FRITOVÁNÍ MÁ SVÉ KLADY, PROTO SE NAUČME ZNÁT 10 ZÁSAD SPRÁVNÉHO FRITOVÁNÍ
Česká a světová kuchyně
Také patří hranolky k nejoblíbenějším jídlům vaší rodiny Není divu. Nejen že všem dobře chutnají, ale předsmažené se také rychle připravují. Při správném fritování si navíc zachovají řadu důležitých vitamínů. Odborníci ze společnosti Farm Frites sestavili desatero...
FRITOVÁNÍ MÁ SVÉ KLADY – no to bych řekla , je lepší než klasické smažení !
tak jsem si pořídila nový friťák a jsem moc spokojená
frituji občas , a jediné co nedodržuji je , že olej neměním při každém použití !
frituji občas , a jediné co nedodržuji je , že olej neměním při každém použití !
Naučila jsem se nefritovat, hranolky dělám na plechu. Karbanátky a řízky obalím v trojobalu a dám na plech do trouby. Jsou jako smažené, akorát bez hromady tuku.