Několik tváří medu
4 fotografieVše o zdraví
Patří hustá, sladká a lepkavá kapalina, kterou vyrábějí včely, mezi vaše oblíbené? Pak byste měli vědět, jak se dělí a co všechno dokáže. Můžete ho používat nejen v kuchyni, ale také k léčení.
Luxusní cestování a ekologie se nevylučují. Poradíme ti, jak na to
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Největší tajemství plastických chirurgů. Co říkají o liposukci a úpravě ňader?
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Horoskopy lásky: Berani prohloubí lásku. Býci a Raci prahnou po citech
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
Týdenní horoskopy: Berani si plní své sny a Blíženci předvádí svůj um
2 hodiny středně těžké
4 fotografieVše o zdraví
Patří hustá, sladká a lepkavá kapalina, kterou vyrábějí včely, mezi vaše oblíbené? Pak byste měli vědět, jak se dělí a co všechno dokáže. Můžete ho používat nejen v kuchyni, ale také k léčení.
Komerční prezentace
Komerční prezentace
Komerční prezentace
Komerční prezentace
Med mám velice ráda zejména v čaji či mléku, kde je naprosto vynikající! Už od dětství mi ho babička vždy přidávala do čaje!
spojení: medu s pepřem, zázvorem i šafránem a poslední dobou i s ovocem !