Věčný souboj: Máslo nebo margarín?
Vše o zdraví
Také občas stojíte před chladícím boxem, který je plný nejrůznějších značek, druhů a typů másel i margarínů? Také si přitom vzpomenete na reklamy o skvělých účincích toho či onoho margarínu a zároveň na varování odborníků před jeho nadměrnou konzumací?
Ghi je strašně super třeba na smažení, protože se nepřepaluje se. Já ho celkově začala používat místo másla. Kupuji české ghíčko, protože mají neplastové obaly a mají ho u nás v zdravé výživě, tak ušetřím i na poštovném.
Nápodobně, margarín mě ikdy moc nelákal, jak je na tom máslo x ghi, je v tom až tak velký rozdíl?
Chuťově mám raděj máslo.
Máslo!!!! Chleba nebo rohlík s máslem!!! Kde se na máslo hrabe margarín!!!! Ať si jí každý to, co mu vyhovuje. Nikoho nelámu, ale u mě vyhrává máslo – samozřejmě z naší české výrobní linky. :o)
Používám margarín, i když tedy smírou. Nejím moc pečiva takže ani nemám moc co mazat. Margarín používám kvůli lepší roztíravosti a nemyslím si, že v malém množství by škodil.
Margaríny se sice dobře roztírají, ale mají otřesnou chuť. Není nad máslo – je sice tučnější, ale zdravější!
Používám obojí.Takže jsem jak pro máslo,tak i pro margarín.Záleží co komu chutná a co mu vyhovuje.
Margarín nám v poslední době vůbec nechutná, tak jej nekupuji.
Jednoznačně jsem pro máslo.