Týden ve znamení lásky na Femině!

Nevím, jak to máš ty, ale pro mě je láska pořádný hnací motor. S ní jsem plná života, energie, mám chuť zdolávat skály a přeplavat moře… Láska je něco, bez čeho si svůj život neumím představit. A my se tento týden podíváme lásce na Femině pořádně na zoubek.

Valentýn je tu

Pokud jsi to ještě nestihla v obchodech nebo na netu zaregistrovat, pak věz, že už v neděli oslaví všichni zamilovaní svou lásku – přichází totiž Valentýn. Jedni nedají na tuto poměrně novou tradici u nás dopustit a užívají si ho se vším, co k tomu patří a druzí ho z duše nesnáší. Ať to máš tak či tak, s námi si tento týden přijdeš na své. A co jsme pro tebe připravili? 

Christian Grey v hlavní roli

Jak příznačné, že zrovna v tomto týdnu vychází romantika s nádechem zapovězeného tajemna na knižní pulty. Pokud ses nemohla dočkat, konečně můžeš vyrazit do obchodu. Kniha Grey, která tentokrát mapuje příběh Padesáti odstínů šedi z pohledu charismatického Christiana Greye, vyjde už tento týden. A protože víme, jak tě baví, připravili jsme pro tebe také soutěž o tuto novinku. Tak nezapomeň zkusit své štěstí. Hned pro deset z vás máme připravenou tuhle hříšnou knížku. 

A s Christianem ještě nekončíme. Londýnští barmani vymysleli, inspirováni tímto svůdným příběhem drinky, které se ti budou hodit právě na Valentýna. Připrav svému miláčkovi Orgasmus podle Christiana Greye nebo další z koktejlů, které v něm zažehnou vášeň. Namíchala je pro tebe Marta Dostoupilová a my je vyzkoušeli. Fakt stojí za to. 🙂

A zase ten Valentýn

Tentokrát trošku jinak. Lucka Feiková si na tento oblíbený svátek posvítila z trošku jiného úhlu a rozhodla se za něj neutratit ani korunu a přesto si užít. Má pro tebe super tipy na dárky, které tě nebudou stát ani korunu. Pokud tenhle den trpíš se skřípěním zubů, pak tě určitě potěší naše trošku škodolibá galerie s dárky, které bys nepřála ani své největší nepřítelkyni. A pro všechny ty, které jsou na Valentýna samy, těžce to nesou a chtěly by někoho najít třeba přes seznamku, máme jedno varování. Není všechno zlato, co se třpytí. Zjistili jsme pro tebe, jak to chodí na online seznamkách a jak tě mohou dostat.

Dost bylo lásky

Ano, ano, už mlčím. Dost bylo lásky i Valentýna. Bavit se můžeš i jinak, třeba tím, že se vydáš do kina na nějakou zaručenou filmovou pecku. Máme pro tebe ty nejlepší novinky, které by sis neměla nechat ujít. Podíváme se také na nejvíc sexy tatínky Hollywoodu a máme soutěž i pro ty, co Greye zrovna nemusí. Vyhrát s námi můžeš VIP vstupenky na Veletrh krásy a k tomu i prima kosmetiku Mary Kay. 

Tak krásný zamilovaný týden s Feminou!

8.2.2016 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist