Několik tváří medu

4 fotografieVše o zdraví

Patří hustá, sladká a lepkavá kapalina, kterou vyrábějí včely, mezi vaše oblíbené? Pak byste měli vědět, jak se dělí a co všechno dokáže. Můžete ho používat nejen v kuchyni, ale také k léčení.

Diskuze

2 komentáře

    l
    Lydia001

    Med mám velice ráda zejména v čaji či mléku, kde je naprosto vynikající! Už od dětství mi ho babička vždy přidávala do čaje!

    x
    xxkouckaxx

    spojení: medu s pepřem, zázvorem i šafránem a poslední dobou i s ovocem !

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist