Femina.cz » Magazín » Wellness » KOMPLETNÍ ZELENINOVÉ MENU - CHOD PO CHODU! I ZDRAVÉ MŮŽE SKVĚLE CHUTNAT.-)

KOMPLETNÍ ZELENINOVÉ MENU - CHOD PO CHODU! I ZDRAVÉ MŮŽE SKVĚLE CHUTNAT.-)

KOMPLETNÍ ZELENINOVÉ MENU - CHOD PO CHODU! I ZDRAVÉ MŮŽE SKVĚLE CHUTNAT.-)

Magazín: Wellness | vydáno 18. 01. 2005

Albert Hauptman připravil zeleninové delikatesy: PŘEDKRM Salát Vercelli Flying Sombrero POLÉVKA Zeleninová laguna HLAVNÍ JÍDLO Prstýnky mořské panny s bramborovým pyré se špenátovými šupinkami DEZERT Ru-ma-ko-ka

Vaříme s Bonduelle SALÁT VERCELLI předkrm či salát pro 4 osoby brokolice Bonduelle 200 g, rajčata 200 g, cibule 20 g, majonéza 60 g, kysaná smetana 60 g, sůl 5 g, koření 3 g, pažitka 5 g Rozmrazenou brokolici, rajčata a cibuli nakrájíme. Z majonézy, kysané smetany, soli, cukru a koření vytvoříme zálivku. Smícháme se zeleninou a podáváme. Tip: pro slavnostní příležitosti podáváme dresing v odlivce a zeleninu pouze pokapeme olejem s bylinkami FLYING SOMBRERO teplý předkrm či hlavní chod pro 4 osoby zeleninový salát Sombrero (sterilovaný nebo zmrazený) 200 g, mleté maso 100 g, rajčatový protlak 50 g, olej 20 g, sůl 5 kg, koření 5 g, tortilly 4 ks Maso orestujeme na oleji, okořeníme, přidáme rajčatový protlak a na závěr zeleninovou směs Sombrero Bonduelle. Celou směs ještě jednou krátce orestujeme a plníme do tortill. ZELENINOVÁ LAGUNA polévka pro 6 osob zeleninová směs „4 roční období“ Bonduelle zmrazená 200 g, bílé zelí 200 g, zeleninový vývar 500 g, máslo 30 g Nerozmrazenou zeleninovou směs Bonduelle a pokrájené bílé zelí zlehka orestujeme na másle, zalijeme zeleninovým vývarem a krátce povaříme. Dochutíme a podáváme. PRSTÝNKY MOŘSKÉ PANNY S BRAMBOROVÝM PYRÉ SE ŠPENÁTOVÝMI ŠUPINKAMI rybí filet plněný zeleninou pro 4 osoby rybí filety 400 g, Mexická zeleninová směs Bonduelle 300 g, cibule 100 g, ovesné vločky 100 g, smetana 100 g, mletá paprika 20 g, koření (typu Vegeta) 20 g, anýz 10 g, olej 50 g bramborová kaše 500 g, listový špenát Bonduelle zmrazený 100 g, máslo 50 g, mléko 150 g, sůl Papriku, koření a mletý anýz promícháme se smetanou. Omáčkou prolijeme rozmrazené osolené filé a necháme asi 1 hodinu marinovat. Z filetů tvoříme kroužky, které klademe na plech. Zeleninu smícháme se zbylou omáčkou, ovesnými vločkami a orestovanou cibulí, kterou jsme nakrájeli na kostičky. Vytvořenou směsí plníme rybí kroužky. Pečeme asi 30 minut při 180°C. Z uvařených brambor uděláme obvyklým způsobem kaši, do které přidáme nakrájený, krátce orestovaný špenát Bonduelle. RU-MA-KO-KA dezert pro 4 osoby kukuřice Super Sweet Bonduelle (Zlatá kukuřice) 80 g, Key rum 25 g, kokos 50 g, kakao Granko 50 g Část kokosu zakápneme rumem a smícháme s kukuřicí. Necháme 30 minut odležet. Přidáme kakao, promícháme a vytvoříme kuličky, které lehce obalíme v suchém kokosu. Dobrou chuť Martin Stanko

Další články z rubriky

Komentáře (4)

Datum Autor Nadpis
09. 09. 2012 xxkouckaxx + (reakcí: 0)
03. 05. 2012 xxkouckaxx + (reakcí: 0)
13. 03. 2012 xxkouckaxx + (reakcí: 0)
04. 09. 2011 xxkouckaxx + (reakcí: 0)

Testy kosmetiky

Goldwell Lak na vlasy pro objem Stylesign Volume

Goldwell Lak na vlasy pro objem Stylesign Volume

Maximální fixace a dlouhotrvající objem!

Testy kosmetiky: Vlasová | vydáno 09. 12. 2016

Naše tipy

Dnešní horoskop

Rak

09. 12. 2016 Horoskop Rak

Slevy tě budou dnes lákat jako můru světlo. Nech se klidně zlákat, bude se ti totiž dařit. Narazíš na samé opravdu vý... Celý horoskop

Karta dne

Císař
Situace, kterou právě nyní řešíš, bude potřebovat logické myšlení, které je spíš vlastní mužům. Bylo by dobré, abys využila veškerou sílu a energii na dořešení a nebál...

Astroporadna - odpovídá Sára

astroporadna
  • Duchovno
  • Výklad tarotů
  • Magické obrázky
  • Andělské karty
  • Výklad pomocí kamenů
  • Partnerské vztahy
  • Aktivace čaker
Nech si poradit

Redakční blog

Redakční blog

Výklady karet, láska i Vánoce aneb Nový t...

Taky už tě tak stresuje, jak nezadržitelně se Vánoce blíží? Začínáš panikařit, protože ještě nemáš nakoupené všechny ...

Celý článek

Módní policie

Bydlete lépe s Living.cz

TOPlist