Problémové hvězdy a seznamka aneb Krásný týden s Feminou!

Pondělí je tady a hromada zábavy a novinek na Femině spolu s ním. Pokud jsi o víkendu nestihla zavítat na Knižní veletrh, který se již tradičně konal v Praze, o hodně jsi přišla, zvláště máš-li ráda knížky. Ale nezoufej, my jsme tam byli, přivezli jsme si všechny možné i nemožné knižní novinky a chystáme pro tebe článek s knižními tipy.

A nejen to, v tomto týdnu společně zjistíme, jestli je svatba v exotickém ráji jen pro bohaté. Dobře, prozradím, že si ji můžeš dopřát i ty a nebude tě to stát zase tolik, jak sis myslela. A když už jsme vybírali ta skvělá místa, kam by ses mohla vypravit, zjistili jsme hned, i co budeš k takové svatbě potřebovat vyřídit a další spoustu maličkostí, které ti při její organizaci pomůžou. 

Hvězdy pod lupou

Podívali jsme se na zoubek také slavným hvězdám. Ovšem ne na jejich styl oblékání, líčení nebo účesy. Tentokrát jsme si vzali na paškál to, jací jsou sousedé. A našli jsme tu nejhorší čtveřici, vedle které bys rozhodně bydlet nechtěla, to nám věř. Teda pokud nejsi vyznavačka hippie stylu a k tvému životu neodmyslitelně nepatří drogové dýchánky a rvačky. 

Super seznamka

Jsi už dlouho sama a nedaří se ti seznámit? Pak tě docela jistě potěší článek o seznamovacích aplikacích, které si můžeš nainstalovat do mobilu a mít tak s sebou kdekoliv na cestách i celou partu nových kámošů. A když už budeš zamilovaná až po uši a budeš přemýšlet o novém bydlení, poradíme ti, jak si přenést tolik oblíbený styl ombré z vlasů do interiéru i na dekorace. 

Soutěž a dárečky

Ani tento týden jsme nezapomněli na soutěživé čtenářky a přinášíme ti soutěž o emulzi Belcura s mikrostříbrem. Tak zkus své štěstí, a pokud se ti to nepovede, nezoufej, produkt si můžeš objednat za body i v našem Femina klubu

A chystáme pro tebe také další novinku. Máš-li tvořivého ducha, bude tě určitě hodně bavit. Nově totiž přineseme super články s návody, jak si vyrobit krásné šperky sama doma. Tak co říkáš, i tento týden bude skvělý, nemyslíš? 

Tak krásný týden s Feminou!

18.5.2015 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist