Vánoční kuchařka: Kuřecí mishmash

Je tu druhý díl vánočního vaření.

Potřebujete:

•    Kuřecí maso (nejlépe řízky)
•    bramboráky
•    sterilizované žampiony
•    cibule
•    česnek
•    sterilizovaná kapie
•    vejce
•    olej
•    sůl
•    pepř
•    kari
•    worcesterová omáčka
•    kečup

Postup:

Na rozpáleném oleji prudce osmahneme na malé kousky nakrájené kuřecí maso, které jsme před tím osolili, opepřili a zakápli worcestrovou omáčkou. Maso vyjmeme a do zbylého tuku dáme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Jen zpěníme a přidáme prohřát nadrobno nakrájené bramboráky, žampiony, kapie. K prohřáté směsi přidáme kuřecí maso. Dochutíme kari kořením a lžičkou kečupu. Přidáme vejce, která celou směs spojí.
Podáváme nejlépe s hranolky.

13.11.2007 12:00| autor: Zuzka

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist