Šperky, krása i šílené vynálezy aneb Nový týden s Feminou!

Která z nás by nemilovala šperky? I když u mě to v dětství zprvu nevypadalo (raději jsem si hrála s autíčky a chtěla tak udělat ve školce dojem na okatého Káju), později jsem jim samozřejmě přišla na chuť. Ačkoliv nejsem vyznavačkou těch tradičních šperků a mám raději něco neotřelého a jedinečného, přesto se zdobím ráda. Máš to taky tak?

Extravagance i krása

Pokud ano, pak tě docela jistě potěší článek Renaty Petříčkové, která si pro tebe připravila kolekci šperků, s níž tě na ulici rozhodně nikdo nemá šanci přehlídnout. Připrav se na steampunk a styl, který tě dostane. A aby tě šperky opravdu zdobily, musíš pečovat také o svou pleť. Věděla jsi, že když se nenaučíš pravidelně odličovat můžeš skončit na pohotovosti nebo přijít o řasy? Co všechno ti hrozí, když nezačneš věnovat večerní péči potřebný čas, sepsala Lucka Feiková a abys z toho nebyla tak na nervy (nejspíš tě moc nepotěšíme), máme pro tebe i galerii toho, jak líčení dokáže změnit ženu k nepoznání. 

Proč se neozývá?

Znáš to, potkala jsi super kluka, slovo dalo slovo a ty se odhodláš mu napsat smsku, abys ho pozvala na schůzku nebo na kafe. Dalo ti to hromadu práce, ale on jako na potvoru neodpovídá. Proč? My to víme. Máme pro tebe 8 různých důvodů, které mu brání, aby ti odepsal. Některé neovliníš, za některé si můžeš ty sama. 

Když už se ti ho podaří dostat a prožíváš konečně ty zasloužené chvíle vášně a lásky, možná tě potěší, že děláš spoustu i pro své zdraví. A aby toho nebylo málo, našla si pro tebe Marta Dostoupilová pět super cviků, kterými zlepšíš nejen figuru, ale i sex. 

Zábava musí být

O tom ani nemusíme diskutovat, kde bychom byli bez smíchu a zábavy? A protože my se bavíme rádi, chceme, aby ses dobře bavila i ty. Tentokrát se tě pokusíme kromě tradičního kvízu naladit i článkem, kde najdeš 10 nejšílenějších japonských vynálezů. Budeš valit oči, co všechno jsou Japonci schopni vymyslet, aby se jim třeba dobře spalo v metru. 

A pro všechny soutěživé je tu také zbrusu nová soutěž. Tentokrát si zahrajeme o zábavnou hru Osadníci z Katanu. Tak zkus své štěstí a vyhraj!

A když ne, tak si alespoň užij skvělý týden s Feminou!

1.2.2016 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist