Beata Rajská a nová kolekce pro rok 2009

Beata Rajská je jedna z nejtalentovanějších, špičkových českých návrhářek. Chtěli byste se podívat na její módní přehlídku? Máte možnost!

„Každá moje kolekce je vyjádřením mého vztahu k módě a k době, je částí mého JÁ.“ Tak by prý přední česká návrhářka charakterizovala vlastní vidění své tvorby. A podle kladných ohlasů na její přehlídky, si dovolíme usuzovat, že je veskrze správné.

Beata na českém trhu působí již nějaký ten pátek a za tu dobu byla odměněna mnoha cenami a úspěchy v podobě úspěšných přehlídek. Získala také spoustu zákaznic, které oceňují její umění a zručnost.

Ač my Češi považujeme tuto temperamentní ženu za svou, málokdo ví, že se narodila v Liptovském Mikuláši na Slovensku, a možná i proto jsou její modely pro nás tak lákavé a jiné. Základy získala na Střední průmyslové škole oděvní v Trenčíně a dále úspěšně absolvovala Filosofickou fakultu v Bratislavě.

Už jako studentka se účastnila mnoha soutěží a přehlídek, na kterých byla odměněna mnoha cenami. V roce 1997 se rozhodla založit svou vlastní značku Beata Rajska Fashion, která se v roce 2001 rozrostla o Beata Rajska-design. Její práce jsme mohli mimo jiné zahlédnout například v časopisech Květy, Playboy a Cosmopolitan nebo jsme je mohli obdivovat v soutěži Miss, kde půvab dívek krásně korespondoval s živočišnou rafinovaností Beatiných šatů. Mezi oblíbené a specifické prvky bychom zařadili použití hutného skla a bižuterie.

Ale přiznejme si, že Čechy jsou pro opravdový úspěch příliš malé, proto Beata vyslala své modely i do Moskvy, Londýna nebo Mexica, aby i zde ocenili jejich krásu a řemeslné provedení, například z Kolumbie, kde se konala Miss World Tourism, si zástupkyně ČR přivezla titul nejkrásnější večerní šaty zhotovené hádejte kým.

Jestliže i vás zaujali modely této atraktivní návrhářky, neváhejte a vydejte se do jednoho z jejích butiků.

Její nejnovější modely můžete vidět i na vlastní oči a to přímo na módní přehlídce Beaty Rajské v hotelu Kempinskii! Soutěžte o účast na prestižní přehlídce Beaty Rajské

7.5.2009 12:00| autor: Redakce

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist