Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 21.11. do 2.12. 2012

Chystáte se na chirurgický zákrok a nevíte, který termín je nejlepší? Trápí vás neplodnost a věříte na magii našich předků, ale nevíte jak na ni? Přečtěte si nový lunární kalendář a dozvíte se ještě mnohem víc.

21. 11. – 23. 11. 2012 – Měsíc vstupuje do znamení Ryb

Ryby působí na nohy a prsty u nohou.  Víte že, cokoliv nohy v tyto dny nadměrně zatěžuje, působí mnohem škodlivěji než v jiné dny? Jak se ke svým nožkám chovat? Dopřejte si kvalitní masáž, koupel, nechejte je oždibovat rybičkami ve výkladní skříni nebo využijte šikovných prstů thajských masérů. Dopřejte svým nožkám luxusní a láskyplnou péči, vyplatí se vám to. Teď je ten správný čas na rozmazlování a hýčkání dolních končetin. Nezapomínejte, věrně nás nosí celý život.

Zdraví a krása: Trápí vás zarostlé nehty či zrohovatělá kůže? Nehty ošetřujte a stříhejte vždy při přibývajícím Měsíci, v opačném případě, znovu dorostou nesprávně a bolestivě. Zrohovatělá kůže má mnoho příčin, od špatně zvolené obuvi až po dlouhodobé stání. Kdy zrohovatělou kůži odstraňovat?
Velmi vhodná doba je při ubývajícím Měsíci, pozor ne ve znamení Ryb a Kozoroha.
Nevhodná doba je když Měsíc přibývá nebo při ubývajícím Měsíci v Rybách a Kozorohu.
Obzvlášť nevhodné je kůži odstraňovat při přibývajícím Měsíci a Kozorohu.
Pozor, dávejte dva dny před úplňkem bez ohledu na znamení.
Co určitě nedělat? Nestříhat ani nemýt vlasy, protože řídnou a tvoří se lupy.
Co určitě dělat? Prát prádlo, zalévat kytky a usmívat se na svět, úsměv nás nic nestojí a nepřítele dokonale vytočí.
Babská rada na odstranění tvrdé kůže na patách: Udělejte si zábal z tvarohu a nechejte působit tři hodiny, pro lepší působení, zabalte nožky do igelitového sáčku. Za tři dny zopakujte a nezapomínejte nožky mazat kvalitním krémem či olejíčkem.

24. 11. – 25. 11. 2012 – Měsíc vstupuje do znamení Berana

Beran působí na hlavu, uši, oči, nos a horní čelist. Máte občas pocit, že vám praskne hlava a nevíte jak se zbavit otravných myšlenek? Vyzkoušejte pozitivní afirmace a udělejte si „velký předvánoční úklid“ ve vaší hlavě. Vyhoďte ven všechny nepotřebné a stresující myšlenky, názory nebo návyky. Bojíte se, že to nejde? Ale jde, stačí jen chtít. Existuje spousta motivačních knížek, filmů nebo seminářů, vyberte si a začněte žít bezstarostný a klidný život. Vytvořte si svůj vlastní svět, bez ohledu na připomínky vašich přátel či okolí.

Zdraví a krása: Buďte opatrní na výrazné přetěžování hlavy a očí. Pokud máte před zkouškami nebo potřebujete stihnout uzávěrku, dopřejte si delší pauzu na odpočinek. Na oči přiložte světlíkové obklady nebo alespoň studené pytlíky od čaje a odpočívejte. Znáte oční cvičení? Je výborné a dokáže zbavit oči i dioptrií. V případě slabého zraku, si položte otázku: „Co nechci vidět?“ Pokud se podíváte pravdě do očí a naleznete příčinu, je velmi pravděpodobné, že se váš zrak zostří a uvidíte mnohem lépe.
Pokud se chystáte na operaci očí, je vhodné nechat se operovat při ubývajícím Měsíci a nikdy ne ve znamení Berana. Pozor na Úplněk, čím víc se blíží, tím je hojení horší. Obecně platí jednoduché pravidlo, vše co orgány nadměrně zatěžuje – operace, odložte na příhodnější znamení.
Pokud vás Lunární cyklus zaujal a máte v hlavě zmatek, doporučuji přečíst vhodnou knížku nebo si pořídit Lunární kalendář na každý den.

[[related]]

26. 11. – 28. 11. 2012 – Měsíc vstupuje do znamení Býka

Býk působí na štítnou žlázu, zuby, čelist, hrtan, mandle a uši. Proměnlivé počasí dokáže potrápit nejednoho býčka. Pozor na prochladnutí a průvan, nezapomínejte na lehkou čepici a šátek. Bolest způsobená průvanem, může vystřelovat z hlavy až do páteře. Citlivé jsou také dásně, zuby moudrosti jsou na chlad a vítr velmi přecitlivělé.

Zdraví a krása: Obklady, zábaly a kloktání šalvějí nebo řepíkem je výbornou prevencí před záněty dutiny ústní. Nezapomínejte na teplo a dostatek vhodných tekutin.
Úplněk začíná 15:45

Magie aneb trošku kouzel pro ty, kdo mají potíže s plodností:
Vezměte si svíčku a sklenku s čistou pramenitou vodou. Zajděte pod jabloň, svíčku zapalte a sklenici s vodou držte v dlaních. Požádejte Lunu o pomoc a meditujte o svém přání, vodu aktivujte tak, že do ní vložíte vaše přáníčko. Zdvihněte ruce se sklenicí vody a vodu vyhoďte směrem k Luně, je to dar pro ni. Svíčku nechejte bezpečně dohořet a s díky odejděte.
Nezapomeňte, síla Luny působí tři dny před a tři dny po úplňku. Meditujte o svém přání, s čistou myslí a nikdy nechtějte ublížit.

29. 11. – 30. 11. 2012 – Měsíc vstupuje do znamení Blížence

Blíženci působí na plíce, ruce, paže a ramena. Trápí vás rýma a kašel? Vyzkoušejte zázvorový čaj. Kořen nastrouháme na hrubší kousky a dáme povařit do vody, podle toho jak chcete mít silný nápoj, dejte množství kořene. Pokud vám vadí síla čerstvého zázvoru, vyzkoušejte zázvor kandovaný. Čaj pijeme vlažný, podle chuti přisladíme medem a dochutíme citronem.

Zdraví a krása: Požádejte jabloň o pár Barborek, do Vánoc vám vykvetou nádherné růžové květy, nezapomeňte poděkovat. Pod stromem zhluboka dýchejte, nááádech a výýýdech, dýchejte tak dlouho, jak vám to bude příjemné.

1. 12. – 2. 12. 2012 – Měsíc vstupuje do znamení Raka

Rak působí na plíce, hrudník, žaludek, játra a žluč. Trápí vás žlučník? Jednoduchý recept na pročištění žlučníku: polkněte lžičku olivového oleje s trochou citronu. Pokud na to nemáte „žaludek“ tak se nestresujte, stres je totiž hlavním důvodem žlučníkových potíží. Mějte se rádi a buďte spokojení se svým životem. Zajděte si zaplavat, očistíte nejen své tělo, ale také mysl. Využijte volný víkend, k odpočinku a relaxaci.

Citát pro vás:
„Lásku je třeba brát sportovně – pak budete šťasten. Berete-li ji zamilovaně, pak budete celý život trpět.“ — Brigitte Bardot.

21.11.2012 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist