Život na plný pecky aneb Nový týden s Feminou!

Není to nádhera, když v pondělí ráno omylem zazvoní budík a ty ho zamáčkneš s vědomím, že máš ještě jeden den volna k dobru? Je ti v podstatě fuk, co se vlastně slaví a popravdě řečeno to ani netušíš, hlavní je, že je volno. A když už je volno, tak by se mělo náležitě užít.

Slavíme napříč životem

O tom, jak si užít den však máme v každém věku naprosto jinou představu. Zatímco v osmi nám ke štěstí stačí, že přijde kamarádka a budeme si celý den hrát na oblíbené postavy ze seriálů nebo na školu (protože jsme do ní ještě celé žhavé), v osmnácti je na volnu super to, že můžeme propařit ne dvě noci, ale tři. A když mejdan, tak do rána.

Na mateřský je ti fuk, jestli jsou nebo nejsou nějaké volné dny, jediný rozdíl je, že se ti k tomu všemu doma ještě povaluje manžel o den déle a ty musíš vařit kvůli němu pořádný oběd. Ve středním věku si říkáš, že volný den je dobrý, stihneš si umýt okna nebo zazimovat zahradu. A v důchodu si zase říkáš, že je to vlastně fuk, jestli je nebo není volno. Jediný rozdíl je v tom, že ti otravní sousedovic děcka nad tebou jsou doma a celý boží den dupou jako sloni. Každopádně volné pondělí je tu a ať jsi v kterékoliv fázi života, koukej si ho užít. Když nic tak alespoň s námi. A co jsme pro tebe na tento týden nachystali? 

Hvězdy, co skončily za mřížemi

Společně se podíváme na zoubek všem hvězdám, které se vyhýbaly tak dlouho placení daní, až se dostaly díky tomu za mříže. Možná budeš překvapená, jak zvučná jména se mezi neplatiči objeví. A když už budeme u toho drbání, tak si taky posvítíme na naše protějšky. Marta Dostoupilová si pro tebe připravila seznam 27 věcí, které by tě na prvním rande měly donutit udělat okamžitě čelem vzad a prchnout dřív, než bude pozdě. 

Putování po těle

Máš problém po letošním horkém létě s vlasy? Jsou vysušené, roztřepené, zkreplé a bez života? Pak tě potěší článek Lucky Feikové, která ti poradí čtyři účinné tipy, jak dostat vlasy zase rychle zpátky do formy. A když už budeme u toho našeho těla, mrkneme se také na zoubek erotickým zónám. Provedeme tě hned pěti místy, která jsou na našem těle prý nejvzrušivější. Shválně jestli se trefíme i do těch tvých. 

Zábava a poradny

Těšit se můžeš také na zbrusu nový zábavný kvíz. A nezapomínej, že nám můžeš posílat své záludné dotazy do poradny Jak to vidí chlap, problémy estetické můžeš řešit v poradně Plastické chirurgie a v neposlední řadě je tu také Sára, která ti pomůže vyřešit jakýkoliv problém se svými výklady karet v naší Astroporadně

Tak krásný nový týden s Feminou!

28.9.2015 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist