Pravá láska, zázračné citróny i soutěž aneb Nový týden na Femině!

Taky si ještě vybavuješ sny a touhy, které jsi měla jako puberťačka? Malovala sis toho svého prince na bílém koni v těch nejkrásnějších barvách a nejdůležitější bylo, aby byl krásný, protože to ti ho pak ostatní holky budou závidět. Naštěstí s postupem času dostáváme rozum a vyznáváme i jiné hodnoty, než je krása. Stejně to mají i hvězdy…

Celebrity, co na krásu nehledí

I když v Hollywoodu se to jen hemží nabušenými svalovci a silikonovými kráskami, přesto se najde pár hvězd, které nepotřebují vedle sebe mít hvězdu přehlídkových mol, ale zajímá je vnitřní krása. Které hvězdy mají vedle sebe ošklivějšího partnera a do kterých bychom to vůbec neřekli? To ti prozradí už v pondělí Lucka Feiková. 

Kosmetičtí strašáci

Což o to, rády bychom byly krásné a obdivované asi úplně všechny, ale každá z nás se potýká se svými strašáky. Jedna řeší nekvalitní vlasy, druhá malá prsa, jiná velký nos. Asi úplně všechny na sobě najdeme nějakou tu chybu, kterou bychom chtěly změnit. Ale jak to máme v jednotlivých obdobích života? Co nás nejvíce trápí ve dvaceti, ve třiceti, nebo ve čtyřiceti? To si přečti už v úterý.

Zázračné citrony

Jestli víc než na krásu dbáš na zdraví, pak si nenech ujít článek Pavly Jelínkové, která pro tebe pořádně prozkoumala všechny vlastnosti citrónů. Možná se budeš divit, ale v těch malých žlutých plodech se skrývá zázračná energie a síla. Zjistíš, jak si s nimi dopomoci ke zdraví i kráse a určitě budeš překvapená, co všechno umí. 

Polibky pod drobnohledem

Romantické polibky – která z nás by je nemilovala. Ale věděla jsi, kolik při líbání spálíš kalorií, kde jsou polibky zakázané a co dokáže pořádné líbání provést s tvými zuby? Ne? Pak si určitě nenech ujít článek Lucky Feikové. Pobavíš se i se dozvíš něco úplně nového. 

Nevěra se nevyplácí

Jasně, problém nastává, když praskne. Ale muži mají s nevěrou mnohem větší problém. Vědci se tentokárt zaměřili na všechny nevěrníky z řad mužů a zjistili, že ti, co své ženy podvádí, mají dost závažný problém. Hrozí jim totiž nebezpečí, které není radno podceňovat. Nebudeme tě napínat a prozradíme ti, o co jde už v pondělí.

A těšit se můžeš také na zbrusu novou soutěž. Vyhrát můžeš stylové a luxusní pyžamo. Máme pro tebe hromadu dalších zajímavých článků, nové odpovědi v poradnách i super dárky ve Femina klubu. 

Tak krásný nový týden s Feminou!

13.3.2017 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist