maslo.jpg

Věčný souboj: Máslo nebo margarín?

Vše o zdraví

Také občas stojíte před chladícím boxem, který je plný nejrůznějších značek, druhů a typů másel i margarínů? Také si přitom vzpomenete na reklamy o skvělých účincích toho či onoho margarínu a zároveň na varování odborníků před jeho nadměrnou konzumací?

Diskuze

13 komentářů

    G
    Greencoffe22

    Ghi je strašně super třeba na smažení, protože se nepřepaluje se. Já ho celkově začala používat místo másla. Kupuji české ghíčko, protože mají neplastové obaly a mají ho u nás v zdravé výživě, tak ušetřím i na poštovném.

    H
    HemmaYiu

    Nápodobně, margarín mě ikdy moc nelákal, jak je na tom máslo x ghi, je v tom až tak velký rozdíl?

    S
    SmithyLukina

    Chuťově mám raděj máslo.

    s
    soffka

    Máslo!!!! Chleba nebo rohlík s máslem!!! Kde se na máslo hrabe margarín!!!! Ať si jí každý to, co mu vyhovuje. Nikoho nelámu, ale u mě vyhrává máslo – samozřejmě z naší české výrobní linky. :o)

    g
    glady

    Používám margarín, i když tedy smírou. Nejím moc pečiva takže ani nemám moc co mazat. Margarín používám kvůli lepší roztíravosti a nemyslím si, že v malém množství by škodil.

    l
    lidka2

    Margaríny se sice dobře roztírají, ale mají otřesnou chuť. Není nad máslo – je sice tučnější, ale zdravější!

    d
    Daniela76

    Používám obojí.Takže jsem jak pro máslo,tak i pro margarín.Záleží co komu chutná a co mu vyhovuje.

    v
    viki11

    Margarín nám v poslední době vůbec nechutná, tak jej nekupuji.

    v
    viki11

    Jednoznačně jsem pro máslo.

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist