Týden ve znamení lásky na Femině!

Ať už se ti to líbí nebo ne, už v úterý nás čeká Valentýn. Jedni tento svátek milují a nedají na něj dopustit, druzí ho nemohou ani vystát a bojkotují vše, co je s ním spojené a těm posledním je úplně jedno. My jsme se v redakci rozhodli, že letos si ho užijeme s plnou parádou a tak se připrav na týden plný lásky na Femině. Co tě čeká?

 

Velký horoskop lásky

Také ráda zkoumáš, jestli se k sobě s partnerem hodíte podle horoskopu a oblíbila sis i naše horoskopy? Pak tě určitě potěší, že Sára si pro tebe připravila právě na svátek všech zamilovaných Velký horoskop lásky. Co tě v tomto roce čeká? Potkáš už konečně muže svých snů? Podaří se ti urovnat vztah nebo ho v klidu ukončit? Na všechny tyto otázky ti Sára odpoví už v úterý.

Valentýn očima mužů

Možná každý rok marně čekáš bohatou kytici, romantickou večeři v té nejromantičtější restauraci nebo také drahý šperk, ale ten tvůj jako by to všechno nechápal nebo snad dělal naschvál, když přijde s třemi karafiáty a miniaturní čokoládou. Máš občas pocit, že ti partner nedává najevo dostatečně svou lásku právě na Valentýna? Zkus se na tento svátek podívat očima mužů. Možná spoustu věcí pochopíš. I my v redakci jsme jim dali za pravdu.

Dárky, co dostat vážně nechceš

Lucka Feiková pro tebe zase sestavila hitparádu těch úplně nejhorších dárků. Nebo sis snad přála dostat k Valentýnu váhu, či permanentku do fitka? A takových perliček má pro tebe rovných deset. 

Život ženy v dekádách

Dobře, dost bylo Valentýna, samozřejmě, že pro tebe chystáme i další zajímavé články, které se svátkem zamilovaných nemají co dělat. Zajímat by tě mohlo, jak se mění život ženy v jednotlivých dekádách života. Co se děje s naším tělem, jak se mění naše myšlení i hodnoty, co máme rády a co nás baví. Tahle sonda do žvota ženy tě bude určitě zajímat.

Celebrity v mládí

Je jasné, že asi nejkrásnějším obdobím života je dětství a dospívání a tak jsme se podívali na mládí některých slavných celebrit. A k tomu jsme přidali i jejich fotky z dob, kdy začaly obrážet první konkurzy. Asi budeš hodně překvapená, jak tehdy vypadaly. Takovou Angelinu Jolie bys nejspíš vůbec nepoznala. 

A na co dalšího se můžeš těšit? Chystáme pro tebe tolik oblíbený kvíz, nové recepty i naši poradci jsou připraveni ti podat pomocnou ruku v diskuzích. Těšit se můžeš na nové dárky ve Femina klubu i spoustu dalších zajímavých článků. 

Tak krásný nový týden s Feminou!

13.2.2017 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist