Retro, styl i hubnutí aneb Nový týden s Feminou!

Nevím, jak to máš ty, ale já mám v létě vždycky hodně nostalgickou náladu. Vůně táboráku mi připomíná časy strávené na táboře, když sbírám borůvky, tak si vždycky vybavím, kolik srandy jsme si užili, když jsme byli nuceni je sbírat na kila za trest. Vzpomínám ráda na stará koupaliště bez tobogánů a hřibů, ale za to s parádní skákací rampou a prostorem pro plavání.

 

Na skok do minulosti

Pojď si spolu s námi také zavzpomínat. Naše nová posila do týmu, Míša Kadlecová, si pro tebe připravila takový malý návrat do „devadesátek“. Společně s ní se můžeš podívat, co frčelo a co klidně můžeš obléknout i dnes, aniž bys utržila ostudu. A protože jsme se u přípravy tohoto článku naladili na tu retro vlnu, přidali jsme ti k němu i hromadu fotek s věcmi, které si, pokud jsi vyrůstala v devadesátých letech, tutově budeš pamatovat. 

Hubneme nebo blbneme?

Taky jsi věčná bojovnice s kily a marně se snažíš nějak svou váhu ustálit? Možná děláš jednu z četných chyb a věříš dávno odbouraným mýtům. Připravili jsme pro tebe výčet těch sedmi největších, kterých se určitě dopouštíš. Tak je pojď spolu s námi zlikvidovat. 

Stylová a krásná

I k vodě chceme vyrazit stylově, a jestli jsi alespoň z části jako my, pak tě určitě potěší článek Terezy Čistecké, která ti ukáže, jak se můžeš vyparádit. Projde s tebou nejkrásnější a nejstylovější účesy, které ti budou ostatní holky závidět. Také ti ukážeme, že módní přešlapy nejsou jen věcí obyčejných smrtelníků, ale také celebrit. Posvítila si na ně Marta Doustoupilová a rozhodně se u nich budeš bavit. 

Zábava

Zábava nesmí samozřejmě chybět. Lenka Zelnitiusová si pro tebe připravila super testík. Zjistíš, jestli si dokážeš léto užít, nebo ho jen přežíváš. A těšit se můžeš také na soutěž i zábavný kvíz. 

Tak krásný letní týden s Feminou!

27.7.2015 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist