Svatební tradice, rozvody i soutěž aneb Nový týden na Femině

Svatba – není snad ženy, která by se na ten jedinečný den v životě netěšila. Nevím, jak jsi to měla ty, ale my s kamarádkami jsme už odmalička běhaly s punčocháči na hlavě a předstíraly jsme, že máme dlouhý bílý závoj a čeká na nás princ na bílém koni. Svatba byla opředena hromadou tajemných tradic, které nás lákaly poznat a kdykoliv jsme viděly někde nějakou nevěstu, s otevřenou pusou a hlavou plnou závisti jsme ji sledovaly. A pak nastal ten náš den D…

 

Svatba podle tradic

… a je jasné, že to nebyla jen romantická bílá nádhera, ale pořádná hromada stresů a nervů. Jen zavděčit se všem maminkám, tetičkám, sestřenkám a sestrám bylo nad lidské síly. Natož si ujasnit, které tradice jsou nebo nejsou důležité. Také tě čeká svatba a trošku se v tom plácáš? Nezoufej, připravili jsme pro tebe malý manuál svatebních tradic, ve kterém zjistíš, proč a jaké tradice dodržovat a jako bonus k tomu pro tebe chystáme i nádhernou fotogalerii plnou svatebních nápadů pro milovníky knih. 

Rozvodové tahanice

Je smutné, že už víc jak polovina manželství skončí rozvodem. A nevyhýbá se ani celebritám. No, vlastně celebrity si leckdy „užijou“ rozvodů i za dva nebo tři obyčejné smrtelníky. A mnohdy jde o pořádné boje, v hlavní roli totiž už není láska, ale majetek a peníze. Které celebrity musely platit v rozvodovém vyrovnání nejvíce a kdo byl pěkný zlatokop? To pro tebe zjistila Lucka Feiková. 

Filmové novinky

A když už jsme tedy u těch hvězd, tak se raději podíváme na to, co jim jde vůbec nejlíp. Připravili jsme pro tebe výběr těch nejzajímavějších filmových novinek, které by sis rozhodně neměla nechat ujít. A nouze tentokrát nebude ani o české trháky, se kterými se v poslední době roztrhnul pytel. 

Krásná s kávou

Že je pro tebe káva něco, bez čeho si neumíš představit svůj začátek dne? My pro tebe však nemáme nápady, jak si ji dobře připravit, ale jak s její pomocí získat ještě více krásy a mladistvého vzhledu. Věděla jsi, že je káva skvělou přísadou do pleťových masek? Ne? Pak si nenech ujít článek, ve kterém ti představíme hned tři super funkční masky, které zvládneš připravit sama doma. 

Rýma, rýmička

S příchodem chladných dní přichází i protivná rýma, která ti nedá spát a to otravné kýchání, které nejde zastavit. A právě na kýchání jsme se tento týden zaměřili a přinášíme ti o něm pět zajímavých faktů, které jsi možná netušila. Nebo jsi snad věděla, že kýchání nejde napodobit? Nenech si ujít zajímavý článek už v úterý.

Luxfery v hlavní roli

Luxfery má většina z nás spojené s dobou socialismu, kdy byly hojně využívány nejen na veřejných místech, ale také doma. Na nějakou dobu se na ně zapomnělo a nikdo s nimi nechtěl mít nic společného. Dnes se však vrací na výsluní a i ty bys jim možná měla dát šanci. Určitě tě mile překvapí jejich nový design i možnosti, co nabízí tvému domovu. 

Výlety, soutěž i módní tipy

Tento týden tě vezmeme také na velmi zajímavý výlet, i když ne na místa, která bys zrovna vyhledávala. Alena Kubátová ti představí trošku z jiného úhlu tak smutná místa s pohnutou historií jako je Osvětim nebo Krakow. A máme pro tebe přichystanou také zbrusu novou soutěž. Vyhrát budeš moci balík bonbonů Haribo a nezapomínáme ani na zábavný kvíz nebo naše poradny. A koukala jsi do našeho Femina klubu? Přibyly tam zase nějaké dárky. 

Tak krásný nový týden s Feminou!

17.10.2016 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist