Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 12.2. do 23.2. 2014

Chystáte se na oslavu a bojíte se, že přiberete? Poradíme, kdy vyrazit na oslavu a pořádně si ji užít. Jak zklidnit podrážděné nervy a jaký kámen vám pomůže zharmonizovat tělo i duši? Nový lunární kalendář se spoustou zajímavostí je tu.

12. 2. – Měsíc vstupuje do znamení Raka

Rak působí na plíce, hrudník, žaludek, játra a žluč. Máte žaludek jako na vodě? Na zklidnění si uvařte heřmánkový čaj. Pije se vlažný, po malých doušcích. Zbytečně se nerozčilujte, stres a hádky mohou vyvolat žlučníkový záchvat.

Co na to Luna?
Přecitlivělý Ráček, udělá nejlépe, když se bude věnovat své rodině. Dbejte na poklid, nenechejte se zbytečně rozhodit tchánem nebo tchýní, hrozit mohou také generační problémy. Pozor, na ně.

Co udělat pro krásu?
Pokožka výborně vstřebává všechny živiny. Udělejte si voňavou koupel a tělo jemně promasírujte přírodním olejíčkem. Na obličej naneste výživnou masku, nezapomínejte také na dekolt a prsa.

Do čeho se úspěšně pustit?
Chystáte se na pořádný úklid? Dobře děláte, práce vám půjde od ruky a nezapomeňte také zalít kytičky.

článek

13. 2. – 15. 2. – Měsíc vstupuje do znamení Lva

Lev působí na tepny, krevní oběh, srdce, záda a bránici. Chystáte se na oslavu a máte strach, že přiberete? Nemusíte, kalorie se v tomto znamení výborně spalují, pokud jste to opravdu s hodováním přehnali, stačí držet půst na úplněk a jste opět na své váze.

Co na to Luna?
Díky přicházejícímu úplňku je výborná nálada i atmosféra. Neseďte doma a vyrazte s přáteli nebo partnerem za kulturou. Ženám bude slušet zlatavě žlutá barva, muži zazáří v čemkoliv, jako správní Lvi salonu, mají dostatek sebevědomí a vytříbený vkus. Pokud máte rádi kameny, strčte si do kabelky či kapsy jantar. Kámen, plný slunce, pohody a moudrosti. Sobota: úplněk 0:53.

Co udělat pro krásu?
Věnujte zvýšenou péči svým vlasům. Zastřihněte poškozené konečky a naneste výživnou masku. Vlasy budou silné a husté.

Do čeho se úspěšně pustit?
Chcete změnit nábytek v ložnici či obýváku? Tak s chutí do toho, zapojte své partnery, nezapomeňte je chválit. Vybičují se tak, k neuvěřitelným výkonům. Mužům stačí ocenění, úsměv a pohlazení, tak proč to nezkusit.

16. 2. – 17. 2. – Měsíc vstupuje do znamení Panny

Panna působí na trávicí orgány, slinivku břišní, slezinu a nervy. Trápí vás zácpa? Začněte pročisťovat střeva. Výborný je domácí kefír, který se pije nalačno nebo před spaním.

Co na to Luna?
Nezatěžujte organismus těžkou stravou, začněte se připravovat na jarní očistu a zařaďte do svého jídelníčku čerstvé šťávy a živější stravu. Můžete začít s mírným otužováním a rychlou chůzí venku. Využijte volný den k odpočinku a zábavě.

18. 2. – 20. 2. – Měsíc vstupuje do znamení Váhy

Váhy působí na močový měchýř a ledviny. Pozor na prochladnutí ledvin. Pokud již máte drobné potíže, vyzkoušejte speciální ledvinové kapky z lichořeřišnice –  40% lihu. Jako prevence je výborná červená řepa, brusinky nebo bylinkové čistící čaje.

Co na to Luna?
Pokud to jen trochu jde, odložte všechna důležitá jednání na pozdější dobu. Buďte ostražití, zejména v práci a berte věci s nadhledem. Nikdy není tak zle, aby se nedalo v klidu najít vhodné řešení. Doma se věnujte rodině a svým nejbližším, pokud se vám nechce do společnosti, povídejte si při svíčkách.

Co udělat pro krásu?
Nechejte se rozmazlovat v kosmetickém salonu a vezměte ho hezky postupně. Pedikúra, depilace, manikúra, nový účes, tvarování obočí a řas. Cokoliv uděláte, budete nadšená. Máte rádi drahé kameny? Pořiďte si láskyplný růženín a žmoulejte ho v dlani.

Do čeho se úspěšně pustit?
Na úklid zapomeňte, vyberte si raději něco pro potěšení duše, nový obraz, nové závěsy nebo kytky do vázy. Cokoliv vám udělá radost, s chutí do toho.

článek

21. 2. – 22.2. – Měsíc vstupuje do znamení Štíra

Štír působí na pohlavní orgány a močovody. Trápí vás bolestivá menstruace? Vyzkoušejte kouzelný kontryhel, tato nenápadná bylinka, dokáže zázraky. Sedací koupel, obklady nebo odvar pomáhají od bolesti i hormonální nerovnováhy.

Co na to Luna?
Dávejte si pozor na to, co a jak říkáte. Nic neuspěchejte a šéfovi na rovinu řekněte pravdu, v žádném případě nemlžte. Co vyšlete ven, ať již v dobrém či negativním, se vám znásobeno vrátí zpět. Neprovokujte svým chováním ani přátele, nasaďte úsměv a zapomeňte na špatnou náladu. Co na sebe? Dokonalá kombinace černé s červenou, působí velmi provokativně a nadčasově. Do kapsy či kabelky si strčte kouzelný obsidián, hřeje a chrání.

Co udělat pro krásu?
Zajděte si do sauny a na bazén, voda čistí a působí na citlivé nervy jako balzám. Nezapomeňte na kvalitní tělové mléko a výživný krém.

Do čeho se úspěšně pustit?
Nevětrejte peřiny, natahují vlhkost a zejména revmatici mohou pocítit silné bolesti. Zalijte kytičky a poděkujte jim, že vám dělají radost.

23. 2. – Měsíc vstupuje do znamení Střelce

Střelec působí na stehna a žíly. Nestresujte, nekřičte ani se nerozčilujte! Je to zbytečné, nervy jsou za celý týden napnuté k prasknutí. Stačí drobnost a můžete bouchnout jako sopka. Přebytek nervozity využijte k venkovní práci nebo ke sportu. Běhání, plavání nebo dlouhá procházka v přírodě, to vše vám udělá dobře.

Co na to Luna?
Neseďte doma a běžte se bavit s přáteli do společnosti. Samota vám v tyto dny nesvědčí a přátelé vás přivedou na jiné myšlenky. Dopřejte svým partnerům svobodu, pokud chtějí vyrazit sami, nechejte je, Střelci nemají rádi omezení. Jaká barva vás uklidní? Určitě blankytně modrá nebo žlutá. Do kapsy či kabelky si vezměte rubín, aktivuje vaši sílu a dodá vám energii.

Afirmace pro vás:
Pronikám do svého nitra a očišťuji ho. Prozkoumávám hlubiny svého srdce, svou mysl a své vědomí. Odpouštím sama sobě i druhým. Nechávám lásku proudit skrze mé nitro a ven do světa. Obklopuji se pozitivním přítomností, která pomáhá učinit svět lepším. Luise L. Hay

Foto zdroj: profimedia.cz

12.2.2014 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist