Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 22. 5. do 2. 6. 2013

Trápí vás minulost a pořád se vám vrací zpět? Jste zoufalí a nevíte jak z toho ven? Malé úplňkové kouzlo je aktivováno jen pro vás! Stačí si přečíst nový Lunární kalendář a začít čarovat.

21. 5. – 22. 5. – Měsíc vstupuje do znamení Váhy

Váhy působí na močový měchýř a ledviny. Trápí vás problémy s ledvinami a už nevíte jak dál? Pomůže vám bříza, do konce května má nasbírané listí nejvyšší léčebné účinky, nepropásněte tuto dobu. Příprava čaje je velmi jednoduchá, lžíci březových lístků zalijeme hrnkem vařící vody a necháme asi 7 minut louhovat. Teplý čaj pijeme 3x denně nejméně 3 týdny. Březový čaj pomáhá také vylučovat z těla škodlivé látky, příznivě ovlivňuje činnost jater a působí také na střeva. Pozor na posedávání na mezích, jsou ještě studené a ledviny jsou náchylné k nastydnutí.

Co na to Luna?
Váhy jsou vždy harmonické a krásné, Luna jejich půvab ještě znásobí. Vyrazte s partnerem na výstavu, koncert nebo jen tak poseďte v kruhu svých nejbližších přátel. Kochejte se a obdivujte krásy kolem sebe. Pokud má partner chuť rozladit vás hádkou nebo starými problémy, nenechejte se rozladit a v zárodku vše s úsměvem ukončete.

Co udělat pro krásu?
Jakákoliv zkrášlující péče o vaše tělo se nemine účinkem, zkrásníte jednoduše a snadně. Chcete být neodolatelní? Začněte s rozmazlováním pleti, výživnou maskou, pokračujte péčí o celé tělo a pořádně se natřete regeneračním mlékem. Nezapomeňte také na vlasy, masáž pokožky a bylinková koupel je přesně to pravé.

Zahrádka
Zůstaneme u krásy a půvabu. Věnujte péči růžím, odmění se vám nádhernými květy a opojnou vůní. Pokud ještě nemáte přesazené květiny tak s chutí do toho. Sbíráme ledvinové bylinky, např. jitrocel, sedmikrásky, břízu či kopřivu.

článek

23. 5. – 24. 5. – Měsíc vstupuje do znamení Štíra

Štír působí na pohlavní orgány a močovody. Trápí vás „ženské“ bolesti? Stále platí: „Pozor na prochladnutí.“ Vyzkoušejte sedací koupele z kontryhelu, popíjet můžete také čaj z této bylinky, v bylinkářství vám namíchají čaj na „míru“, nestyďte se a nechejte si poradit od odborníka. Prevence se vyplatí.

Co na to Luna?
Síla a kouzlo Luny ve Štíru dokáže zázraky, vyslovte své přání nahlas před zrcadlem a splní se vám. Nenechejte se „otrávit“ jedovatými poznámkami spolupracovníků či známých. To, čím na vás útočí, je pouze jejich problém a vypráví o sobě.

Co udělat pro krásu?
Masáž vlasové pokožky kopřivovým odvarem, koupel v právě rostoucích bylinkách s péčí o celé tělo, se nemine účinkem.

Zahrádka
Vynikající čas na sázení a péči o květiny i zeleninu. Nezapomínejte na zálivku a můžete také přihnojit.

článek

25. 5. – 26. 5. – Měsíc vstupuje do znamení Střelce

Střelec působí na stehna a žíly. Vnímáte neklid a nervozitu? Není se co divit, sobotní Úplněk nervozitu a problémy ještě znásobí. Snažte se být v klidu a rovnováze, jak jen to půjde. Stres a rozčilování, škodí játrům i žlučníku. Zajděte si do přírody, pozorujte stromy a naslouchejte zpěvu ptactva.
V soboru máme Úplněk 6:26 LČ

Malé úplňkové čarování jen pro vás:
Zapalte svíčku a požádejte Lunu o ochranu dětí a jejich životů. Pokud chcete ukončit vše staré, co vás trápilo, vyčistěte dům a připravte jej pro nové dobré věci. Je to čas vhodný k tanci a radosti, zejména ženy by měly vypustit všechny starosti z hlavy a užívat si tento den jen podle sebe. Pokud máte pole, doneste Matce Zemi dárky, např. kousky vašeho oblíbeného jídla a pití, nezapomínejte na pokoru a s láskou děkujte za všechny dary, které dostáváte.

článek

27. 5. – 28. 5. – Měsíc vstupuje do znamení Kozoroha

Kozoroh působí na kůži, kolena, kotníky a klouby. Krátká ranní rozcvička pomůže rozhýbat ztuhlé tělo a klouby. Pořádně se protáhněte a vypijte sklenici čisté vody, vyplavuje škodliviny z těla. Snídáte? Pokud ne, udělejte si čas, vyzkoušejte čerstvou brynzu a ovčí sýr s čerstvým pečivem. Chutná vám černá káva? Proč ne, připravená s láskou vám nemůže ublížit.

Co na to Luna?
Luna dodává Kozorohovi ctižádostivost, která se projevuje především v zaměstnání a odvádí perfektní práci. Pochopil, že plné pracovní nasazení je nutné, v opačném případě, přichází o peníze a odměny. Volné chvíle věnujte rodině a nezapomínejte svým partnerům vyjádřit lásku a něhu.

Co udělat pro krásu?
Věnujete dostatečnou péči, také své pokožce? Masážní žínkou odstraňte starou kůži a po osprchování pořádně promazejte celé tělo kvalitním pleťovým mlékem.

Zahrádka
Přihnojte stromky a také do půdy zapracujte dostatečné množství kvalitního hnojiva. Zasaďte brambory, mrkev, ředkvičky, celer, petržel.

článek

29. 5. – 31. 5. – Měsíc vstupuje do znamení Vodnáře

Vodnář působí na křečové žíly, lýtko a patu. Snažte se nestát dlouho na jednom místě, jemně si stoupejte na špičky, odlehčíte nohám i lýtkům. Nožky jemně masírujte od kotníků až po lýtka směrem k srdci. Jezdíte z práce i do práce autem nebo tramvají? Pokud nebydlíte daleko, vyzkoušejte chodit alespoň z práce pěšky.

Co na to Luna?
Pozor na zbrklost a neposlušnost u dětí, obrňte se trpělivostí a pevnými nervy. Často nás zkouší, kolik vydržíme, nebojujte a jděte se uklidnit na výstavu nebo na společný výlet na kolech. Nemáte děti? Hurá, užívejte si den podle svého a určitě vyrazte za zábavou.

Co udělat pro krásu?
Masáž lýtek a péče o nožky se v tyto dny vyplatí. Pokud vás nebaví pečovat sami, nechejte se rozmazlovat odborníky a vyzkoušejte také aromatickou masáž nohou. Pokud jste ještě neuklidili zimní oblečení, tak s chutí do toho, nedají se do něj moli. Nezapomeňte také skříně umýt a pořádně vyvětrat.

1. 6. – 2. 6. – Měsíc vstupuje do znamení Ryb

Ryby působí na lymfatický systém, chodidla a chůzi. Dopřejte Rybkám to, co mají nejraději a vyrazte na bazén nebo do lázní. Očistěte tělo i duši vodou. Spláchněte trápení a starosti nechejte rozplynout, požádejte vodu o pomoc a představte si, jak čistí vše, co vás trápí. Radujte se z volného víkendu a usmívejte se, úsměv má totiž magickou moc a dokáže zázraky.

Afirmace pro vás:
ZASLOUŽÍM SI TO NEJLEPŠÍ A TEĎ TO PŘIJÍMÁM!
Louise L. Hay

Foto zdroj: profimedia.cz

22.5.2013 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist