Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 17.7. do 28.7. 2013

Jak na spáleniny od sluníčka? Proč se vyplatí koupat na Adama a kdy rychle svléknout mokré plavky? Přečtěte si nový Lunární kalendář, ve kterém na vás také čeká oblíbené úplňkové čarování.

15. 7. – 16. 7. – Měsíc vstupuje do znamení Váhy

Váhy působí na močový měchýř a ledviny. Podcenili jste žhavé sluneční paprsky a spálili jste se? Oplachujte jemně kůži vlažnou šalvějí nebo vyzkoušejte recept našich babiček, které potíraly tělo šlehačkou. Nezapomínejte na dostatečný přísun tekutin a dávejte pozor na prochladnutí. Z mokrých plavek se pro tentokrát raději rychle převlékněte do suchého prádla.

Co na to Luna?
Krásná a diplomatická Váha září jako magická Luna na nebi. Nechtějte ji zbytečně rozzlobit a hádky odložte, nemuselo by se vám to vyplatit. Nevyvážená Váha se jen stěží dostává zpět do harmonie, pozvěte partnera na dobrou kávu nebo večeři. Váhy milují dobré jídlo i dezerty, zvolte raději jemné chutě a dopřejte si od každého něco.

Co udělat pro krásu?
Nepropásněte skvělý termín k návštěvě kosmetiky. Upravit si můžete nechat vlasy, nehty, obličej rozzáří kvalitní pleťová masáž s vitamínovou maskou. Cokoliv uděláte, tak se nemine vynikajícím účinkem. Pokud se vám nikam nechce, pečujte o sebe v klidu domova, okurková maska, avokádová či olivová zcela postačí. Nechejte pracovat fantazii a na závěr, nezapomeňte jemně vmasírovat hydratační krém. Nudné domácí práce nechejte na jindy a udělejte si radost jen sami pro sebe.

Který kámen je ten pravý?
Na očistu mysli je skvělý pomocník safír, fluorit vám dodá harmonii a něžně růžový turmalín pomůže odstranit staré bloky.

Zahrádka
Sbírejte byliny na podporu ledvin a močového měchýře a další. Např. přeslička, vrbovka, šalvěj, medvědice, zlatobýl atd.

článek

17. 7. – 18. 7. – Měsíc vstupuje do znamení Štíra

Štír působí na pohlavní orgány a močovody. Máte rádi vodu a nejste vyznavači naturismu? Tak rychle z mokrých plavek do sucha a tepla, zánět vaječníků či močovodu dokáže pořádně znepříjemnit dovolenou. Dýňová semínka jsou výbornou prevencí na prostatu a zánět močových cest.

Co na to Luna?
Citlivá a intuitivní Luna ve Štíru řeší problémy dříve, než se stačí „rozběhnout.“ Nechtějte partnera zbytečně naštvat a nebuďte vztahovační, nezapomeňte, že úsměv a pusa, dělá zázraky a váš protějšek se rozzáří jako diamant.

Co udělat pro krásu?
Čerstvé bylinky dokážou zázraky, můžete je rozmixovat a využít jako zábal. Odvarem splachovat vlasy nebo pleť. Jaké bylinky jsou ty správné? Bříza, kopřiva, kontryhel, kostival, máta, šalvěj, přeslička a mnoho dalších, stačí nalistovat herbář a vybrat si tu správnou.

Zahrádka
V tyto dny se daří téměř všemu, sázejte a rostlinky pořádně zalijte. Sbírejte černý bez a připravujte šťávu nebo květy sušte na zimu, má velkou sílu.

19. 7. – 20. 7. – Měsíc vstupuje do znamení Střelce

Střelec působí na stehna a žíly. Trápí vás bolesti kyčlí? Dnes raději opatrně, vynechejte vše, co kyčle nadměrně zatěžuje a pouze jemně procvičte boky. Běžte si zaplavat a relaxujte raději ve vířivce. Voda čistí nejen tělo, ale také mysl. Vše co vás trápí, spláchněte a odevzdejte vodě.

Co na to Luna?
Střelec je díky magické síle Luny, ještě víc „střelený,“ a dobrodružný výlet na tajemný hrad či zámek, zcela uspokojí jeho neposednou povahu. Zapomeňte na domácí práce a dopřejte si sportovně – relaxační víkend, práce neuteče.

21. 7. – 22. 7. – Měsíc vstupuje do znamení Kozoroha

Kozoroh působí na kůži, kolena, kotníky a klouby. Nedělní den stále ještě přeje odpočinku a relaxaci. Nepouštějte se do řešení žádných složitých problémů, vyrazte raději do přírody a k vodě. Místo hádek, proberte běžné rodinné záležitosti a naslouchejte, co je trápí, ať ví, že je milujete.

Co na to Luna?
V pondělí je Úplněk 20:16 LČ. Magické období trvá tři dny před a po úplňku.
Úplňkové čarování jen pro vás
Na tenhle úplněk je velmi vhodný obřad uctívání našich sourozenců na Zemi, zvířat, rostlin. Den předem o západu slunce je dobré začít půst, věnovaný všem bytostem na Zemi a skončit když se objeví Luna. Celou dobu věnujte pozornost dechu, vhodná jsou také pránická cvičení. Prodýchejte se až k absolutní lásce, která naplní nejen vaše tělo, mysl, ale také okolí.  Představte si, že všude kolem vás je zóna absolutní lásky ke všem bytostem.

článek

23. 7. – 24. 7. – Měsíc vstupuje do znamení Vodnáře

Vodnář působí na křečové žíly, lýtko a patu. Jste smutní a nevíte proč? Požádejte partnera o jemnou masáž páteře a lýtek. Nervy jsou v tomto období roztěkané a jemné dotyky vás dokonale zklidní.  Nezapomínejte také na klidné a pravidelné dýchání, nááádech – nadechuji lásku, výýýdech – vydechuji smutek, bolest, vztek. Opakujte tak dlouho, dokud nepřijde úleva, mysl se zklidní a vám se uleví.

Co na to Luna?
Vodnář je díky Luně nadčasový a má ztřeštěné nápady. Pokud se vám do mysli vkrádá smutek, neváhejte udělat cokoliv pro rozveselení. Kurzy, semináře nebo adrenalinový sport, jsou přesně to pravé.

Co udělat pro krásu?
Koupel s voňavými oleji vám udělá dobře a zharmonizuje tělo. Pleť se lépe hojí a regeneruje, aplikujte čistící masky a výživné kúry.

Zahrádka
Sbírejte byliny nejen na koření, ale také pro léčbu, třezalka, heřmánek, řepík, kontryhel…

25. 7. – 26. 7. – Měsíc vstupuje do znamení Ryb

Ryby působí na lymfatický systém, chodidla a chůzi. Zkoušeli jste chodit v ranní rose? Průkopníkem vodoléčby a chůze v ranní rose byl S. Kneipp, jeho léčba vodou, sklízí úspěchy na celém světě. Namasírujte si chodidla a mačkejte akupunkturní body, bolestivé místo, znamená blok.

Co na to Luna?
Kam vyrazit s poetickou Rybkou? Nejlépe k vodě, koupání v rybníčku při svitu Luny, ji doslova okouzlí. U vody se cítí jako ryba ve vodě, dopřejte ji romantiku a kupte malý dárek pro radost.

Co udělat pro krásu?
Vyplatí se péče o vaše nožky – od koupelí po masáže. Nechejte si odstranit zrohovatělou kůži z nohou a dopřejte jim luxusní péči, zaslouží si ji.

Zahrádka
Pusťte se do zavařování, vyrábějte čalamády i marmelády.  Práce vám půjde od ruky. Nezapomínejte také na kytičky doma a pořádně je zalijte.

27. 7. – 28. 7. – Měsíc vstupuje do znamení Berana

Beran působí na hlavu, uši, oči, nos a horní čelist. Pozor na hádky! Beránek přímo srší energií a je neuvěřitelně aktivní. Využijte volný víkend k aktivnímu odpočinku a přebytek síly vložte do sportu. V přírodě se odstraní, stres což ocení rodina i přátelé.

Afirmace pro vás:
JSEM OCHOTEN VIDĚT SE V CELÉ SVÉ KRÁSE A VZNEŠENOSTI.
Louise L. Hay

Foto zdroj: profimedia.cz

17.7.2013 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist