zdravi.jpg

3 bojovníci proti překyselení organismu a rakovině? Máš je doma!

prevence

Největší nepřítel dnešní doby? Kyselost organismu, která způsobuje téměř každou nemoc včetně rakoviny. Nechceš být další v řadě? Pak své tělo neutralizuj s pomocí vhodných potravin! Prozradíme ti, jaké to jsou i jak na to.

Diskuze

12 komentářů

    amika

    mam dobrou zkusenost s odkyselujicim napojem Alkarosen 🙂

    l
    Lucka62

    S citronem souhlasím, to je lék snad na vše.

    Marty

    Asi se zeptám hloupě: Jak si mám změřit pH ? Sliny ? Moč ? Krev ?

    b
    Bobina1

    Nejvíce doma používáme – denně citron a česnek.

    g
    Grei

    Všechny ingredience doma používáme a snad i čím jsme starší, tím víc, tak snad nás to ochrání 🙂

    p
    pepina

    Tak česnek se u nás používá dost,citron bych řekla také. Se zeleninou to bude teď přes zimu horší.

    v
    vendina

    tak s tímto opravdu souhlasím…citronu věřím,pomáhá i když žaludek bolí

    Viky17

    Já mám také pocit, že se mě překyselení žaludku netýká a pokud ano, vím, že citron kyselost neutralizuje. PH jsem si zatím měřit nezkoušela.

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist