Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 10.10. do 16.10. 2016

Jak můžeš využit sílu Luny ke svému růstu? Co je potřeba udělat na zahrádce než ji zazimuješ? Proč je potřeba s láskou pečovat o své nožky? To a ještě mnohem víc ti prozradí náš nový lunární kalendář.

10. 10. – Kozoroh

Luna putuje ve znamení Kozoroha, síla v tyto dny působí na celou kostru, kolena a také pokožku. Cokoliv v tyto dny uděláš pro celou kostru, kolena a pokožku působí preventivně a léčebně.

Zkus si všimnout, jak chodíš, máš narovnaná záda nebo se hrbíš? Většinou když nás potká nějaká smutná událost, která zasáhne naše srdce a duši, máme pocit, že nám všechna tíha sedí na ramenou a zádech, hrbíme se, aniž bychom to věděli. Hlídej si správné držení těla a sleduj, jak na tom jsi, každá žena, která jde vzpřímeně a nestydí se za své tělo, vypadá jako opravdová bohyně.

Trápí tě bolesti nohou? Vyzkoušej koupel z tymiánu, nádherně prokrví nohy a uleví celému tělu, když budeš zhluboka dýchat a nasávat omamnou vůni této magické bylinky, uděláš mnoho dobrého pro celé tělo. Vůně tymiánu dodává odvahu a podporuje zdraví, působí nejen na fyzické tělo, ale také na duši. Jeho vůně čistí dům a zahání negativní energie. Pokud potřebuješ najít lásku ať již k někomu jinému nebo sobě, naši předci věřili, že právě tymián pomůže při hledání lásky. Na trhu existuje velké množství olejíčků, najdi si svůj krámek, kde ti s výběrem poradí a můžeš se pustit do čarování – léčení. Věnuj se také péči o nehty a svoji pleť, když zajdeš do sauny nebo na masáž, rozhodně neprohloupíš.

Máš zahrádku? Nemáš ještě sklizenou úrodu? Nevadí, pusť se do toho, pomalu, ale jistě začni připravovat záhonky na zimu.

11. – 12. 10. – Vodnář

Luna putuje ve znamení Vodnáře, energie v tyto dny velmi intenzivně působí na bérce a kotníky. Cokoliv v tyto dny uděláš pro bérce a kotníky, působí preventivně a léčebně. Vše, co bérce a kotníky nadměrně zatěžuje, působí škodlivěji.

Trápí tě křečové žíly? Psychickou příčinou může být pocit, ať jsem kdekoliv, necítím se dobře, nelíbí se mi to, je toho na mě příliš, nemám dostatek síly ani chuť něco měnit, chybí mi odvaha, abych cokoliv změnila. Jak získáš odvahu? K tomu ti postačí, když pochopíš, že za svůj život jsi zodpovědná pouze ty sama, nikdo a nic nemůže ovlivnit to, co děláš a pro co se rozhodneš. Pokud očekáváš od druhých, že se změní, nikdy se strachu a bolesti nezbavíš. Křečové žíly ukazují na špatnou funkci krevního oběhu, příčin může být opravdu mnoho, je potřeba se zaměřit nejen na duši, ale také na fyzické tělo, což může souviset s bederní páteří, posunutý pátý obratel může způsobit nedostatečné prokrvování. S tím může pomoct šikovný chiropraktik. Plavání, sauna, masáže – to vše je balzám pro naše tělo. Samozřejmě správná životospráva a dostatek tekutin je na místě. Při zdravotních potížích zkus do svého jídelníčku zařadit více semínek, čerstvých klíčků, oříšky nebo můžeš vyzkoušet dýňová semínka a nezapomeň, neexistuje nic, co bys nezvládla!

Máš zahrádku? Pokud máš v zemi ještě cibuloviny, které jsou citlivé na přízemní mrazíky, rozhodně je vytáhni ze země, nechej je oschnout a zbav je zeminy, potom je ulož do bedýnky a nechej v chladné místnosti. Rostlinky již nepřihnojuj.

13. – 14. 10. – Ryby

Luna putuje ve znamení Ryby, které ovlivňuje chodidla a prsty u nohou. Cokoliv v těchto dnech uděláš pro své nožky, působí preventivně a léčivě. Rozhodně neváhej a věnuj dostatečnou péči svým končetinám, rozmazluj je s láskou, pokud se ti nechce samotné, zajdi si na reflexní masáž a dopřej nožkám pořádný odpočinek. Aromaterapie udělá dobře také tvé duši a srdci, umí krásně zharmonizovat a naladit mysl na vyšší energie. Znám případy, kdy se lidem otevřely vzpomínky z minulých životů nebo dostali jasnou odpověď na to, co nezvládli vyřešit. Informace k nám proudí od různých zdrojů a vždy se v pravý čas dozvíme vše potřebné. Pokud se chystáš prát, stačí pouze polovina pracího prášku. Nezapomeň také na rostlinky a pořádně je zalej.

15. – 16. 10. – Beran

Luna putuje ve znamení Berana, ten intenzivně působí na hlavu, mozek a oči.

V neděli máme Úplněk 6:24 LČ, co můžeš udělat? Jeho síla působí již tři dny před i po, napětí, nervozita i nespavost narůstají a málokdo tuší, že za to může právě měsíc a jeho magická síla. Úplněk je samozřejmě důležitý pro všechny Beránky, ale ani my ostatní nemusíme smutnit a můžeme využít jeho sílu pro náš vývoj a růst. Pokud máš problémy v práci, tak můžeš udělat potřebné kroky a všechno změnit, podaří se ti zrealizovat to, co tě v minulosti svazovalo. Čeká na tebe rychlý obrat k lepšímu. Máš dostatek síly prosadit se bez ohledu na překážky. Začni měnit svůj život a věř, že budeš úspěšná, máš to ve svých rukou! Zajdi si do přírody, pokud jsi v klidu a citlivá, můžeš slyšet, jak k tobě promlouvají přírodní bytosti a stromy. Užij si volný den podle sebe a neboj se pustit do aktivit, které tě přitahovaly, ale ty jsi neměla odvahu je vyzkoušet.

Foto zdroj: Shutterstock.com

9.10.2016 6:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist