nejvíce ohroženy plíce.
Blíženci působí na průdušky, plíce, paže a ruce. Trápí vás podzimní nachlazení? Vyzkoušejte jednoduchý recept našich babiček, uvařte si silný slepičí vývar, pokud vám slepice nechutná, vyměňte za kuřecí, se spoustou česneku, masa a koření.

Zdraví a krása: Velmi vhodná doba na předvánoční úklid, malujte, uklízejte skříně a myjte okna, nač se honit, před svátky. Dýchací cviky jsou přesně to pravé, dýchejte a užívejte života, je krásný.

4. 11. 2012 – Měsíc vstupuje do znamení Raka

Rak působí na žlučník, játra, plíce, žaludek a hrudník. Je neděle, užívejte si den podle svých představ. Zajděte si na bazén, voda spláchne vaše starosti a budete se cítit skvěle. Odlehčete jídelníček ovocem, zeleninou a libovým masem. Váš žlučník vám bude vděčný. Nezapomínejte, že stres je největším „nepřítelem“ žlučníku.

Afirmace pro vás:
Mám se ráda, mám ze sebe radost. Překypuji životem. Naplňuji svůj život láskou. Jsem v bezpečí a všechno je, jak má být. Louise L. Hay

Foto zdroj: profimedia.cz

24.10.2012 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist