Femina.cz » Magazín » Wellness » KOMPLETNÍ ZELENINOVÉ MENU - CHOD PO CHODU! I ZDRAVÉ MŮŽE SKVĚLE CHUTNAT.-)

KOMPLETNÍ ZELENINOVÉ MENU - CHOD PO CHODU! I ZDRAVÉ MŮŽE SKVĚLE CHUTNAT.-)

KOMPLETNÍ ZELENINOVÉ MENU - CHOD PO CHODU! I ZDRAVÉ MŮŽE SKVĚLE CHUTNAT.-)

Magazín: Wellness | vydáno 18. 01. 2005

Albert Hauptman připravil zeleninové delikatesy: PŘEDKRM Salát Vercelli Flying Sombrero POLÉVKA Zeleninová laguna HLAVNÍ JÍDLO Prstýnky mořské panny s bramborovým pyré se špenátovými šupinkami DEZERT Ru-ma-ko-ka

Vaříme s Bonduelle SALÁT VERCELLI předkrm či salát pro 4 osoby brokolice Bonduelle 200 g, rajčata 200 g, cibule 20 g, majonéza 60 g, kysaná smetana 60 g, sůl 5 g, koření 3 g, pažitka 5 g Rozmrazenou brokolici, rajčata a cibuli nakrájíme. Z majonézy, kysané smetany, soli, cukru a koření vytvoříme zálivku. Smícháme se zeleninou a podáváme. Tip: pro slavnostní příležitosti podáváme dresing v odlivce a zeleninu pouze pokapeme olejem s bylinkami FLYING SOMBRERO teplý předkrm či hlavní chod pro 4 osoby zeleninový salát Sombrero (sterilovaný nebo zmrazený) 200 g, mleté maso 100 g, rajčatový protlak 50 g, olej 20 g, sůl 5 kg, koření 5 g, tortilly 4 ks Maso orestujeme na oleji, okořeníme, přidáme rajčatový protlak a na závěr zeleninovou směs Sombrero Bonduelle. Celou směs ještě jednou krátce orestujeme a plníme do tortill. ZELENINOVÁ LAGUNA polévka pro 6 osob zeleninová směs „4 roční období“ Bonduelle zmrazená 200 g, bílé zelí 200 g, zeleninový vývar 500 g, máslo 30 g Nerozmrazenou zeleninovou směs Bonduelle a pokrájené bílé zelí zlehka orestujeme na másle, zalijeme zeleninovým vývarem a krátce povaříme. Dochutíme a podáváme. PRSTÝNKY MOŘSKÉ PANNY S BRAMBOROVÝM PYRÉ SE ŠPENÁTOVÝMI ŠUPINKAMI rybí filet plněný zeleninou pro 4 osoby rybí filety 400 g, Mexická zeleninová směs Bonduelle 300 g, cibule 100 g, ovesné vločky 100 g, smetana 100 g, mletá paprika 20 g, koření (typu Vegeta) 20 g, anýz 10 g, olej 50 g bramborová kaše 500 g, listový špenát Bonduelle zmrazený 100 g, máslo 50 g, mléko 150 g, sůl Papriku, koření a mletý anýz promícháme se smetanou. Omáčkou prolijeme rozmrazené osolené filé a necháme asi 1 hodinu marinovat. Z filetů tvoříme kroužky, které klademe na plech. Zeleninu smícháme se zbylou omáčkou, ovesnými vločkami a orestovanou cibulí, kterou jsme nakrájeli na kostičky. Vytvořenou směsí plníme rybí kroužky. Pečeme asi 30 minut při 180°C. Z uvařených brambor uděláme obvyklým způsobem kaši, do které přidáme nakrájený, krátce orestovaný špenát Bonduelle. RU-MA-KO-KA dezert pro 4 osoby kukuřice Super Sweet Bonduelle (Zlatá kukuřice) 80 g, Key rum 25 g, kokos 50 g, kakao Granko 50 g Část kokosu zakápneme rumem a smícháme s kukuřicí. Necháme 30 minut odležet. Přidáme kakao, promícháme a vytvoříme kuličky, které lehce obalíme v suchém kokosu. Dobrou chuť Martin Stanko

Další články z rubriky

Komentáře (4)

Datum Autor Nadpis
09. 09. 2012 xxkouckaxx + (reakcí: 0)
03. 05. 2012 xxkouckaxx + (reakcí: 0)
13. 03. 2012 xxkouckaxx + (reakcí: 0)
04. 09. 2011 xxkouckaxx + (reakcí: 0)

Testy kosmetiky

Blistex Triple Butters Balzám na rty

Blistex Triple Butters Balzám na rty

Hydratuje a vyživuje rty...

Testy kosmetiky: Pleťová | vydáno 19. 01. 2017

Naše tipy

Dnešní horoskop

Střelec

20. 01. 2017 Horoskop Střelec

Pokud se právě chystáš na dovolenou, můžeš s klidem vyrazit. Bude totiž jedním slovem úžasná. Patříš mezi ty, kteří z... Celý horoskop

Karta dne

Král poháru
Skvělý den naplněný radostnými událostmi a pocity, můžeš se těšit na skvělou spolupráci s muži narozenými ve znamení Ryby, Raka nebo Štíra. Ty, která toužíš po lásce a...

Astroporadna - odpovídá Sára

astroporadna
  • Duchovno
  • Výklad tarotů
  • Magické obrázky
  • Andělské karty
  • Výklad pomocí kamenů
  • Partnerské vztahy
  • Aktivace čaker
Nech si poradit

Redakční blog

Redakční blog

Hubnutí podle horoskopu, selfie i barva r...

Znamení horoskopu o nás vypovídá hodně, ať už se nám to líbí nebo ne. A protože my máme tajemno, horoskopy a výklady ...

Celý článek

Stojí za hřích

TOPlist