Víno a čaj skvělou prevencí rakoviny
2 fotografieprevence
Červené víno a zelený čaj obsahují mnohonásobně více polyfenolů než všechny známé druhy zeleniny a ovoce. Pravidelnou - ovšem střídmou - konzumací těchto nápojů lze lépe chránit tělo před rakovinou a cévními chorobami.
Já ráda piji zelený čaj, chodím si jej kupovat k nám do bylinkářství a vždy to je pro mě takový rituálek 🙂 Ohledně toho konenzymu, tak ten také užívám. Hlavně teda na cévy a srdce a mám dobrou zkušenost s Coezymem Strong. Také pomáhá proti stárnutí kůže 🙂
Jsem milovnicí červeného vína. Každý den večer si vždy dám 2 dcl vína a vychutnám si jej u dobré knížky. Mám 58 let a musím říct, že nemám problémy s cévami. je pravda, že užívám i coenzym od Da vinci, ale stejně to spíše přikládám tomu vínu 🙂
Tento článek mi také dal mnoho a mnoho informací.
víno sice ne , ale čaj piji skoro po litrech , tak bych měla být zdravá jako řepa