Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 13. 2. do 25. 2. 2013

Co vás zaručeně osvěží? Jak si zlepšit kondičku a jakou stravu, zvolit v zimě? Chcete si udělat magické kouzlo při úplňku a nevíte jak na to? Stačí si přečíst nový Lunární kalendář a dozvíte se ještě mnohem víc.

13. 2. – Měsíc vstupuje do znamení Ryb

Ryby působí na lymfatický systém, chodidla a chůzi. Dbejte na své zdraví a pečujte také o dobrou psychickou kondici. Jak na to? Bylinková koupel a masáž chodidel, jsou tím pravým. Zvolte lehkou stravu, nejlépe zeleninovou a ovocnou, s dostatečným množstvím vitamínů. Měsíc pomalu roste a tělo očekává přísun vitaminů a minerálů.

Co na to Luna?
Citlivá a intuitivní Rybka, pomalu vyplouvá za hranici reality. Vyrazte s přáteli na hory a užijte si zimní radovánky. Ve středu odpoledne, Jupiter s Uranem, vytvářejí skvělé podmínky k pracovním jednáním a také přátelským posezením.

Co udělat pro krásu?
Vířivka, vana, bazén – tekoucí voda, to je přesně to, co Rybka potřebuje k dobré náladě. Voda odnese vše, co vás trápí a vyčistí nejen tělo, ale také duši. Spláchněte ze sebe vše nepotřebné a vnímejte čistotu a lásku. Na obličej jsou vhodné regenerační masky a nezapomínejte také na nožky, natřete je výživném krémem nebo olejíčkem.

Co vás zaručeně osvěží?
Několik kapek, z grepové esence v aromalampě, rozpustí psychické bloky a zlepší náladu. Nádherný kámen flurotit, se postará o vaši, celkovou harmonizaci a očištění mysli.

14. 2. – 15. 2. – Měsíc vstupuje do znamení Berana

Beran působí na hlavu, uši, oči, nos a horní čelist. Máte pocit, že se vám rozskočí hlava, teče vám z nosu a očí? Zvolněte na chvilku a přestaňte se honit. Předejděte tak, zbytečným bolestem. Zajděte si na procházku a nezapomeňte na čepici, dutiny jsou v tyto dny mnohem citlivější. Pokud vás již trápí nachlazení, silný domácí vývar vás opět postaví na nohy. Nezapomínejte na dostatek tekutin, bylinkové čaje střídejte s domácí ovocnou šťávou a doplňujte vitamíny. Přirozená jednoduchá strava je základ, zdravého těla.

Co na to Luna?
Impulzivní a ohnivý Beran, se právě, díky těmto vlastnostem, dostane velmi snadno, do potíží. Než něco řeknete, napočítejte do deseti a přemýšlejte. Hádkou ani výbušností nic nevyřešíte, spíš naopak. Zbavte se přetlaku, sportem nebo odhazováním sněhu. Pro naše tělo začíná biologické jaro, pozor na játra a žlučník, jsou citlivější!

Co udělat pro krásu?
Toužíte po krásných a silných vlasech? Zastřihněte si konečky, chvíli po Novoluní podpoří, sílu, růst i zhoustnutí vaší hřívy. Lopuchová nebo kopřivová voda, oživí vlasovou pokožku a podpoří růst vlasů, masírujte jemně a zlehka, několik kapek denně.

Pozor na červenou!
Ohnivý Beran, potřebuje v tyto dny zklidnit a zvolnit tempo. Jasně červenou vyměňte za oranžovou a zelenkavou, které hřejí a harmonizují. Pořiďte si úžasný kámen rodonit, který je velmi užitečný, při rozbouřených emocích. Pomůže vám zbavit se, starých vzorců chování a bolesti.

16. 2. – 17. 2. – Měsíc vstupuje do znamení Býka

Býk působí na štítnou žlázu, zuby, čelist, hrtan, mandle a uši. V tyto dny nepřepínejte hlasivky, chraňte krk před nachlazením. Trápí vás chrapot? Vyzkoušejte cibulový nálev s medem, který ucucávejte po celý den. Na škrábání v krku, je výborný odvar ze šalvěje, kloktejte několikrát denně.

Co na to Luna?
Okouzlující a smyslný Býček hýří dobrou náladou a něžností. Rodina a blízcí přátelé ocení jeho příjemnou společnost. Býci prostě umí žít a vychutnávají vše plnými doušky. V sobotu ráno, Pluto rozdává štěstí, dopolední Mars, zvedá činorodost a večerní Merkur, zaručuje skvělou společenskou zábavu.

Co udělat pro krásu?
Využijte volnou neděli a investujte do své vlastní krásy. Zajděte na kosmetiku, do kadeřnictví, pokud se vám nechce, udělejte si vlasový zábal či bylinkovou masku doma. Účinky působí mnohem intenzivněji než v jiné dny.

Chybí vám jaro?
Aromalampa to opět jistí, několik kapek olejíčku z mateřídoušky nebo jarní esence, naladí vaše smysly na rozkvetlou jarní louku. Oblékejte se do teplých hřejivých barev, zelenkavá, oranžová, jemně modrá či starorůžová, vás naladí a rozveselí. K jaru patří také láska a s tím vám pomůže nádherný růženín.

[[related]]

18. 2. – 19. 2. – Měsíc vstupuje do znamení Blížence

Blíženci působí na plíce, ruce, paže a ramena. Máte pořád nervy napnuté k prasknutí? Uklidněte se a zhluboka dýchejte. Nááádech a pomalý, výýýdech, opakujte několikrát po sobě. Pokud máte pocit, že by to ještě něco chtělo – uvařte si třezalkový čaj. Zvolte stravu bohatou na bílkoviny a nezapomínejte na vitamín C, zvyšuje imunitu a vitamín B, posiluje a regeneruje nervy.

Co na to Luna?
Inteligentní a chytří Blíženci, milují společnost a komunikaci. Neseďte doma a vyrazte mezi lidi. Pracovní schůzky a jednání, ve všem se vám bude dařit. Pozor, na mírnou roztržitost, poznámky vše jistí, nepodceňujte je.

Co udělat pro krásu?
Pokud se chystáte na kosmetiku, děláte dobře. Pod rukama odborníka si odpočinete a načerpáte novou energii. Udělejte si s kamarádkami, dámskou jízdu a bavte se. Pleťové masky a zábaly, stále působí velmi intenzivně.

Uvítáte raději samotu?
Vyčistěte vzduch eukalyptovým olejíčkem, stačí pár kapek a aromalampa se postará o příjemnou atmosféru, vašeho domova. Jaký kámen? Vynikajícím pomocníkem pro tyto dny, je kunzit. Otevírá srdce lásce, navozuje pocit míru a zmenšuje stres.

20. 2. – 22. 2. – Měsíc vstupuje do znamení Raka

Rak působí na plíce, hrudník, žaludek, játra a žluč. Nervozita stoupá a může se projevit, bolestmi žlučníku a žaludku. Zklidněte tyto orgány řepíkovým nebo meduňkovým čajem, heřmánek pomáhá také na začínající zánět. Jídlo si rozdělte na několik menších porcí za den a žaludek zbytečně nezatěžujte těžkými pokrmy. Nezapomínejte také na tekutiny a nečekejte, až budete mít žízeň.

Co na to Luna?
Ráček je v tyto dny nejraději mezi svými nejbližšími. Díky Luně, je pečlivý a trošku úzkostlivý. Vyhněte se sledování smutných filmů a pro tentokrát je vyměňte za komedie nebo grotesky. Díky Slunci a Neptunu, žijete trošku v iluzi, pozor ať vás někdo nenapálí. Ve středu budete usměvaví a vše se vrátí do normálu. Ve čtvrtek dopoledne, šprýmař Pluto, dělá trošku naschvály, avšak to vás nemůže rozhodit, držíte si stále nadhled a jste nad věcí. Zkuste si vzpomenout, co se vám nad ránem zdálo, díky Merkuru, se mohou zdát živé sny.

Co udělat pro krásu?
Trápí vás suchá pleť? Udělejte si avokádovou pleťovou masku. Zralé avokádo rozmačkejte a rozmíchejte s troškou šlehačky. Nanášejte také na krk a dekolt. Nechejte působit alespoň deset minut a opláchněte vlažnou vodou. Na pleť naneste hydratační krém.

Čím okouzlit?
Stříbrný šperk s perlou okouzlí nejen vaše protějšky, ale i duši, která může být z dlouhé zimy, malinko utrápená. Svoji krásu, podtrhnete teplou meruňkovou nebo něžně růžovou barvou.

23. 2. – 25. 2. – Měsíc vstupuje do znamení Lva

Lev působí na tepny, krevní oběh, srdce, záda a bránici. Pokud máte problémy se srdíčkem, buďte opatrní a zbytečně se nepřetěžujte. Vyšlápněte si na procházku do přírody nebo vyrazte na výlet s rodinou. Masáž zad, sauna nebo pára je to pravé.

Co na to Luna?
Přátelský a okouzlující Lev, je skutečným „lvem salónů“. Plesy, společenské akce, večírky tam se cítí jako doma. Nejen, že se baví, ale je také skvělým společníkem a bavičem. Pozor na peníze, kutálejí se rychle pryč, nebuďte proto marniví.

Úplňkové čarování
V pondělí je Úplněk – 21:26. Magické období trvá tři dny před a po úplňku.
Pokud si v tento den, stanovíte životní cíl, magická síla úplňku, vám pomáhá na cestě k němu. Výborný čas na spálení všeho, co už v životě není třeba. Pro pochopení uvádím příklad. Můj životní cíl je nový dům. Vyslovím nahlas a předám Luně. Nepotřebuji ke svému životu chudobu a ubližování od lidí. Vezmu klacík, do něj řeknu, co nepotřebuji a vložím do rituálního ohně, který spálí vše nepotřebné.

Hodně štěstí při úplňkovém čarování vám přeje Sára

Foto zdroj: profimedia.cz

13.2.2013 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist