KDYŽ K OBĚDU SÝR, TAK JAKÝ
Česká a světová kuchyně
Polední pauza. V dětství jsme se na poledne všichni těšili a vítali jsme polední přestávku jako milé zpestření dne. V dospělosti již tento čas využíváme různě. Někdo jej tráví na pracovišti, jiný na pracovním obědě a další třeba...
Tak hlavně ne každý sýr je uzpůsobený na grilování smažení apod. Třeba obalovaná niva? To vůbec není sýr na smažení. Teď jsem koukala do letáku Lidlu a docela mě překvapilo, že tam na gril mají balkánský sýr. Nějaké zkušenosti?
Tak hlavně ne každý sýr je uzpůsobený na grilování smažení apod. Třeba obalovaná niva? To vůbec není sýr na smažení. Teď jsem koukala do letáku Lidlu a docela mě překvapilo, že tam na gril mají balkánský sýr. Nějaké zkušenosti?
KDYŽ K OBĚDU SÝR, TAK JAKÝ – no u nás vítězí smažáček !
náš táta přivezl z Německa Goudu v celku a je to delikatesa
nedávno jsem vyzkoušela Goudu přivezenou z Německa a byla to pohádka , s prodávanou u nás se to nedá srovnat !
s oblibou konzumuji sýry všech druhů , tvarů i příchutí !