Vážně i nevážně s Feminou!

Je to neuvěřitelný, ale první měsíc prázdnin je definitivně za námi a už frčíme z kopce. Máš před sebou ale pořád spoustu času, jak si prázdniny skvěle užít. A samozřejmě, že nejlepší to bude s Feminou! Máme pro tebe, jako každý týden, pořádnou porci zábavy.

 

A na co se můžeš těšit? 

Sestavili jsme pro tebe hitparádu těch nejzdravějších nápojů. Možná tě to nepřekvapí, že na úplné špici stojí obyčejná voda, ale jaký nápoj jí šlape na paty? To si přečti v článku od Pavly Jelínkové. Marta Dostoupilová pro tebe zase připravila článek o hubnutí. Ale tentokrát nečekej žádné rady, co jíst, jak cvičit a čemu se vyhnout. Prozradíme ti, jak shazuje kila bývalá modelka Elle Macpherson. 

Celebrity nás baví

Ano, život hvězd je pro nás opravdu velkým lákadlem. Mnozí z nás by s nimi měnili, ale být v hledáčku fotoaparátů i ve chvílích, kdy se to fakt nehodí, není nic moc. My jsme se na ně tentokrát zaměřili trošku jinak. V článku Lucky Feikové se dozvíš, kterým celebritám jejich děti jakoby z oka vypadly.

Když to není sranda

Dotkneme se ale také trošku závažnějších témat, seznámíme tě s projektem, který pomáhá ženám postiženým rakovinou prsu, a zabrousíme také do světa genetiky. V článku Jany Truksové najdeš odpovědi na všechny své otázky. Dozvíš se, co můžeš od genetického vyšetření čekat i proč  a kdy bys tam měla zajít. 

Zábava a soutěž

A ani tento týden nezapomínáme na všechny ty, které milují soutěže a zábavu. Soutěžit s námi můžeš tentokrát o balíček luxusní vlasové kosmetiky Revalid. A protože je léto plné festivalů, zabrousíme v našem pravidelném kvízu do hudby. Vyzkoušíme si tě, jak dobře ovládáš lídry jednotlivých kapel. 

Tak krásný první srpnový týden s Feminou!

3.8.2015 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist