Umělá sladidla a těhotenství

1 fotografieVše o těhotenství

Nastávající maminky by měly být při používání umělých sladidel opatrné. Většinou neexistuje dostatek nezvratných důkazů o jejich neškodlivosti.

Diskuze

5 komentářů

    Maltitol

    Ahoj všichni,
    já i mimo těhotenství rozhodně nepoužívám umělá sladidla. Sladím jen přírodně. Trochu netradiční sladidlo – maltitol, je moje nej. Má nízký GI, méně kalorií a dá se ve všem výborně rozmíchat. Doporučuji si o něm něco přečíst http://www.maltitol.cz

    Xylitol

    Dobrý den,

    dobrou náchradou za cukr nebo uměle vyrobená sladidla je xylitol. Toto přírodní sladidlo se vyskytuje různě v přírodě, dokonce i v lidském těle, má o 40% méně kalorií než cukr a navíc pomáhá čistit organismus.

    Xylitol naví získal pozitivní vyjádření od šesti národních zubařských asociací, protože pomáhá zabraňovat tvorbě zubního kazu.

    Více se o xylitolu dozvíte na:: http://www.brezovycukr.cz

    l
    lidka2

    Kdyby to nebylo vyloženě nutné, tak nevím, proč bych měla sladit umělými sladidly.

    k
    krockovapavla

    Tento článek je také plný užitečných informací.

    x
    xxkouckaxx

    no mohou psát co chtějí – pořád je to uměle vyrobené

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist