PMS, hubnutí i průšvihy aneb Nový týden na Femině!

Taky tak ráda soudíš všechny ty, kterým se povede nějaký kolosální průšvih? A je úplně jedno, jestli jde o nevěru, kariéru přes postel nebo třeba zradu kamarádky. V tomhle máš jasno – je to špatné a o dotyčnou bys ani kolo neopřela. Ale jak už to bývá, nikdy neříkej nikdy a hlavně věci nejsou jen černobílé…

Zpověď čtenářek

Své o tom ví naše čtenářky. Hned tři se nám svěřily se svými kostlivci, které dlouho ukrývaly ve skříni a nebylo to pro ně vůbec jednoduché. Je pravda, že podrazit kamarádku, nebo využít chlapa ke kariérnímu postupu není zrovna „košer“, ale co si o tom myslí samy hlavní hrdinky našich příběhů a co bys jim poradila ty? Určitě si nenech článek ujít, vychází už v pondělí.

Prokletí jménem PMS

Pokud patříš k těm ženám, které tuhle zkratku neznají a nikdy nezažily ten zpropadený premenstruační syndrom, pak pro tebe máme jen jedno slovo: ZÁVIDÍME! My ostatní, které si každý měsíc procházíme tímhle hormonálním peklíčkem, určitě uvítáme jakoukoliv radu, jak tohle období prožívat v klidu a pohodě. Tak si nenech ujít článek Pavly Jelínkové, která tě nejenže zasvětí do tajemství celého cyklu, ale poradí ti i jak se PMS jednou provždy zbavit.

Vymazlený dekolt

Každá žena touží po tom být krásná a obdivovaná a každá žena touží po bujném dekoltu, který jim budou muži obdivovat a ostatní ženy závidět. Pokud patříš mezi ženy, ke kterým příroda nebyla zrovna štědrá, pak tě určitě potěší naše rady, jak dekolt zvětšit pomocí malých ale osvědčených fíglů. Pro ty, které jsou se svým dekoltem spokojené máme zase rady, jak se o něj starat, aby měl stále mladistvý vzhled. 

Bláznivá povolání. Tomu neuvěříš!

Říkáš si, že bys chtěla změnit práci, ale nějak tě nenapadá nic, co bys mohla dělat? Pak tě pobaví a možná i inspiruje článek Lucie Feikové, která pro tebe našla pět vážně bláznivých povolání. Vědělas, že se někdo živí třeba ochutnáváním psího žrádla nebo jako falešná družička? Když nic, tak se rozhodně dobře pobavíš. 

Vtipní muži nefrčí

Tak schválně, co považuješ u muže za nejdůležitější? Vzhled, postavu, oduševnělost nebo snad smysl pro humor? Pak zadrž, vtipní muži totiž dávno nefrčí. Nebo spíš vtipní muži nejsou vtipní. Alespoň to tvrdí vědci, kteří zjistili, že mužské vtípky připadají vtipné jenom mužům. Jak je to s těmi ženskými? To se dozvíš už v úterý. 

A chystáme pro tebe samozřejmě další nálož zajímavých článků, zbrusu nové recepty, nezapomeň si přečíst také naše nové horoskopy podle karet i lunární kalendář. S námi se nudit rozhodně nebudeš.

Tak krásný nový týden s Feminou!

20.2.2017 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist