7495621891484120483

FRITOVÁNÍ MÁ SVÉ KLADY, PROTO SE NAUČME ZNÁT 10 ZÁSAD SPRÁVNÉHO FRITOVÁNÍ

Česká a světová kuchyně

Také patří hranolky k nejoblíbenějším jídlům vaší rodiny Není divu. Nejen že všem dobře chutnají, ale předsmažené se také rychle připravují. Při správném fritování si navíc zachovají řadu důležitých vitamínů. Odborníci ze společnosti Farm Frites sestavili desatero...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    FRITOVÁNÍ MÁ SVÉ KLADY – no to bych řekla , je lepší než klasické smažení !

    x
    xxkouckaxx

    tak jsem si pořídila nový friťák a jsem moc spokojená

    x
    xxkouckaxx

    frituji občas , a jediné co nedodržuji je , že olej neměním při každém použití !

    x
    xxkouckaxx

    frituji občas , a jediné co nedodržuji je , že olej neměním při každém použití !

    z
    Zuzana2403

    Naučila jsem se nefritovat, hranolky dělám na plechu. Karbanátky a řízky obalím v trojobalu a dám na plech do trouby. Jsou jako smažené, akorát bez hromady tuku.

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist