hruska.jpg

Láďa Hruška – recepty

Česká a světová kuchyně

Potravinový inspektor Láďa Hruška, reportér televize Nova, autor nové kuchařské knihy a kuchař v jedné osobě. V poměrně krátké době se mu podařilo sestavit knihu plnou levných receptů, které někteří z nás již dávno znají a druzí by je...

Diskuze

7 komentářů

    Tomáš

    3 (!!) velké bílé jogurty, 1 celá šlehačka, 1/2 kávové lžičky soli, promíchat a vyklopit na cedník vystlaný přeloženou utěrkou. Překrýt a nechat cca 1 den vykapat syrovátku (normálně na lince, není třeba v ledničce). Výsledek je chuťově lepší než kupná Lučina a rozhodně méně zatíží peněženku. Můžete rozdělit a různě dochucovat (bylinky, česnek, atd.) … Co je hlavní, víte, co jíte a z čeho to bylo připraveno.

    l
    lucik21

    Děláme doma lučinu a je opravdu výborná

    g
    glady

    Lučina je skvělá, už jsme ji dělali několikrát…já ale tu směs jogurtu a šlehačky ještě trošku našlehám..Lučina je pak krásně nadýchaná….

    p
    pepina

    Nevím, Láďu Hrušku nemám čas sledovat. Ale vaření jako takové už mi začíná lézt krkem.

    n
    Brouček

    Tohle je živoucí peklo na zemi! Lidé by se měli zamyslet. Nad tím co jí, a jestli chtějí opravdu šetřit na svém zdraví.

    b
    Bobina1

    Ještě jsem nic od Ládi Hrušky nezkoušela.

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist