Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 20. 6. do 26. 6. 2016

V pondělí na nás čeká magický úplněk a v úterý začíná tolik očekávané léto. Mrkni, jak si můžeš vyléčit bolavé srdíčko nebo zhubnout pár centimetrů do plavek! Máme pro tebe nový lunární kalendář.

20. 6. – Střelec

Luna putuje ve znamení Střelce a jeho síla velmi intenzivně působí na stehna, prodlouženou páteř a boky. Cokoliv v tyto dny uděláš pro stehna, prodlouženou páteř a boky působí preventivně a léčebně. Výjimkou jsou chirurgické zákroky v této oblasti. Cokoliv v tyto dny stehna, prodlouženou páteř a boky mimořádně zatěžuje, působí škodlivěji.

Máme tady pondělí a k tomu ještě Úplněk 13:02 LČ, energie jsou velmi intenzivní a síla emocí i napětí se zvyšuje. Pokud se chystáš na důležitý pohovor, poradu, zkoušku nebo jinou důležitou schůzku, rozhodně si hlídej své emoce a vykouzli úsměv jako rohlík. Připrav se na to, že ti, se kterými se potkáš, mohou být nervózní a leckdy utrousí jedovatou poznámku, nenechej se rozhodit, zachovej klid, komunikuj jasně a srozumitelně. Totéž platí na cestách, řidiči šílí, aniž by znali důvod, buď obezřetná a raději se jim v klidu vyhni. Děti raději včas usměrni, jinak jsou schopné udělat během tvé nepřítomnosti z bytu bitevní pole. Zkus jen sledovat dění kolem sebe a nenechej se ovlivnit lidmi, kteří nesdílí tvoji dobrou náladu, je jich docela dost, co říkáš?

Pokud chceš trošku zhubnout a necítíš se na půst, ostatně ani já nejsem zdatná, tak vyzkoušej odlehčený jídelníček, např. rýže nebo ovesná kaše, zeleninové nebo ovocné šťávy, výběr je široký, nezapomínej na dostatečné množství čisté vody. Vynikající je meloun, s tím se mi podařilo zdárně zhubnout pár kilo právě při Úplňku. Nezapomínej také na přiměřený pohyb a místo jízdy autem nebo tramvají běž hezky po svých, svižná chůze dokáže zázraky a je pro tělo velmi prospěšná. Pokud se chystáš řešit něco důležitého ať již v osobním nebo profesním životě a nejsi si zcela jistá sama sebou, tak to raději odlož na vhodnější den. Tři dny před i po úplňku je dobré věnovat se své duši. Ta, která má ve svém životě jasno, může klidně zariskovat a vyrazit na duchovní cestu, seminář nebo přednášku. Věnuj se lásce k sobě a také k těm, kteří jsou tvému srdci blízcí, což se samozřejmě týká také domácích mazlíčků.

Máš zahrádku? Dnes nepracuj, můžeš vyrazit na sběr bylinek nebo se jen tak kochat krásnou přírodou. Užij si tento den podle sebe.

21. – 22. 6. – Kozoroh

Luna putuje ve znamení Kozoroha, síla v tyto dny působí na celou kostru, kolena a také pokožku. Cokoliv v tyto dny uděláš pro celou kostru, kolena a pokožku působí preventivně a léčebně. Výjimkou jsou chirurgické zákroky v této oblasti.

Také tě občas štvou rychle dorůstající chloupky? Když je během dvou dnů odstraníš, už nedorostou nebo se jejich růst velmi zpomalí. Věnuj péči celému tělu a udělej si pořádný peeling, nejlépe samozřejmě přírodními prostředky, kterých je na trhu i na zahrádce a v kuchyni nepřeberné množství. Co si občas udělám já, když mi dojde čistící krém? Vezmu hrubou mořskou sůl a rozmíchám ji s kapkou vody v dlani nebo sprchovém gelu, pořádně si promasíruji pokožku a začínám u hlavy, tam stačí mořskou sůl přidat do šampónu a jemně masírovat pokožku na hlavě. Samozřejmě kůže se musí pořádně spláchnout.

Jinak přípravky měním podle chuti a také stavu peněženky. Miluji přípravky z růží, takže u mě určitě najdeš růžovou sůl, krém, olej i parfém. Nešetřím ani na nožkách a kapku vonného oleje přidám do krému, kterým si pořádně promasírují chodidla i celé končetiny. Zkrátka a dobře věnuj svoji péči tělu od hlavy až po paty, rozhodně se ti to vyplatí. Pokud se ti nechce a raději svěříš své tělo profesionálům, je to také skvělá volba, aromaterapie, masáže nebo různé druhy terapií esencemi jsou skvělé. Jdi do toho a neboj se vyzkoušet něco nového. Víš, že růžím je přisuzovaná magická moc? V lidové magii se velmi hojně využívala k přivolání lásky a krásy. Máš bolavé srdíčko? Pořiď si kámen lásky –  růženín a dej si ho pod polštář, když si před spaním kápneš na zápěstí nebo spánky jednu kapku růžového oleje, můžeš se těšit na jasnovidné sny nebo dostaneš odpověď na otázku, která ti dlouho ležela v hlavě.

Máš zahrádku? Přihnoj půdu, prokypři záhonky, můžeš vytrhat plevel, a pokud snad ještě nemáš založený kompost, tak s chutí do práce.

23. – 25. 6. – Vodnář

Luna putuje ve znamení Vodnáře, energie v tyto dny velmi intenzivně působí na bérce a kotníky. Cokoliv v tyto dny uděláš pro bérce a kotníky, působí preventivně a léčebně. Vše, co bérce a kotníky nadměrně zatěžuje, působí škodlivěji.

Nejvíc tuto sílu pocítí ta, která musí být celou pracovní dobu na nohou. Bolest, těžké nohy až křeče nejsou právě v tyto dny ničím neobvyklým, pokud je to jen trošku možné, odlehči svým nožkám, hoď je na chvíli na stůl nebo alespoň přešlapuj, ať se nožky prokrví. Po práci by ti prospěla kvalitní masáž nebo alespoň pořádná koupel, kde své nožky budeš střídavě sprchovat teplou a studenou vodou. Výborné jsou také chladivé a léčivé gely, rozhodně se ti péče vyplatí. Pohodlné boty by měly být samozřejmostí, zpevněný kotník a kvalitní obuv je základ, rozhodně se nevyplatí při výběru šetřit.

Pokud se chystáš uklízet, práce ti půjde od ruky. Stejně tak jako malování nebo smýčení místností a sklepů. Nezapomínej větrat, ať se všude do místností dostane čerstvý vzduch. Všímej si svých nápadů a myšlenek, které mohou být velmi inspirativní. Nestyď se za své nápady, a pokud ti hlavou proběhne myšlenka na tancování, rozhodně ji nepodceňuj, tanec je totiž skvělá relaxace, probouzí v nás radost, lásku a ženskou energii. Tancuj, zpívej a raduj se, život je nádherný!

Máš zahrádku? Pokud ses pustila do velkého úklidu, tak ti na zahrádku už nemusí zbývat síla, ale můžeš požádat děti, ať pořádně zalijí rostlinky doma i venku. Partner může posekat trávník a tím je práce hotová.

26. 6. – Ryby

Luna putuje ve znamení Ryby, které ovlivňuje chodidla a prsty u nohou. Cokoliv v těchto dnech uděláš pro své nožky, působí preventivně a léčivě. Dnes si užij volnou neděli a opravdu se pořádně hýčkej a rozmazluj. Pokud nevydržíš chvíli v klidu, běž si zaplavat, tam si skvěle vyčistíš hlavu od rušivých myšlenek. Nesnaž se nic zásadního řešit a dovol si být jen sama se sebou. Pokud máš zahrádku, vyzuj si boty a choď co nejvíce na boso v trávě. Aktivuješ tím všechny důležité body, navíc se budeš cítit svobodně a volně. Nepřepínej své síly a zaměř se raději na své nitro. Úplňkový týden byl velmi náročný nejen fyzicky, ale také psychicky, vypni, zatáhni závěsy a relaxuj v klidu svého domova.

Foto zdroj: Shutterstock.com

19.6.2016 6:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist