Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 15. 8. do 21. 8. 2016

Trápí tě samota a máš pocit, že ten pravý již nepřijde? Využij sílu magické luny a vyzkoušej jednoduché kouzlo starých čarodějek. Jsi zvědavá, jestli si neděláme legraci? Mrkni na náš nový lunární kalendář! Dozvíš se ještě mnohem víc.

15. – 16. 8. – Kozoroh

Luna putuje ve znamení Kozoroha, síla v tyto dny působí na celou kostru, kolena a také pokožku. Cokoliv v tyto dny uděláš pro celou kostru, kolena a pokožku působí preventivně a léčebně.

Na co je dobré v tyto dny nezapomínat? Rozhodně se věnuj péči o celé tělo. Pořádně se rozmazli a začni hezky od hlavy až po paty. Hodně se mluví o kokosovém oleji, pokud ti vyhovuje, po koupeli jemně vetři do celého těla. Přiznám se, že sama tento olej nepoužívám, kdysi jsem ho na svém těle testovala dost dlouhou dobu a neobjevila jsem žádný zázrak ani pokožka nebyla extra nadšená. Test jsem vzala z gruntu a čistila si i zuby, ale ani tady očekávaný výsledek nepřišel. Stejně tak vlasové zábaly a pravidelná masáž obličeje i celého těla. Máš lepší zkušenosti? Napiš nám a poděl se také s ostatními. Každé tělo je výjimečné a to, co jedné prospívá, druhé může škodit.

Udělej si také výživný vlasový zábal, pokračuj a na obličej nanes pleťovou masku. Jaká výživa je dobrá? Mandlový, šípkový, arganový olej – s těmi rozhodně neuděláš chybu, stejně tak jako s bambuckým máslem, argan je lépe kombinovat s mandlovým, samotný docela vysušuje pokožku. Kvalita arganového oleje se opravdu hodně liší, vyzkoušela jsem známého dodavatele, ale ani tady výsledek příliš neoslnil, je velký rozdíl nakupovat v cizině, kde se olej vyrábí než u nás. Tuto informaci mi sdělila paní, která si pravidelně olejíček vozí přímo z Maroka. Nám ostatním nezbývá nic jiného než pečlivě vybírat a pátrat, který je nejlepší.

Výživné zábaly nechej působit nejméně hodinu. Vlásky si pořádně spláchni a umyj šamponem. Mám skvělou zkušenost s vlasovými mýdly, která jsou zcela přírodní, já díky nim zachránila vlasy před ostříháním, které jsem již zvažovala, ale je potřeba vydržet nejméně dva až tři měsíce, pak se výsledek dostaví. Nezapomeň si také zastřihnout kůžičku u nehtů a zapiluj si nehty. Tím tvá péče může skončit a ty se můžeš těšit na další skvělé dny s Lunou. V pondělí začíná pro naše tělo biologický podzim, citlivěji reagují plíce a tlusté střevo.

Máš zahrádku? Zapomeň na velké práce a hlavně se nesnaž vytrhávat plevel. Stačí, když zahrádku přihnojíš a v klidu se budeš kochat její krásou.

17. – 18. 8. – Vodnář

Luna putuje ve znamení Vodnáře, energie v tyto dny velmi intenzivně působí na bérce a kotníky. Cokoliv v tyto dny uděláš pro bérce a kotníky, působí preventivně a léčebně. Vše, co tyto orgány nadměrně zatěžuje, působí mnohem škodlivěji.

V tyto dny sílu a energii pocítí zejména ta, která stojí dlouhou dobu na nohou. Bolesti, pálení, křeče nejsou ničím výjimečným. Skvělým pomocníkem je obyčejná studená voda, chůze v potoku nebo alespoň sprchování nožek ve vaně je to nejmenší, co pro své unavené končetiny můžeš udělat. Nezapomínej na ně, nosí tě celý život a nic za to nechtějí.

Ve čtvrtek máme Úplněk 11:27 LČ. Do čeho jít a čeho se naopak vyvarovat? Zkus v tyto dny nic zásadního neřešit, nesnaž se za každou cenu utéct ze vztahu nebo dát hodinovou výpověď v práci. Buď v klidu také co se týká dětí a drž se zpět slovem i činem. Energie jsou velmi silné a často jsme přecitlivělé již týden před úplňkem a reagujeme zcela jinak než v běžné dny. Proto si urovnej myšleny a věnuj se svému tělu a duši. Nezatahuj do svých smutků ostatní, pokud si nejsi jistá, že zareaguješ klidně a vyrovnaně. Vydrž alespoň tři dny po něm a pak můžeš v klidu začít řešit. Využij tento magický čas ke sběru kořenů bylin, mají největší sílu, o které věděly již v dávných dobách bylinkářky a čarodějky, které za svitu Luny vyrážely do lesa a na louky nejen pro bylinky, ale také očistit své tělo a mysl. Jak to dělaly? Většinou chodily s ostatními ženami ke studánce a potoku, kde se nahé koupaly, tančily a vyprávěly si své příběhy u ohně. Svobodné holky prosily vodní bytosti u studánky o ženicha a některým se jeho tvář zjevila jako obraz ve vodě. Věštba z vodní hladiny nebyla v dávných dobách nic neobvyklého, zkušení dokázali předpovídat budoucnost a číst potřebné informace, můžeš vyzkoušet.

Máš zahrádku? Tak si pořádně odpočiň, vyraž si pročistit hlavu do lesa a ticha přírody.

19. – 20. 8. – Ryby

Luna putuje ve znamení Ryby, které ovlivňuje chodidla a prsty u nohou. Cokoliv v tyto dny uděláš pro své nožky, působí preventivně a léčivě. Všechno, co tvé tělo v tyto dny přijme, působí mnohem intenzivněji.

Napětí pomalu ale jistě odchází a ty si můžeš úlevně vydechnout. Přesto se snaž udržovat svou mysl v klidu a buď nad věcí. Pokud tě trápí plíseň na nožkách, můžeš ji úspěšně doléčit a odstranit, stejně tak jako bradavice. Jestli se ti nechce do chemie, tak můžeš zkusit dávný recept našich prababiček, které bradavice úspěšně zaříkávaly při svitu luny, přejely prstem bradavičku a s pohledem na měsíc mumlaly říkanku: „ Zvoní hrana, nevím komu, bradavice, jděte domů.“ Doporučovalo se na bradavici třikrát plivnout. No, proč to nezkusit, že jo? 🙂 Pečuj také o své nožky a nezapomínej hodně pít, ať již pramenitou vodu nebo naředěné přírodní šťávy.

Máš zahrádku? Vyběhni bosa na zahrádku a pořádně ji pozalévej, nezapomeň také na kytky v domě. Chůze bez bot aktivuje všechny energetické dráhy na noze, ani nevíš, kolik dobrého uděláš pro své zdraví. Pokud se ti nechce, zkus si dát do lavoru kameny s vodou a šlapej alespoň po nich. Jestli se ti chce uklízet, tak do toho, práce ti půjde od ruky, prát můžeš s polovinou pracího prášku.

21. 8. – Beran

Luna putuje ve znamení Berana a velmi intenzivně působí na hlavu, mozek a oči. Dbej na prevenci, vyplatí se ti! Rozhodně si udělej čas jen pro sebe, věnuj dostatečnou péči svému tělu i mysli. Dělej věci, které tě naplní láskou a radostí, odpočívej a buď vděčná za život, věř, že jinde lidé nežijí v takovém blahobytu jako my.

Foto zdroj: Shutterstock.com

14.8.2016 6:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist