Zatoč s depkou i bývalkou tvého chlapa aneb Nový týden s Feminou!

Nový týden, který právě startuje, je skvělý, co říkáš? Sváteční den uprostřed týdne se vždycky hodí. Ten den nemá cenu začínat nic velkého, třeba se pouštět do úklidu nebo složitého vaření, vždyť druhý den jdeš zase do práce. To je ideální čas na pohodičku, kterou si můžeš udělat třeba s Feminou! Takže, co pro tebe na tento zkrácený týden chystáme? Nudit se určitě nebudeš!

 

Vytáčí tě jeho bývalka? 

Možná jsi právě teď na začátku vztahu, který je naprosto fantastický. Má jen jednu jedinou vadu na kráse – bývalku tvého chlapa. Jak poznáš, že ji má stále v hlavě a měla by ses mít na pozoru, protože návrat k ní je víc než jistý? To zjistíš v článku Marty Dostoupilové 10 znaků, jak poznáš, že má v hlavě stále svou ex. Pokud se v několika případech poznáš, raději vem nohy na ramena. V tomhle vztahu ti pšenka nepokvete. 

Hvězdy, co se nesnáší

A nemysli si, že problémy ve vztazích máme jen my, obyčejní smrtelníci. Perou se s nimi i hvězdy největšího formátu. Lucka Feiková si pro tebe tentokrát připravila desítku herců, co spolu nedokázali vyjít při natáčení a dělali tak peklo nejen jeden druhému, ale i celému štábu. Budeš překvapena, jak zvučná jména se v článku nachází. Prozradíme jen málo, najdeš tam třeba slavné agenty z kultovního seriálu Akta X.

Hubnutí, ach to hubnutí

Sice už můžeš nějaké to kilíčko navíc schovat pod podzimní parkou, ale sama sebe neošálíš. Takže, pokud ses rozhodla, že navzdory podzimu schodíš nějaké to kilo, máme pro tebe super návod, jak vyzrát na ty malé protivné potvůrky, co v noci tak rády přešívají náš šatník. Jasně na mysli máme kalorie. 🙂 S námi s nimi ale jednou provždy zatočíš. 

Na depku s bylinkami

Podzim na nás doléhá, ať se nám to líbí nebo ne. Je chladno, deštivo a nevlídno. Chybí nám sluníčko i pohoda u vody. Ale nezoufej. Pavla Jelínková si pro tebe připravila další ze svých bylinkových taháků a poradí ti, jaké bylinky bys měla vyrazit koupit nebo nasbírat, aby ses cítila skvěle a depka pro tebe bylo jen cizí slovo. 

Pivo dělá hezká těla nebo snad sex?

B je správně. Pivo prý může za lepší sex. Jak jsme na to přišli? To my ne, to odborníci, co si dali tu práci s další fakt bláznivou studií a přišli na to, že muži, co pijí pivo, jsou lepší v posteli, než ti, co dávají přednost vínu nebo vodě. No, přečti si více, budeš se bavit. 

A připravujeme pro tebe i nový kvíz, pro všechny milovnice kosmetiky je tu zbrusu nová soutěž o balíček Manufaktury s limitovanou edicí Jablko. Bát se můžeš u článku o nejkrutějších ženách historie a pobavit zase u našich tipů, jak se nenudit. 

I další týden s Feminou bude plný zábavy, tak si ho užij!

26.9.2016 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist