Horoskopy
podle tarotu

Horoskop podle andělských karet od 28.4. do 4.5.2014

Milé čtenářky přály jste si výklad z andělských karet, přijměte proto od nás tento májový dárek, jako první vlaštovku na cestě za vámi. Pište, mailujte, volejte, jaké výklady nebo články by vás zajímaly, pokud to bude v našich silách, vaše přání splníme a společně nakoukneme do neviditelného světa.

Beran (21.3. – 20.4.)

Možná právě procházíte složitým obdobím a přemýšlíte, zda se pustit do nového projektu, ať již v práci nebo osobním životě. Andělé vám vzkazují, že se právě nacházíte v životně důležité fázi shromažďování. Co to přesně znamená? Informace, které k vám nyní proudí prostřednictvím knih, studia, rozhovorů s odborníky či kurzů, ještě nejsou dostačující, zatím se nacházíte ve fázi hledání a shromažďování. Ještě je brzy spustit nový projekt, bylo by dobré, udělat si seznam všeho, co chcete v budoucnu vytvořit. Až budete připraveni, andělé vám dají jasné znamení, které přijde v nejvhodnější dobu. Zkuste vše předat nahoru, buďte trpěliví a naslouchejte své intuici, pak nemůžete nic pokazit.

Rada pro vás: Učte se, sbírejte informace i zkušenosti, své poznání využijete v konkrétních činech, buďte trpěliví a nepodceňujte přípravu.

Býk (21.4. – 21.5.)

Trápí vás neshody v manželství nebo vztahu? Anděl manželství vám právě teď přichází na pomoc. Bude zapotřebí udělat jednoduchý rituál na uzdravení minulostních zranění, souvisejících s manželstvím. Tato zranění mohou pocházet již z vašeho dětství a mohou být spjata s vašimi rodiči. Najděte si klidné místo, kde vás nikdo nebude rušit, zapalte si vonnou tyčinku či svíčku a zhluboka dýchejte. S nádechem k vám proudí láska a s výdechem se zbavujete starých bolestí, které se týkají všech předchozích partnerů a milenců. Dýchejte tak dlouho, dokud neucítíte v nitru klid a mír.

Rada pro vás: Odpusťte sobě i všem, kteří vám bolest způsobili, neopakujte již staré minulostní chyby a vaše manželství se opět uzdraví.

Blíženci (22.5. – 22.6.)

Právě nyní k vám přichází na andělských křídlech prosperita a pomoc shůry. Vaše prosby o finanční pomoc byly vyslyšeny a máte ve všech ohledech podporu z Vesmíru. Peníze chápeme jako energii, směnu či výměnu, neznáme nedostatek. Příchod nových financí si často blokujete strachem a negativitou, ta je však pouze ve vaší mysli. Anděl hojnosti vám nyní pomáhá odstranit všechny bloky a omezení, které jste si během let nasbírali. V krátké budoucnosti začnete realizovat všechny plány a potřeby.

Rada pro vás: Strach z nedostatku vyměňte za pocit hojnosti. O zbytek se již postará váš průvodce, stačí, když dovolíte, aby vám pomohl.

Rak (22.6. – 22.7.)

Přemýšlíte nad vaším studiem? Andělé vám vzkazují, že by byla velká škoda přestat studovat a vzdělávat se. Doporučují vám, abyste pokračovali, protože informace a zkušenosti získané praxí, urychlí naplnění vašeho životního poslání. Andělé vás tímto složitým rozhodováním povedou a pomohou vám se studiem. Pokud vás trápí obava, že nebudete mít dostatečný přísun peněz, nemáte se bát, vaše píle a víra vám bude postupně otevírat nové příležitosti. Můžete se spolehnout, že vše co budete potřebovat, dostanete.

Rada pro vás: Vaše další vzdělávání se vám rozhodně vyplatí. Pomůže vám pochopit vaši duchovní podstatu a otevře vám dveře k vašemu životnímu poslání. Zlepší se vám také paměť a motivace vás zavede k vašim dalším duchovním učitelům, knihám či nadacím.

článek

Lev (23.7. – 22.8.)

Máte pocit, že se vznášíte? Létáte totiž tak vysoko, že se vašim blízkým může zdát, že je svým postojem a duchovním nadhledem ohrožujete. Vaše životní cíle způsobily, že směřujete vzhůru a vás anděl je na této cestě s vámi. Do života vám právě nyní přichází nové příležitosti a vy se cítíte šťastni. Vyzařujete lásku a harmonii, což zneklidňuje vaše okolí. Nenechejte se zastrašit a pokračujte ve vašem letu. Máte velmi dobrou intuici a ta vás zavede také k novým finančním zdrojům.

Rada pro vás: Požádejte svého anděla o pomoc a podporu, postará se o vás a zbaví vás strachu z budoucnosti. Žijte přítomným okamžikem a radujte se z každé chvíle, jen tak poletíte výš a výš.

Panna (23.8. – 22.9.)

Právě teď se nacházíte na konci jednoho životního cyklu. Pokud cítíte smutek a obavy z toho, co bude dál, nebojte se, stačí požádat o pomoc a váš anděl je již na cestě. Nebraňte se slzám a smutku, jsou velmi očistné a uleví se vám. Až budete připraveni na nový život, tak vás krůček po krůčku povedeme dál. Smutek vám pomůže získat větší nadhled a ponaučit se z chyb. Bylo by dobré pečovat o sebe s láskou a pochopením. Je velmi důležité dát volný průchod svým citům a pocitům, piště si deník, povídejte s přáteli nebo promlouvejte k nám andělům.

Rada pro vás: Snažte se vyvarovat destruktivních nálad a pocitům viny. Kdykoliv nás zavoláte, jsme připraveni pomoct a ucítíte, jak vás objímáme svými křídly.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Když se o své tělo staráte dobře, má z toho užitek každý. Dopřejte si dostatečný odpočinek. Nemusí to být nic složitého, stačí voňavá koupel nebo masáž. Příliš mnoho dáváte ostatním a na sebe jste zapomněli. Vaše duše volá anděly o pomoc a prosí o odpočinek. Když dovolíte, abychom vám právě nyní pomáhali, naberete novou sílu a budete schopni dávat také ostatním.

Rada pro vás: Andělé vás velmi důrazně prosí, ať se na chvíli zastavíte a s láskou se o sebe postaráte. Vytvořte si prostor pro odpočinek a relaxujte. Budete se cítit šťastně a vaše mysl bude klidnější.

Štír (24.10. – 22.11.)

Již delší dobu vás trápí finanční starosti a obavy z nedostatku. Anděl hojnosti je již na cestě k vám a vzkazuje, že dostanete peníze, které tolik potřebujete. Vesmír je zdrojem všeho dobrého, odevzdejte nahoru všechen váš strach, odstupte kousek stranou, ať vám může pomoci. Když se bojíte, tak se uzavíráte a blokujete tak příliv darů, které jsou pro vás nachystány. Andělé vám vzkazují, že se k vám peníze dostanou z nečekaných zdrojů.

Rada pro vás: Vyměňte své obavy a strach z nedostatku, za víru a všímejte si znamení, které k vám přichází. Proudí k vám v podobě nápadů, myšlenek a pocitů. Když se jich budete držet, hojnost k vám přiletí na andělských křídlech velmi brzy a nečekaně.

článek

Střelec (23.11. – 21.12.)

Díky své vnímavosti, se stáváte jasnozřiví a mění se váš pohled na svět i sebe. Rozvíjejte dál své schopnosti, ať již meditací, studiem nebo čtením knih. Ptáte se, jestli nemáte jen bujnou fantazii? Váš anděl vám vzkazuje, že jste se skutečně napojili na mystický svět a nemáte se bát, přijmout všechny dary, které k vám přichází. Andělé vám posílají další pomocníky, ať již v podobě duchovních učitelů, nových přátel, seminářů a přednášek. Pusťte se s chutí do práce a přijímejte vše, co k vám přichází.

Rada pro vás: Andělé vás prosí, ať se nebojíte neznámého, vaše duše vás spolehlivě vede k životnímu úkolu, pro který jste stvořeni. Stačí zavolat a andělé vám přiletí na pomoc a zbaví vás strachu.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Ano, váš pocit je naprosto správný, opravdu jste poslové světla. Andělé vám vzkazují, ať šíříte své světlo a lásku na Zemi. Jste velmi citliví na emoce druhých lidí, a proto je dobré, abyste se očišťovali. Jak? Stačí koupel v mořské soli nebo sprcha, voda z vás smyje všechny negace a vy se budete opět cítit jako znovuzrození. Lidem v okolí pomáháte svým nasloucháním a vlídným slovem, možná vám to nepřipadá nijak mimořádné, ale Vesmír si vašeho úsilí velmi cení.

Rada pro vás: Pokud vám je těžko na těle i duši, přivolejte na pomoc archanděla Michaela a další strážné anděly. Pomohou vám očistit tělo i mysl od jedů či pout, stačí myšlenka a jsou u vás.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Trápí vás složitá situace a nevíte jak z toho ven? Začněte jednat, víte svou pravdu a nyní je potřeba, abyste důvěřovali svému nitru a s láskou se prosadili. Pusťte se do toho, nemusíte již nic zkoumat nebo posuzovat. Zcela přesně víte, co v této situaci dělat, pokračujte krůček po krůčku, až vše vyřešíte. Možná na vás dolehne pracovní nebo emoční nápor, nebojte se, vše je pouze dočasné a zanedlouho se vám uleví.

Rada pro vás: Bojíte se, že nepoznáte, jestli je vaše jednání správné a trápí vás pocity viny? Andělé vám vzkazují, že je to zcela neopodstatněné, stačí je zavolat na pomoc a oni vám pomohou upevnit vaši víru. Sledujte, jak na sebe vše hladce navazuje a jak se vám otevírají nové dveře, to je znamení, že vaše konání je správné.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Váš život je natolik rušný, že vaše tělo i duše bije na poplach. Stále víc a víc máte pocit, že potřebujete chvíli soukromí a klidu. Zajděte si do přírody a požádejte anděly, ať vám pomohou získat zpět pozitivní přístup k životu. Na to abyste pobývali mezi stromy, nepotřebujete svolení od ostatních, naplánujte si cestu a vyrazte. Příroda působí jako mocný čistič všeho negativního. Dovolte své mysli, ať se toulá, kam se jí zachce, zkuste si své myšlenky zapisovat. Nic nehodnoťte, jen přijímejte a požádejte přírodní bytosti, aby očistili vaše tělo i mysl od negací.

Rada pro vás: Promlouvejte k andělům a přírodním bytostem, zkuste se dívat do korun stromů a pozorujte, jak mění svůj tvar. Můžete tak spatřit neviditelný svět přírodních bytostí a vůbec se nemusíte bát, vždy jsou připraveny vám pomoci.

Foto zdroj: profimedia.cz

28.4.2014 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist