Výklady karet, láska i Vánoce aneb Nový týden na Femině!

Taky už tě tak stresuje, jak nezadržitelně se Vánoce blíží? Začínáš panikařit, protože ještě nemáš nakoupené všechny dárky a o nějaké výzdobě nemůže být ani řeč? Máš pocit, že nestíháš vůbec nic a nejraději by ses schovala někam hodně daleko a vylezla, až tenhle blázinec skončí? Nezoufej! S námi se naladíš na pohodu a klid, v pohodě si připravíš dekorace, uvaříš nějakou tu dobrotu a ještě se dobře pobavíš. Co pro tebe na tento týden chystáme?

 

Láska je mocná čarodějka

Pokud ses někdy už bláznivě zamilovala tak, že všechno ostatní náhle ztratilo smysl, pak víš, o čem mluvíme. Ale věřila bys, že taková láska může překonat nejen dlouhé roky, ale klidně i celá desetiletí? Své o tom ví hollywoodské celebrity. Lucka Feiková pro tebe našla pět hvězdných párů, které jsou spolu spousty let a stále se milují. Necháš se inspirovat?

Proč nás muži opouštějí?

Že máš spíš opačný problém a muži tě neustále opouštějí? Pak si nenech ujít článek Alžběty Bublanové. Možná přijdeš na to, že děláš některou z pěti chyb, které muži nejenže neodpouští, ale hlavně nás kvůli nim pouští k vodě.

Když si nevíš rady

Máš s láskou jen samé trápení a už nevíš, co dělat, abys konečně měla pořádný vztah? Nebo tě trápí kariéra, nedaří se ti najít práci, či máš problém s kamarádkou? Pak je tady pro tebe už tento týden znovu naše Sára a její výklady karet online. Těšit se na ně můžeš už v úterý, tak je nepropásni.

Urychlovače hubnutí

Že ti to zní jako šílenost? Možná se budeš divit, ale opravdu existují. Lucka Feiková je pro tebe všechny našla a připravila pro tebe super manuál, jak díky nim ještě do Vánoc shodit protivná kila navíc. 

Vánoční stromečky trošku jinak

A nezapomínáme ani na Vánoce, které se tak rychle blíží. Ale neboj, nebudeme tě strašit tím, co všechno už bys touhle dobou měla mít hotové. Pobavíme tě. Připravili jsme pro tebe ty nejzajímavější a možná i trošku bláznivé stromečky, kterými si letos můžeš ozvláštnit byt. Rozhodně tě budou bavit. 

A chystáme pro tebe samozřejmě i zbrusu nový kvíz, podíváme se na zoubek zdravému spánku a zjistíme, proč ti po prvním rande už nezavolá. 

Tak krásný nový týden s Feminou!

5.12.2016 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist