Převratné novinky, podivné vynálezy i tipy na dovču aneb Nový týden s Feminou!

Prázdniny a s nimi i období dovolených se nezadržitelně blíží a asi není člověk, který by se netěšil. Mně je vcelku jedno, jestli strávím dovolenou doma na zahradě, nebo touláním se po české kotlině. Jedno vím jistě – nebaví mě válet se u moře. I kdybych s sebou měla tunu knížek, nikdy to nevydržím déle jak deset minut a pak už přemýšlím, co budu dělat. Ale já nejsem úplně typický turista, no. 🙂

Kam na dovolenou

Pokud ty si naopak dovolenou bez pohody a válení se v horkém písku po celé dny neumíš představit, pak tě určitě potěší článek Pavly Jelínkové, která pro tebe zmapovala nejoblíbenější destinace českých turistů. Nezapomeň nám pod článek přihodit i ten tvůj tip, rádi se necháme inspirovat. Pro mě, prosím, nějaký ten zajímavý hrad nebo zámek u nás. 🙂

Revoluční novinka 

Dovolená, horké dny a vlahé noci svádějí k navazování nezávazných románků. Jenže v dnešní době, kdy nevíš, odkud na tebe vyskočí nějaká ta pohlavní nemoc, je to celé trošku o hu… pusu. Pokud máš tyhle letní kratochvíle ráda, pak tě určitě potěší převratná novinka, která bude v brzké době uvedena na trh. Vymysleli ji tři školáci základní školy v Anglii a jde o kondom, který rozezná, zda člověk, s nímž spíš, nemá nějakou pohlavní nemoc. A pokud ano, pak ji bezpečně identifikuje. Tomu říkáme nápad!

Vynálezy, co nepochopíš

A když už jsme u těch vynálezů, tak pro tebe máme také článek Lucky Feikové, která se zaměřila na ty, co byly původně určeny k tomu, aby ženám ulehčily práci. Neuvěříš a musíme přiznat, že bychom docela rády potkaly toho, kdo má tyhle výmysly na svědomí. To musel být buď blázen, nebo si dělal legraci a někdo to nepochopil. 

Krásná a stylová

Léto je před námi a s ním i noční můra všech žen, které nemají úplně ideální plavkovou postavu. Pokud mezi ně patříš, pak nezoufej, ještě je dost času s tím něco udělat a my ti v tom samozřejmě pomůžeme. Máme pro tebe super recept od Jennifer Aniston, která podle nás prostě nestárne. Chceš vědět, co vězí za její krásnou postavou, úžasnou vitalitou a mladistvým vzhledem navzdory tomu, že jí bude brzy padesát? Možná tě to překvapí, ale není to nic světoborného. Pokud se budeš jejích rad držet, kýžený výsledek na sebe nenechá určitě dlouho čekat. 

Facebook jako nepřítel

Také se ráda ulítáváš na Facebooku, sdílíš, lajkuješ, postuješ, komentuješ, prostě potřebuješ žít svůj život i online? Pak bys možná měla zbystřit. Zjistili jsme, v jakých oblastech ti může facebook doslova zničit život. A rozhodně bys to neměla brát na lehkou váhu. 

Zábava musí být

A abych nekončila tak trošku drsně, mám pro tebe samozřejmě i nabídku zábavy. Společně s námi se můžeš podívat na zoubek Portskému vínu, které rozhodně stojí za ochutnání. Čeká tě také nový kvíz, spousta nových receptů a nezapomeň se podívat také do Femina klubu. Najdeš tam nové dárky.

Tak krásný nový týden s Feminou!

30.5.2016 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist