8094025871484120935

Vánoční kuchařka: Sýrová roláda

Česká a světová kuchyně

Dnes trochu odlehčíme a připravíme si něco slaného pod zub.

Diskuze

2 komentáře

    m
    martinnatr

    dělám podobnou roládu, do náplně přidávám hořčici

    m
    magic11

    K čemu plátkový sýr, když bych ho musela plně rozpustit aby šel vylít ze sáčku. Roládu z plátkového sýra dělám proto, abych nemusela nic rozvalovat. Nahřívala jsem a rozvalovala celou kostku eidamu, ale plátkový sýr nee.

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist