Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 15.1. do 26.1. 2014

Jak vyzrát na podrážděný žlučník? Nač musíte rozhodně zapomenout a co si můžete s chutí dopřát? Proč je Ráček přecitlivělý a co na něho platí? Co rozhodně nezkoušet na Štíra? Přečtěte si nový lunární kalendář a dozvíte se ještě mnohem víc.

15. 1. – 16. 1. – Měsíc vstupuje do znamení Raka

Rak působí na plíce, hrudník, žaludek, játra a žluč. Trápí vás po svátcích žlučník? Využijte blížící se úplněk k očistě organismu. Pokud jste zvyklí na půst, tak s chutí do něj. Nejen, že zhubnete nadbytečná kila, pročistíte také tělo od škodlivých látek. Pokud nejste na půst zvyklí, vyzkoušejte alespoň odlehčený jídelníček a zapomeňte na cukry a tuky. Dostatečné množství tekutin je samozřejmostí – voda, bylinkové čaje, zeleninové a ovocné šťávy.

Co na to Luna?
Ráček je díky úplňkové Luně mírně přecitlivělý. Nejlépe vám bude doma u svých blízkých. Nešetřete úsměvem a vlídným slovem. Partnerům vyslovte slůvka lásky a nezapomeňte na objetí.

Co udělat pro krásu?
V zimním období je pleť citlivá na změny teplot. Namasírujte si jemně obličej a naneste kvalitní výživnou masku i krém. Nevyplatí se šetřit.

Do čeho se úspěšně pustit?
Od ruky vám půjde vaření, pečení i smažení. Velký úklid nechejte na vhodnější dobu, pustit se můžete jen do běžných prací.

článek

17. 1. – 19. 1. – Měsíc vstupuje do znamení Lva

Lev působí na tepny, krevní oběh, srdce, záda a bránici. Chystáte se do sauny a máte problémy se srdíčkem? Buďte v tyto dny velmi opatrní, saunu vyměňte raději za lehkou sportovní aktivitu zakončenou večerní sprchou. Tím podpoříte činnost srdce a krevního oběhu mnohem víc než suchým vzduchem. Namasírujte tělo hrubou žínkou nebo si zajděte k odborníkovi.

Co na to Luna?
Udělejte si skvělý víkend na horách. Chůze na čerstvém vzduchu, prospěje také kardiakům, ostatní užívejte sportovní aktivity do sytosti. Dobré jídlo a kvalitní víno podpoří skvělou atmosféru a vy se budete cítit jako znovuzrození.

20. 1. – 21. 1. – Měsíc vstupuje do znamení Panny

Panna působí na trávicí orgány, slinivku břišní, slezinu a nervy. Trápí vás střevní potíže? Bez stravovacích změn to opravdu nepůjde. Nakupujte raději u prověřených obchodníků a vyměňte kvantitu za kvalitu. Pokud vás trápí zácpa, pořádně se proplachujte vlažnou vodou, vyzkoušet můžete také fenyklový či kmínový nálev.

Co na to Luna?
Mírná rozmrzelost z vánočních výdajů již ustupuje a vaše konto se opět dostává do normálu. Špatná nálada je pryč, což ocení vaši nejbližší. Nešetřete slovy chvály, ať udělají cokoliv, také oni si zaslouží zvednout sebevědomí. Vaši rozmrzelou náladu také tolerovali.

Co udělat pro krásu?
Určitě neprohloupíte návštěvou kadeřníka, nový střih i barva vydrží déle. Pokud si vytrháte chloupky, můžete se spolehnout, že se hned tak neobjeví.

Do čeho se úspěšně pustit?
Všechno, co potřebujete uklidit, zvládnete levou zadní. S chutí do práce.

článek

22. 1. – 23. 1. – Měsíc vstupuje do znamení Váhy

Váhy působí na močový měchýř a ledviny. Močové cesty a ledviny chraňte před prochladnutím, nezapomeňte také na stehna. Po delší mrazivé túře, namasírujte celé tělo kvalitním olejíčkem, stehna jemným štípáním pořádně prohřejete.

Co na to Luna?
Mírná a laskavá Váha ocení klidné posezení s přáteli u sklenky vína a dobrého jídla. Nic zásadního neřešte, bude vhodnější doba a je zbytečné zatěžovat si hlavu tím, co nejde v tuto chvíli změnit.

Co udělat pro krásu?
Vhodné jsou očistné kúry. Bylinkové masky, výživné krémy a peeling na celé tělo, vaše pokožka ocení. Pokud si chystáte horkou vanu, nezapomeňte přidat olej z divoké růže.

Do čeho se úspěšně pustit?
Nepouštějte se do velkého úklidu. Dolaďte si již tak dokonalou domácnost drobnými doplňky, svíčkami, aromalampami či květinami. Aranžování vám půjde v tyto dny od ruky.

24. 1. – 26. 1. – Měsíc vstupuje do znamení Štíra

Štír působí na pohlavní orgány a močovody. Pozor na prochladnutí. Pokud vás již trápí bolesti vaječníků, popíjejte odvar z kontryhelu, zbytek můžete použít na sedací koupel.

Co na to Luna?
Pozor na zbytečné provokace a jízlivé poznámky. Nejlépe bude, když strávíte volný víkend vhodnou činností. Pobyt na horách nebo delší procházky vám dodají novou energii a pročistí hlavu. Věnujte se také partnerovi, ocení vaši snahu, i když nebudete dokonalí.

Afirmace pro vás:
Dnes začnu uklízet svoje resty. Ráda-rád se vzdám všeho, co už dlouho nepotřebuji. Nové myšlenky vyplňují prázdná místa. Hodně se směji! Luise L.Hay

Foto zdroj: profimedia.cz

15.1.2014 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist