Módní trendy JARO 2010

Stejně jako s příchodem jara všechno rozkvétá, tak i móda pro jarní sezónu 2010 se inspirovala především barevností a lehkostí s jakou kvete jarní flora.

Sezóna jaro/léto 2010 bude odrazem několika módních stylů. Kupředu se velmi dere volnost v podobě květinových vzorů, volných outfitů a lá lesní víla a různě děrovaných a prošívaných modelů. Všichni se alespoň shodují v jednom – v barvách. Vládnout budou především barvy a tóny jakoby probouzející se ze Země. Pořiďte si modely v barvě krémové béžové, jemně hnědé, bílé a ranní šedé. Ale samozřejmě žádnou sezónu nesmí chybět stálice černá, která půjde v kombinaci s petrolejovou pro večerní modely. Kdežto přes den musíte zářit! Rozkvetlé jaro by mělo být cítit i z vašeho oblečení. Květované vzory, nášivky květů, podobnost květeně, by měla být všude, a to ve výrazných barvách, kterým by měla vévodit oranžová.

/files/00050m.jpg/files/moda.jpg

Jemné barvy Země by měli vévodit vašemu šatníku. V kombinacích přírodních barev vynikne vaše přirozenost, a s tím i krása.

Módní doplňky – inspirativní fotogalerie

módní doplňky inspirace fotogalerie

I v nadcházející sezóně JARO 2010 pokračuje móda průstřihů, které, jak sami vydíte vidíte, můžete nosit v jakémkoliv pojetí. Ať už se jedná o šaty, svetr nebo jen triko, vždy budete trendy.

/files/00360m.jpg/files/00460m.jpg

Pestrobarevné barvy budou vládnout Jaru, ve spojení s květovanými vzory budete neodolatelná. Kombinovat můžete v podstatě nekombinovatelné, různé barvy, různé styly, i různé vzory, hlavně abyste na ulici vynikla.

/files/1_00310m.jpg/files/ldskfhjai.jpg

3.2.2010 12:00| autor: Renata Jarošová

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist