135540612.jpg

5 jarních bylinek na oživení talíře a posílení zdraví

prevence

Úmorně dlouhá zima bývá předzvěstí úmorné jarní únavy. Tělo potřebuje nabudit hromadou vitamínů a pokud možno odplavit ze sebe co nejvíce toxinů. V tomto procesu jsou skvělými pomocníky jarní bylinky, pro které kolikrát ani nemusíme chodit do obchodu. Stačí...

Diskuze

21 komentářů

    Lea

    Bylinky, to je zázrak přírody, pěstuju je doma už více jak 5 let, bylinkové čaje si oblíbila celá rodina, vždycky jim na konkrétní trápení uvařím ten, co zrovna potřebují a teď jsem objevila další super věc, hlíva ústřičná s tradičníma českýma bylinama, ta je skvělá, díky bylinkám zlepšuje trávení, pročišťuje tělo, cévy a hlavně podporuje imunitu, takže teď na podzim a zimu je pro nás jako stvořená. Nesmrkáme tolik, nekýcháme a děláme něco pro své zdraví.

    m
    martinnatr

    hubla jsem s kámoškou, ale ona podváděla

    l
    Lydia001

    Udělali jsme si vývar z kopřiv, který jsme poctivě doma pili a byl dobrý. Jen nesmí být moc silný.

    f
    Fiona60

    chválím, poučný článek

    a
    avalsora

    Na jaře z mladých lístků a kysané smetany dělám salát. Kdo neví, že to jsou pampelišky, tak rozdíl mezi salátem a lístky nepozná.

    x
    xxkouckaxx

    5 jarních bylinek na oživení talíře a posílení zdraví – to o březovém listí jsem nevěděla !

    D
    doublefantasy

    no ty bych radši vyměnila za mnohem zdravější a neprávem opomíjenou jinou bylinku – medvědí česnek, v lužních lesích jsou ho celé koberce, je hrozně dobrý, voňavý a ohromě zdravý.. ale bacha, dá se jím taky pěkně předávkovat když máte moc nízký tlak 😉

    m
    manislava

    taky bylinky miluju,obcas piju kopřivu

    d
    Daniela76

    Moc pěkně napsaný,zajímavý a zároveň poučný článek.

    b
    Bobina1

    To o tom březovém listí jsem nevěděla. Zase jsem o něco chytřejší.

    l
    lucik21

    včera jsme měli kuře s kopřivami, jinak dělám i nádivku a určitě není nad čerstvé bylinky

    m
    magic11

    dávám kopřivy do mletých mas (sekaná a karbenátky i na špagety) a je to super. teď jsem četla že jdou dát i do bramboráků, tak to zkusím. Musím po troškách, aby chlapi nic nepoznali a nefrflali 🙂

    t
    Tecireg

    kopřiva je klasika:)… a když se řekne šťovík, vybavim si hned svoje dětství:)

    l
    lyricalka

    Miluju špenát a proto jsem se rozhodla kdysi zkusit špenát z mladých kopřiv…a musím říct, že katastrofa. Je to doslova hnus!! Raději zůstaňte u klasického špenátu :-))

    l
    ladouch

    Bylinky jsou fajn, pěstuju si je a z kopřiv si vařím čaj.

    k
    krockovapavla

    Mám moc ráda články o Jaru a hlavně i o květinách a bylinách.

    t
    tepito

    ráda používám bylinky, lepší než syntetika..

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist