Víno a čaj skvělou prevencí rakoviny

2 fotografieprevence

Červené víno a zelený čaj obsahují mnohonásobně více polyfenolů než všechny známé druhy zeleniny a ovoce. Pravidelnou  - ovšem střídmou  - konzumací těchto nápojů lze lépe chránit tělo před rakovinou a cévními chorobami.

Diskuze

4 komentáře

    Mirka

    Já ráda piji zelený čaj, chodím si jej kupovat k nám do bylinkářství a vždy to je pro mě takový rituálek 🙂 Ohledně toho konenzymu, tak ten také užívám. Hlavně teda na cévy a srdce a mám dobrou zkušenost s Coezymem Strong. Také pomáhá proti stárnutí kůže 🙂

    Vlasta

    Jsem milovnicí červeného vína. Každý den večer si vždy dám 2 dcl vína a vychutnám si jej u dobré knížky. Mám 58 let a musím říct, že nemám problémy s cévami. je pravda, že užívám i coenzym od Da vinci, ale stejně to spíše přikládám tomu vínu 🙂

    k
    krockovapavla

    Tento článek mi také dal mnoho a mnoho informací.

    x
    xxkouckaxx

    víno sice ne , ale čaj piji skoro po litrech , tak bych měla být zdravá jako řepa

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist