Šikana, zlozvyky i rozchody aneb Nový týden na Femině!

No, podle nadpisu to nevypadá na moc veselý první adventní týden na Femině, ale rozhodně se nemusíš bát. Zas tak drsný týden to nebude. Máme pro tebe hromadu zábavy, zajímavých článků, zbrusu novou soutěž i horoskopy. Na co se tedy tento týden můžeš těšit?

Jak přežít rozchod? 

Už máš dost všech těch moudrých rad, jak se máš po rozchodu nechat ostříhat, změnit šatník a vyrazit na cestu kolem světa? Rozešla ses s přítelem, ale zatím žádná rada nezabrala? Máme pro tebe takový malý rozchodový manuál, ve kterém ti Alžběta Bublanová ukáže, jak se s rozchodem vyrovnat podle toho, kvůli čemu jste se rozešli. Rozhodně zajímavé čtení. 

Šikana v práci

A Alžběta se tento týden pustila ještě do jednoho velmi závažného tématu a tím bezesporu je šikana v práci. Také si tím procházíš, nebo sis někdy prošla? Pak určitě víš, že to není žádný med a velmi špatně se takové šikaně brání. Ale nezoufej a zkus použít některou z našich rad, díky nim zase začneš být v práci v pohodě. 

Nejvýdělečnější celebrity

Rok 2016 se pomalu ale jistě blíží ke konci a tak nejrůznější magazíny začínají sestavovat žebříčky úspěšnosti, krásy, ale také peněz. Které celebrity si tento rok nejvíce nahrabaly? To pro tebe zjistila Lucka Feiková a možná budeš překvapená. Ty hodně slavné hvězdy tentokrát v první desítce skoro nefigurují, ale najdeš tam pár sportovců a také spisovatele.

Zlozvyky, které ti ničí pleť

Když se nám blíží ty nejkrásnější svátky v roce a s nimi také firemní vánoční večírky, ale nejen večírky, ale také setkání s rodinou a hlavně samotný Štědrý den, je potřeba se na to náležitě připravit. Nejen šaty tě však udělají krásnou, zvláštní péči bys měla věnovat také své pleti. Jaké zlozvyky jí nejvíce škodí? To ti prozradíme už v úterý.

Energie na rozdávání

Že to je něco, čeho se ti v tomto hektickém předvánočním období nedostává? Tak to si pak nenech ujít článek Pavly Jelínkové, která si pro tebe přichystala další bylinkový tahák, tentokrát energetický. Prozradí ti, jaká bylinka ti pomůže v boji s věčnou únavou a také pro tebe má takové, které tě nakopnou k úžasným výkonům tak moc, že budeš moci zapomenout na kafe. 

A chystáme pro tebe samozřejmě i novou soutěž, tentokrát si s námi můžeš zasoutěžit o vstupenky na veletrh Stříbrné vánoční dny pro celou tvou rodinu. Dočkáš se také nového kvízu, mrkni i do Femina klubu, zase jsme ti tam přidali nějaké nové dárky a nenech si ujít ani naše poradny. 

Tak krásný první adventní týden s Feminou!

28.11.2016 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist