Láďa Hruška – recepty
Česká a světová kuchyně
Potravinový inspektor Láďa Hruška, reportér televize Nova, autor nové kuchařské knihy a kuchař v jedné osobě. V poměrně krátké době se mu podařilo sestavit knihu plnou levných receptů, které někteří z nás již dávno znají a druzí by je...
3 (!!) velké bílé jogurty, 1 celá šlehačka, 1/2 kávové lžičky soli, promíchat a vyklopit na cedník vystlaný přeloženou utěrkou. Překrýt a nechat cca 1 den vykapat syrovátku (normálně na lince, není třeba v ledničce). Výsledek je chuťově lepší než kupná Lučina a rozhodně méně zatíží peněženku. Můžete rozdělit a různě dochucovat (bylinky, česnek, atd.) … Co je hlavní, víte, co jíte a z čeho to bylo připraveno.
Děláme doma lučinu a je opravdu výborná
Lučina je skvělá, už jsme ji dělali několikrát…já ale tu směs jogurtu a šlehačky ještě trošku našlehám..Lučina je pak krásně nadýchaná….
Nevím, Láďu Hrušku nemám čas sledovat. Ale vaření jako takové už mi začíná lézt krkem.
Tohle je živoucí peklo na zemi! Lidé by se měli zamyslet. Nad tím co jí, a jestli chtějí opravdu šetřit na svém zdraví.
Ještě jsem nic od Ládi Hrušky nezkoušela.