7 módních trendů na léto 2012

Letošní módní léto se nese v duchu jemných barevných odstínů na jedné straně, a šílených potisků ve stylu „páté přes deváté“ na straně druhé. A pak je toho ještě spousta mezi tím!

Módní doplňky – inspirativní fotogalerie

módní doplňky inspirace fotogalerie

1. Pastelové barvy
Meruňková, citrónová, nebesky modrá a jakékoli světlé odstíny, které vás napadnou – letošní diktát návrhářů zní – hrajte si s barvami a užijte si to! Nebojte se smíchat víc barev dohromady – stále doznívá trend „colour blocking„.

2. Bílá barva
Bílá je novou černou. Ladí se vším, je elegantní a v létě osvěží váš outfit. Můžete ji doplnit barevným páskem nebo zábavným šperkem a vyrazit. 
Jediná záludnost, na kterou nesmíte při použití tohoto trendu zapomenout je vhodné prádlo, které nebude prosvítat – doporučuje se prádlo tělové barvy.

3. Krajky
Krajka má tolik podob – decentní, dívčí nebo vyzývavá – stačí si vybrat. Ideální je spojení dvou trendů pro tuto sezónu: bílá + krajka – to je trefa „do černého“. Decentnější variantou je romantická kombinace krajkové volné košile s džínsy.

4. Potisky
Záleží na vás, jak moc jste odvážné. Ty nejstatečnější vyzkouší kombinaci více potisků, což může být celkem riskantní, ale pokud se to povede, tak jde o hotové umělecké dílo.
Oblíbené jsou potisky květinové, nebo můžete použít jednoduchou kombinaci bílá-černá, kterou se nedá nic moc pokazit.
Čtěte také: Kabelky vzor na vzor: Víc je víc

5. Vysoký pas
Vysoký pas stále vládne letošnímu létu a můžeme ho využít v tolika kombinacích! 
Kraťasy s vysokým pasem, pruhované tričko a kecky jsou ideální ležérní outfit pro léto. Nosit se dá i elegantně – například s letošním trendem volánku kolem pasu – tzv. peplum střih.
 Výhody vysokého pasu? Pokud použijete klasické spojení pouzdrové sukně s délkou ke kolenům a podpatků, docílíte tak optického zeštíhlení postavy a prodlužení nohou.
Jak vypadat štíhlá – bez diet!

6. Asymetrická sukně
Nikoho letos už nebaví rovný střih sukně – oblíbený je střih vpředu kratší odhalující kolena a vzadu delší. Kombinovat ji můžeme ležérně s košilí a vyššími botami nebo elegantně s podpatky a psaníčkem.

7. Zábavné doplňky
Nebojte si hrát! Oživte svůj model něčím zábavným – prstenem ve tvaru zvířete nebo náušnicemi s ovocem. Nebo zvolte jednoduchou barevnost oblečení a vezměte si doplňky v zářivých barvách.

29.5.2012 1:00| autor: Oxana Ondříčková
Více o tématu: létopouzdrové sukně

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist