První adventní týden na Femině!

Tak dlouho jsme s tím strašili a vyhrožovali, až je to konečně tady. Včera jsme zapálili první svíčku na adventním věnci a Vánoce se nezadržitelně blíží. Možná začínáš tak trošku propadat beznaději, stresu a nervům, jestli to vůbec všechno stihneš. Buď v klidu. S námi určitě!

 

A jak je to možné? No, jednoduše. S Feminou si odpočineš, načerpáš inspiraci i super nápady na vánoční výzdobu, poradíme ti triky na rychlý a efektivní úklid i ti přineseme samé dobroty, které můžeš naservírovat na sváteční stůl. Ale hezky popořádku. Co nás tento týden čeká?

Vánoce a zase Vánoce

Budeme se chystat na nejkrásnější svátky roku a to hned na několika frontách. V módní rubrice si vezmeme na paškál všechny ty šílené vánoční modely, které frčí hlavně v západních zemích, ale i u nás jim stále více propadáme. Máme pro tebe super galerii s vtipnými vánočními svetry. Protože víme, že také řešíš hubnutí, máme pro tebe článek Marty Dostoupilové, který ti poradí, jak se zbavit tuku na bříšku ještě do Vánoc.

A nezapomínáme ani na to, že začínáš šílet kolem dárků. Sára si pro tebe připravila super vánoční horoskop, kde najdeš nejen, jaké budou tvé svátky, ale také jaké dárky koupit svým nejbližším podle znamení. Tento týden pro tebe máme přichystaná znamení ohnivá a vzdušná. 

Fofr úklid a pak pohoda

Úklid – to odporné slovo, které k Vánocům tak patří. Zapomeň letos na stres a ukliď rychle, snadno a dobře. Lucka Feiková ti ve svém článku prozradí, na co všechno si vystačíš s něčím tak obyčejným jako je cola. A pak bude čas na tu pohodu. Třeba si přečíst zajímavý článek o tom, jak si vydělávají youtubeři. Je kolem nich teď tolik povyku, tak jsme se jim podívali na zoubek. 

Sex, vztahy a zábava

Vánoce jsou také velkou zkouškou pro naše vztahy. Jsou plné stresu, přicházejí výčitky, hádky a problémy. A my navzdory sváteční náladě přinášíme v článku Alžběty Bublanové také velmi závažné téma, a to je život s násilníkem. Jak vypadá, jak se bránit a co dělat, abys mohla začít znovu žít lépe? Na všechny tyto otázky najdeš odpověď už tento týden. 

A nezapomínáme ani na milovnice soutěží. Minulý týden se ti nepoštěstilo vyhrát kosmetiku Eucerin? Tento týden máš další šanci, tak ji nepropásni. 

Tak krásný nový týden s Feminou!

30.11.2015 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist